10-12 arası kask önerisi

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Cumartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman deneyeceğim. Peki önerdiğiniz başka kask var mı bu fiyat aralığına ? Birde hjc l71 kask fiyatına değer mi ? F/p ürün mü ?
F p urunu, bende var, bana biraz gurultulu geldi kask ama arastirinca gurultusuz kask dedikleri bundan sadece 1 desibel daha az gurultulu😂 alpine kulak tikaclarinin ikili setini aldim, uzun yol, 70 80 ustu hizlar daha konforlu oluyor.
Icinden pinlock cikiyir, bir de entegre guneslik vizoru de var.
Sharp testinden de 4 yildiz almis.
Yalniz soyle bir durum var: kask kullanirken buff, balaklava vs kullaniyirsan onlarsan birini yanina alip oyle dene mutlaka. En az 15 20 dk kafanda dursun

Motosikleti
SYM ADX 125
i71 kullanıyorum, eşime de aldık o da memnun. bence fiyatına göre iyi kask. dahili güneş vizörü var, kutudan pinlock çıkıyor. pedleri falan kaliteli. bir tık gürültü var tabi ama uzun mesafe kullanan için hemen hemen tüm kasklarda gürültü var, çözümü alpinestars motosafe kulaklıklar.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
i71 kullanıyorum, eşime de aldık o da memnun. bence fiyatına göre iyi kask. dahili güneş vizörü var, kutudan pinlock çıkıyor. pedleri falan kaliteli. bir tık gürültü var tabi ama uzun mesafe kullanan için hemen hemen tüm kasklarda gürültü var, çözümü alpinestars motosafe kulaklıklar.
Peki nereden almıştınız ? Ne kadara almıştınız rica etsem söylebilir misiniz ? Birde Motorumada 11270,00 TL satılıyor. Daha uyguna bulabilir miyim?

İkinci ellerine baktım interkomlu şekilde 8 9k satılıyorlar. İneterkomunda markası iyi

Motosikleti
SYM ADX 125
Peki nereden almıştınız ? Ne kadara almıştınız rica etsem söylebilir misiniz ? Birde Motorumada 11270,00 TL satılıyor. Daha uyguna bulabilir miyim?

İkinci ellerine baktım interkomlu şekilde 8 9k satılıyorlar. İneterkomunda markası iyi
Ben kaskta ikinci eli çok sağlıklı bulmuyorum, şahsi görüşümdür tabi herkes ne der bilemem. Motoruma'dan aldık biz de. Çok yardımcı oluyorlar kask seçimi yaparken, sevdiğim güvendiğim bir mağaza. Özel bir kampanya vs. yoksa fiyat tüm satıcılarda aynı oluyor genelde. Ama beden ve tasarım fark edebiliyor biz mesela vipmotoda da bir tane beğenmiştik başka yerlerde yoktu. Ama günün sonunda gidip Motoruma'dan aldık.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçtiğimiz c.tesi Hasanpaşa'da koca kafamı sokacak 1 kask bulamadım. Birtek ls2 ile shoei oluyor. Shoei güneş vizörü yok. Ls2 ben almak istemedim. Ne halt edeceğim bilemedim. Hjc ye gözlükleri sokamadım.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Merhaba arkadaşlar
10-12 bin tl bütcem var full face bi kask almak istiyorum
Aklımda scorpion exo 520 evo air ve hjc l71 modeli var aslında scorpiona daha yakınım çok hoşuma gidiyo kask fakat hiçbiyerde stoğu yok kayseride okuyoum motor ekipmanları satan yerlere gittim 2 kasta yok bi yerde cabeks avalon modelini düğer yerde de nexx y100r modelini gösterdiler ikiside hoşuma gitmedi ne yapmalıyım sizce ne önerirsiniz
Agv k3te bakabilirsin cok hafif bi model

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Geçtiğimiz c.tesi Hasanpaşa'da koca kafamı sokacak 1 kask bulamadım. Birtek ls2 ile shoei oluyor. Shoei güneş vizörü yok. Ls2 ben almak istemedim. Ne halt edeceğim bilemedim. Hjc ye gözlükleri sokamadım.
Caberg Duke II. Kullanıyorum, güzel. Güneş vizörlü falanlı. Gözlüklüyüm. Full-face modelleri de var, muadili illaki mevcuttur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Caberg Duke II. Kullanıyorum, güzel. Güneş vizörlü falanlı. Gözlüklüyüm. Full-face modelleri de var, muadili illaki mevcuttur.
Caberg Duke 2 ben de 5 yıl kadar kullandım, şimdi hanım kullanıyor, rahat bir kask ama bendekinin havalandırması kötüydü, üstteki havalandırma açık kapalı mandalı çalımıyor mudu neyse hiç farketmiyordu, tepeden havalandırma yok gibiydi. Şimdi aynı kaskı eşim kullanıyor, rahat olduğunu söylüyor.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
Muhtemelen bende Motorumadan HJC İ71 Iorix MC3HSF modeli alacak gibiyim hem 8 taksit olmasıda bütük bir avantaj benim için. Bu kaska uyumlu önerdiğiniz interkom varmıdır ? Kurulumu kolay, bütçem 4 hadi max 5k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada HJC F71 mi daha mantıklı yoksa HJC İ71 mi? Aralarında çok bir fark yok aslında

Güncel

Son düzenleme:
Motosikleti
SYM ADX 125
Muhtemelen bende Motorumadan HJC İ71 Iorix MC3HSF modeli alacak gibiyim hem 8 taksit olmasıda bütük bir avantaj benim için. Bu kaska uyumlu önerdiğiniz interkom varmıdır ? Kurulumu kolay, bütçem 4 hadi max 5k

Bu arada HJC F71 mi daha mantıklı yoksa HJC İ71 mi? Aralarında çok bir fark yok aslında

Güncel
F71 fiber olmasi dolayisiyla daha hafif sanirim. Ayrica havalandirmasi bir tik daha iyi, bir de baglanti mikrometrik degil double d. Genel olarak bir ust kategori desem cok yanlis soylemis olmam herhalde. Bende i71 var cok memnun oldugum bir kask, hem rahatligindan hem ferahligindan memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar