A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Hayirli olsun. WP gruplarinda cok ucuz Trident ilanlari goruyorum. Almak icin iyi bir zaman olabilir. Malum, parayi biriktireyim diye bekleyince motor fiyatlari biriktirilenden daha fazla artiyor. Faizsiz veya dusuk faizli kredi veren bankalar vs. de degerlendirilebilir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Hayirli olsun. WP gruplarinda cok ucuz Trident ilanlari goruyorum. Almak icin iyi bir zaman olabilir. Malum, parayi biriktireyim diye bekleyince motor fiyatlari biriktirilenden daha fazla artiyor. Faizsiz veya dusuk faizli kredi veren bankalar vs. de degerlendirilebilir.
Teşekkürler trident grubundayım adamların derdi piyasayı yükseltmek hedef fiyata üçte bir kalsa krediyi yapıştırırım biraz daha zaman lazım 😄

Burak sen işine bak gotik motik s.et kardeşim.
Sonra sabahın köründe abi benim böbreğin biri yok yumurtanın teki eksik diye arama.

Şaka bir yana hayırlı olsun .
Gönlünde ki motoru da Allah nasip etsin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sonra sabahın köründe abi benim böbreğin biri yok yumurtanın teki eksik diye arama.

Hahah teşekkürler abi sağolasın 😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Gençlere hep diyorum, ona da diyeyim, gotik falan boşver, yani gotik olsa da olur ama memur manita yap, yeşil pasaport çok güzel. 🤣 🤣
Trident alınca manitayı artçı alıp balkanlara geçersiniz, bizim köfte turundan ucuza geliyor balkanlara geçmek.

Gençlere hep diyorum, ona da diyeyim, gotik falan boşver, yani gotik olsa da olur ama memur manita yap, yeşil pasaport çok güzel. 🤣 🤣
Trident alınca manitayı artçı alıp balkanlara geçersiniz, bizim köfte turundan ucuza geliyor balkanlara geçmek.
Abi sen önce şu doktorun verdiği kolesterol ilacını bırak.
Doktorun her dediğini yapmayın.
Köftedir ettir yapmaz sizin gibi adamlara bir şey.
Pasaport konusun da katılıyorum ocakta bir balkan turu düşünüyorum kız arkadaşımla ama motosiklet ile değil.
Bende öyle bir toto yok.

Motosikleti
Abi sen önce şu doktorun verdiği kolesterol ilacını bırak.
Doktorun her dediğini yapmayın.
Köftedir ettir yapmaz sizin gibi adamlara bir şey.
Pasaport konusun da katılıyorum ocakta bir balkan turu düşünüyorum kız arkadaşımla ama motosiklet ile değil.
Bende öyle bir toto yok.
Ben yaza hanımla transfagarasan düşünüyorum.
bir ay ilaç kullanmayınca kolesterol 360 çıkıyor bende.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Gönül işlerinden ağır yaralıyım bu gidişle köfte buluşmalarında piyaza köfteye yanında gelen sosa bile kaşığı dikeceğim

wp grubu linki varsa paylaşabilir misiniz? benim de bakındığım bi model de.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Benim bir arkadaş böyle gotik motik takılıyordu, en son kafayı yaktı Japonya'ya okumaya gidiyorum dedi tüydü. Geçenlerde story atmış bir açtım, gotik abla buna tasmayı takmış sokak ortasında emekletiyor.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Motosikleti
cbf 150
2025 al sıfır cruise control var. daha iyi bir motor. Bizzat kullandım renkleri ve acayip zebra çizgisi dışında güzel motor. uzun süre başka motor bakmazsın

Motosikleti
Gönül işlerinden ağır yaralıyım bu gidişle köfte buluşmalarında piyaza köfteye yanında gelen sosa bile kaşığı dikeceğim
Ohooo, sen daha gençsin, daha çook ağır yara alacaksın. Hayatın normali bunlar, gençlik böyle bir şey işte, bol bol aşık ol bol bol gönül yarası al, bu yaşlarının normalini yaşa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar