Motorumun anahtarı kayboldu

Merhabalar Bajaj motorumun anahtarını tam evimin oralarda kaybettiğimi düşünüyorum, kendi çapımda kapalı bi kilitli alanım var. Ama şansıma motorumun çekildiği ve gidip aldığım dönemde anahtarımı kaybetmiştim ve anahtarımın üzerinde o an çıkarmadığım bi şekilde plakam da yazıyor :) Bu yüzden içim hiç rahat etmedi. Kontak, sele vs tüm kilitleri değiştirmemi mi önerirsiniz? Ve ayriyetten bunu serviste değil de başka bi yerde yapmam garantiyi etkiler mi acaba bilginiz var mıdır? Şu an yedek anahtarı kullanıyorum

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
İyi niyetli bir soru gibi gelmedi niyeyse. Servisinle konuş dostum bu durumu.

İyi niyetli bir soru gibi gelmedi niyeyse. Servisinle konuş dostum bu durumu.
O zaman garantiyi düşünmezdim ki :) ilk motorum her şeyim tam sanırsam servisle konuşucam teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle bir şey yaşasam babaannem '' Nereye koyduysan ordadır'' derdi.. :)
İnanın her yere baktım kameradan cebime koyduğum da görünüyor ama o an yürürken düşürdüm galiba anlamadım. tam o sırada da kameramı kapatıyorum eve geçmeden

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizin yedek anahtarınız yok muydu? Motoru teslim alırken size verilmedi mi?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
İnanın her yere baktım kameradan cebime koyduğum da görünüyor ama o an yürürken düşürdüm galiba anlamadım.
Kod:
#GILIŞDAR MODE ON
- Böyle bir şey olabilir mi?
#GILIŞDAR MODE OFF
0

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sizin yedek anahtarınız yok muydu? Motoru teslim alırken size verilmedi mi?
Yedek anahtarla kullanıyorum yazmış zaten.

Ama kaybettiği anahtarın anahtarlığınd aplaka yazıyormuş, bulan biri çalmaya kalkar diye çekinmiş. Haklı da.

Ama anahtar kaybetmek, hadi çocuk olsa anlarım da. Lütfen bu her şeyi cebe tıkıştırmaktan vazgeçin, cep denen şey işte bu kadar güvensiz, içine koyduğunuz şey düşebilir, kaybolabilir. paranoyak olun bir şey kaybetmek konusunda diye huysuzluk yapayım ne zamandır huysuzluk yapmadım. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar