4 silindir naked sürmüşler gelsin

Motosikleti
600RR
köydeki tarlayı sattım allah bereket versin yarısını yedikten sonra xj6n bakıyorum şöyle 10-20 bin km arasında malum yok böyle bir ses ama cb650f de aklımı çeliyor sürenler kullananlar var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaşımın gsxs1000'ini kullandım. Bi gazlamıştık ve kendi motorumdan soğudum. Traktöre mi biniyorum, şahine mi biniyorum belli değil.

Motosikleti
Xp400
20bin Km z800 ve MT10 kullanmistim. Malum Crossplane motoru ses icin cok bana hitap etmese de, 2015 z800 benim icin baska bir yerdeydi. ABSsiz olmasi tek dezavantijiydi insanlara gore ama hala kemik gibi motordu ne bir ariza yasadim ne de baska bir sey. Xj6 da o klasmanda. Fiyatlari ne oldu hic bakmadim ama bi temiz z800 bulursan ona da bi bak derim. Tadina doyamazsin

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
köydeki tarlayı sattım allah bereket versin yarısını yedikten sonra xj6n bakıyorum şöyle 10-20 bin km arasında malum yok böyle bir ses ama cb650f de aklımı çeliyor sürenler kullananlar var mı?

CB konusunda cok uzun tecrübem yok ama sonucta Honda kalitesi.

XJ yi uzun süre egitimlerde ögrencilerim icin egitim motoru olarak kullandim. Gerek egitimlerde ve gerekse kisisel kullanimda cok cok memnun kaldim. R6 blogundan ehlilestirilmis motoru cok dayanikli ve müthis tatli bir mirilti ile pürüzsüz calisir. ABS olmamasi dolayisi ile bir miktar tecrübe ister ama bu fren konusunda kötü oldugu anlamina gelmez. Asagiya 50 km ile yaptigim acil frenleme videosunu birakiyorum. Tam frenlemede dahi motor gayet stabil kalabiliyor , dagilmiyor.

Suzan suzi gsr750 veya gsr600 olabilir.

Gsr larin şaseleri cok saglamdir.sesi kawa Z serisine benzer cigerli makinalardir.180 den sonra bayilmaz

Son düzenleme:

İki motoru da sürdüm, xj6 beni rahatsız etmedi ama sahibi arkadaş virajlarda dengesiz diye satıp benim de sahibi olduğum cb650f aldı bir tane. Kesinlikle cb650f öneririm ama alırken ekspertiz şart.

40bin km kullandım, karenajlı olan F modeliydi benimki.
Çok bir numarası olmayan, anlamsız derecede övülen, sorunsuz akarsız kokarsız bir arkadaşımızdır.

Motosikleti
600RR
Suzan suzi gsr750 veya gsr600 olabilir.

Gsr larin şaseleri cok saglamdir.sesi kawa Z serisine benzer cigerli makinalardir.180 den sonra bayilmaz
gsr 750 de çok tatlı ama alan evlatlık alıyor galiba,satılıkda da düzgün ilan yok biraz daha modelli ve güncel bir şey bakıyorum aslında

İki motoru da sürdüm, xj6 beni rahatsız etmedi ama sahibi arkadaş virajlarda dengesiz diye satıp benim de sahibi olduğum cb650f aldı bir tane. Kesinlikle cb650f öneririm ama alırken ekspertiz şart.
çanakkalede olan ilana gidip bakacağım kafama yatarsa onu düşünüyorum

40bin km kullandım, karenajlı olan F modeliydi benimki.
Çok bir numarası olmayan, anlamsız derecede övülen, sorunsuz akarsız kokarsız bir arkadaşımızdır.
teşekkürler yanıtınız için

Motosikleti
CB650R

kurt daraldı bende bakınıyorum mt09 yada 4 silindir olup 600-650cc düşünüyorum. kriterim 10 yaş üstü olmaması olacaksa da ilk sahibinden vs olmalı diyordum
Siz detayına inebilmişsinizdir, attığınız 2 modelden hariç şu da olurdu dediğiniz model var mı? bunlara ek olarak cb650 r yeni kasalara bakıyorum

Motosikleti
600RR
kurt daraldı bende bakınıyorum mt09 yada 4 silindir olup 600-650cc düşünüyorum. kriterim 10 yaş üstü olmaması olacaksa da ilk sahibinden vs olmalı diyordum
Siz detayına inebilmişsinizdir, attığınız 2 modelden hariç şu da olurdu dediğiniz model var mı? bunlara ek olarak cb650 r yeni kasalara bakıyorum
açıkçası mt7 abs de bakıyorum ama kullanıcı kitlesi ve motorun sesinin güzel olmaması nedeniyle ben 4 silindir odaklıyım cb650 bakmama sebebim görünüşünün bana uymaması,yoksa makinesi çok sağlamdır eminim,seçeneklere ek olarak z800 de olabilir ama kmler hep yüksek maalesef

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Konu sesse yeni bir Triumph kullanicisi olarak Trident onerebilirim 😄. WP gruplarinda 300'e birakanlar var. Ustelik kazasiz ve dusuk km'de.

Ben olsam 525 ona vereceğime cb1000r bakardım. Aybı paraya litrelik. Piyasası zayıf ama sorun çıkaracak bir motor olduğunu sanmam
Fiyatına bakmamıştım yuh. Gitsin ötede kendi b.kuyla oynasın o. Öyle fiyat mı çekilir. O parayı ona vermektense triump street triple rs alınır cb 650f'den en az bir gömlek yukarıda makinaya binilir.

Ankara'da 2022 765 rs

Son düzenleme:
Motosikleti
600RR
Fiyatına bakmamıştım yuh. Gitsin ötede kendi b.kuyla oynasın o. Öyle fiyat mı çekilir. O parayı ona vermektense triump street triple rs alınır cb 650f'den en az bir gömlek yukarıda makinaya binilir.

Ankara'da 2022 765 rs
babafingooo italyana uzağım:) range rover misalli bi alırken güldürür bir de satarken diye düşünüyorum,sebebi ise servis fiyatları ve korkunç işcilik fiyatları

İngiliz bu. Neyse para senin paran ama o parayı o motora kesinlikle vermem ben.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Tarla satıp da motor alınmaz. Alternatifleri değerlendirmek lazım. 🥴
Leyla.jpg

Yıllar önce çok kısa bir GSR600 maceram olmuştu , keyifliydi ama konfor sıfırdı , 140-150 den sonra benim gibi deve boylular için rüzgar işkenceye dönüşüyor çıplak makinada , yazın ise şaseye yumurta kır omlet yap öyle bir ısı yayıyordu , henüz baba olmayanlara tavsiye etmem , yumurtalar önemli 😁

eskiden oturduğum yerde komşu GSR 750 almıştı , 3-5 kilometre turlamıştım güzel uzuyordu hatta 2 de ani gaz açınca gidon hafifliyordu habire , sanırım MT7 de ki gibi istem dışı tekere geliyordu 😊

gsr750 temiz bulursan keyif alırsın , 4 silindir blok Suzuki nin sağlamlığı ile meşhur Gsxr 1000 den devşirmeydi yanlış hatırlamıyorsam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar