- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
aryirmibeş bence onun için gençlik hevesiydi, biraz büyüyünce geçti. trident gibi daha ciddi makinaları öğrendi.hayırlı olsun ehliyet. neden aryirmibeş almıyon![]()
aryirmibeş bence onun için gençlik hevesiydi, biraz büyüyünce geçti. trident gibi daha ciddi makinaları öğrendi.hayırlı olsun ehliyet. neden aryirmibeş almıyon![]()
R25 fiyatına trident satıyorlarhayırlı olsun ehliyet. neden aryirmibeş almıyon![]()
Teşekkürler abiEhliyet hayırlı olsun Burakcım , Allah gönlündekini versin![]()
Teşekkürler fiyat çok değisiyor tanidik indirimi alınan ders sayısı vesaireHayırlı olsun, ne kadar ödedin toplamda?
Hayırlı olsun.Banka soycam ya da onlyfans acacam galiba![]()
Birikim yapıyorum iste ne zaman alacağimi bilemiyorum.hg kral ne zaman alcan la alınca foto at bol bol.. ben de istiyom yeni motor daha askerliği ödemedik off off.. bikaç tane gotik karı sallasana özelden *izlemelik*..
Birikim yapıyorum iste ne zaman alacağimi bilemiyorum.hg kral ne zaman alcan la alınca foto at bol bol.. ben de istiyom yeni motor daha askerliği ödemedik off off.. bikaç tane gotik karı sallasana özelden *izlemelik*..
teşekkürlerHayırlı olsun.
Onlu Fayans aç. Banka işi çok teylikeli.
![]()
Teşekkürler umarımHayırlı uğurlu olsun, gönlüne göre bir motor da umarım en kısa zamanda alırsın
Alınca buraya seksi seksi foto çekinip atacağımHayırlı olsun şimdiden. Ben de Trident bakıyordum 3-5 ay önce, ta ki işler terse dönene kadar. Alırsan haber et de gelip bir defa da olsa dünya gözüyle göreyim. Belki sesini duyarsam keyfim yerine gelir.![]()
OLUM gotik parti ne lan? yazsana özelden. istanbula geliriz olum 1.5 saatlik yol. gotik partinin beni sokamayacagi yer yokBirikim yapıyorum iste ne zaman alacağimi bilemiyorum.
Aga var ya geçen gotik partiye gittim müqqqq istanbuldaysan gel birlikte gidelim
Hayir, bi gun gotiklerin pesinde kosarken bunu kurban edecekler, o zaman da gec olacakUmarım götik party diye seni türkü bara götürmemişlerdir.
Şu anki motorla zor ama Trident'i alırsa kaçabilirHayir, bi gun gotiklerin pesinde kosarken bunu kurban edecekler, o zaman da gec olacak![]()
Kacamaz ki, parti marti ayagina zaten kafese girmis olurŞu anki motorla zor ama Trident'i alırsa kaçabilir![]()
Dostum sen bilirsin; gotik ortamlarda tey teyy teyyy diye halay çekiliyor mu?Kacamaz ki, parti marti ayagina zaten kafese girmis olur![]()
Ben bilmem yaw, gotiklerin uzmani @burak r25Dostum sen bilirsin; gotik ortamlarda tey teyy teyyy diye halay çekiliyor mu?![]()
Teşekkür ederim cok zor ikinci el 660 alacağımHayırlı olsun. Madem trident geliyor bari 800luk gelsinparayı ona göre biriktir
Kadıköyde oluyorOLUM gotik parti ne lan? yazsana özelden. istanbula geliriz olum 1.5 saatlik yol. gotik partinin beni sokamayacagi yer yok
![]()
Çoğunlugu evden ise isten eve bir yasantım var bakma abi parti dediğimeSeni köfte turuna falan çağırmayalım masraf ettirmeyelim trident parası biriktirene kadar diyecektim ama gotik partilerde ezecekmişsin paraları.![]()
![]()