Drift L Rolanti sorunu

Motosikleti
Drift,Ybr
Motosikleti gaz vermeden çalıştıramıyorum çalışınca 3000 4000 devirlerde çalışıyor egzozdan duman ve patırtı geliyo sarsıntılı çalışıyor yani ne yapmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosikleti gaz vermeden çalıştıramıyorum çalışınca 3000 4000 devirlerde çalışıyor egzozdan duman ve patırtı geliyo sarsıntılı çalışıyor yani ne yapmam lazım
Oksijen sensörü buji enjektör hepsini değiştim yine aynı arıza ışığıda yanıyor yüksek devirde sıkıntı yok ama

Motosikleti
Forza 250
Kimsenin cevap vermemesi hoş olmamış. Ben cevap vereyim. Tamirciye götür kardeşim. Aslında burada bir sürü tamirci arkadaş var da senin soru dikkatlerinden kaçmış. Kimse görememiş yani. Gören olsa mutlaka cevaplardı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Oksijen sensörü buji enjektör hepsini değiştim yine aynı arıza ışığıda yanıyor yüksek devirde sıkıntı yok ama
Merhaba, sadece kışın mı oluyor ?

Motorun kaç model?

Motosikleti
Drift,Ybr
Kimsenin cevap vermemesi hoş olmamış. Ben cevap vereyim. Tamirciye götür kardeşim. Aslında burada bir sürü tamirci arkadaş var da senin soru dikkatlerinden kaçmış. Kimse görememiş yani. Gören olsa mutlaka cevaplardı.
yaşadığım yere yakın tamirci bayağı uzak götürmeye korkuyorum yolda kalırım diye

Motorun kaç model?
2024

Merhaba, sadece kışın mı oluyor ?
Daha yeni oldu kışa bağlı olabilir aküde zayıfladı uzun süre çalıştırmayınca

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha yeni oldu kışa bağlı olabilir aküde zayıfladı uzun süre çalıştırmayınca
bildiğim kadarıyla Drift L de böyle bir kronik sorun mevcut. Kullanıcısı olan 2 kişi daha bu sorunu yaşamıştı.

Voltajı ölçecek bir cihaz varsa motor çalışırken kutup başından ölçüm yap 14 küsür görmelisin , sargıda problem varsa aküyü boşaltır , düşük devirlerde de düzensiz çalışır birde gaz kelebeğindeki sensörün soketine kablosuna bak , bazıları ayarlanabilir tiptedir , senin motoru bilemiyorum gevşemiş ayarı kaçmış olabilir..

Motosikleti
Drift,Ybr
Voltajı ölçecek bir cihaz varsa motor çalışırken kutup başından ölçüm yap 14 küsür görmelisin , sargıda problem varsa aküyü boşaltır , düşük devirlerde de düzensiz çalışır birde gaz kelebeğindeki sensörün soketine kablosuna bak , bazıları ayarlanabilir tiptedir , senin motoru bilemiyorum gevşemiş ayarı kaçmış olabilir..
aküyü şarj ediyor onda bi problem yok daha motor 8500kmde statörde bi problem olacağını bilemiyorum benimde şüphem gaz kelebeği tarafı aslında bunlarda enjeksiyonu çıkarıp depodanda düz hortum çekip karbüratör takamaz mıyız

Kelebek gövdesine baktınız mı gevşeklik , contalarda çatlak patlak vs varsa motor hava emer yine böyle problemler yaşanabilir..

O taraflarda bi problem yok
2024 ve 2025 modellerinde kronik beyin arızası var 2 tane sıfır alan arkadaşımda olmuştu garantiden beyin değiştirilerek düzeltilmişti genelde 5 6bin KM civarlarında olmaya başlıyordu garantin devam ediyorsa kontrol ettirebilirsin 2022 kasalarının bazılarında beyin farklı geldiği için devir kesicisi bile olmuyordu onlara baktırmanda fayda var ona göre 2 3bin TLye beyin değiştirebilirsin

Motosikleti
Drift,Ybr
pz30 karbüratör takarak işi komple çözdüm kesici bile yok artık. Depodan yakıtın geldiği plastik yuvayı söktüm benzin pompası ve kablo şamandıra hepsini çıkardım depodan düz hortum ve hortum arası vana ile karbüratöre bağladım karbüratörlede üst kapak arasına orjinalden gelen fiber contadan koydum manifolda gerek kalmadı ne şaseye değiyor ne marş motoruna enjeksiyon kablolarınıda koltuğun altına sakladım şimdi ne rolantide problem var ne gaz yemesinde hatta yakıtı bile azaldı üstünde şuan mtsnin 65.5 silindiri takılı zaten sadece benzin göstergem çalışmayacak bide arıza lambası yanacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar