Yol yapamadığı için kafayı bozmuş motorcu capsi

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bence siz bu aranızdaki mevzuyu yine kendi aranızda çözün. Çözümden kasıtla barışmanızdan bahsetmiyorum. İpler kopacaksa tam kopsun. Mevzu bir daha açılmasın. Ya da belki ortak bir paydada buluşursunuz. Gri alan diye bir şey yok. Herkes herkesi sevecek ya da anlaşacak diye bir durum yok. Tommy - Muzo meselesi dışında da biraz politik olmakta fayda var. Yani bir kişi tommy'den ya da muzo'dan haz etmeyebilir. Bu durumdan dolayı fırsattan istifade malum kişiye sallama fırsatı kazandım, hadi yapayım demeye gerek yok. İşinize gelmiyorsa birbirinizi engeller geçersiniz. Forum şahsi meseleler için değil bilgi paylaşımı için var. Bu konuda öz eleştiride bulunacağım eminim bende yapıyorumdur. Bilginizi/düşüncenizi/tecrübenizi karşı tarafa geçiremiyorsanız ve bu durum sizi normal hayatınızda etkiliyorsa, "Yok Say" (Bu geri zekalıyı görmek istemiyorum) butonu var. Basın geçin. Kimse kimsenin zamanını çalmamalı.

Uzman eğlendirici!

Seninle laf dalaşına girip seni yenmek mümkün değil çünkü senin sınırların yok. Zaten adetimde değil.

Daha önce sataştığında da söylemiştim, seninle laf dalaşına girip haşmet'in durumuna düşmeyeceğim diye.

Neyse yarın, belki yarından da yakın, yeni isimle hesap açtığında gerekirse laflarız.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence siz bu aranızdaki mevzuyu yine kendi aranızda çözün.
abi aslında Tomy abilik mevzu yok ki :D o mevzuyu çoktan kafasında bitirmiş durumda.
Muzo abi şuanda kendi kendine millete laf sallayıp kendine eğlence arayış durumunda. Kimse cevap vermese sonda:
'verecek cevabınıızzz daa mııı yokkkk ulaaann

buu kadarrr erkekksinizzzz

sizz yaşlılar lla da uğraşılmıyooo

haşşmett gibi yaparım siziiiii'

der ve konu kapanır. Ha sonradan başka konularda da konuşur ama sonra mecbur susar :)

• Haha
Tepkiler: Ged
abi aslında Tomy abilik mevzu yok ki :D o mevzuyu çoktan kafasında bitirmiş durumda.
Muzo abi şuanda kendi kendine millete laf sallayıp kendine eğlence arayış durumunda. Kimse cevap vermese sonda:
'verecek cevabınıızzz daa mııı yokkkk ulaaann

buu kadarrr erkekksinizzzz

sizz yaşlılar lla da uğraşılmıyooo

haşşmett gibi yaparım siziiiii'

der ve konu kapanır. Ha sonradan başka konularda da konuşur ama sonra mecbur susar :)

11 kasım da üyelik almış biri için konuya çok hakim gordum seni .. :)

aklıma da kımse gelmedi, eski nick neydi ?

11 kasım da üyelik almış biri için konuya çok hakim gordum seni .. :)

aklıma da kımse gelmedi, eski nick neydi ?
eski nickimi bilmem ama, 19 yaşıma kadar doktorlar tarafından 4 kez öldü teşhisi konulan 22 yaşında genç bir kardeşinizim. O yüzden sen beni çok araştırma, kaldıramazsın. Muzo abi :)

Motosikleti
K 1600 GTL
eski nickimi bilmem ama, 19 yaşıma kadar doktorlar tarafından 4 kez öldü teşhisi konulan 22 yaşında genç bir kardeşinizim. O yüzden sen beni çok araştırma, kaldıramazsın. Muzo abi :)
Çok ilginç... Anlatsana nasıl oldu bu iş...

Çok ilginç... Anlatsana nasıl oldu bu iş...
doğuştan Kalp Delik.
1 Yaşında Ağır Şeker hastalığı, 7 yaşında şeker koması
9 yaşında araba çarpması sonucu 42 metre sürünme
19 yaşımda vücuduma 3 kurşun
Burda söylediğim için morali bozulacak hiç bi düşmanım yok fakat söyleyeyim gene de: 19 yaşıdman sonra hep ölümcül antrenmanlar yaparak kendimi iyileştirdim. Doktor vs yardımı olmadan! Şimdi de Milli Savunma Üniversite Öğrencisiyim

ya kim olduğu ozelden yaz bari vallahi kimseye soylemem :)
Söylesem de bilmezsin Muzo abi :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

akrep geri döndü
yok akrep değilim. Şüphen olmasın.
İnşallah motorumu aldığımda bir buluşmaya katılırım İstanbulda.
Veyahut yakın zamanda İstanbul buluşmasına Emanet motorla katılabilirim.

ne diyim sana yaslıvesinsi. eskiler durumu biliyor, kimseye de bişey kanıtlamak durumunda değilim.

madem ben o konuda cok haksızlık yaptım adam olan o zaman konusurdu.

bana karsı onu savunduğun tek bir mesaj gosteremezsin. zaten onu da sevmezdin.

ama kör öldü badem gozlu oldu di mi sinsi ?

hadi bu konuda anlasamadık, eee şimdi guncel bir ornek ver madem millete kufur hakaret ettiğim ?

kufur ve hakareti geçtim, cok ayıp ettin burda dediğin tek bir mesajımı goster bana.

cok iyi tanıyosun ya beni, bekliyorum hadi.

çok vasat adamsın, yaşlılığına veriyorum bazı durumlarını ama bu kadar sinsi bir varlık olman şart değil,.

bende cok merak ettim yalan yok.
beni koftecilerden baska tanıyon yok , ama bir sekilde beni tanıyor ! maslakta goruyor, calıştığım yeri biliyor.

tam agzımı yuzumu dagıtacakken bir arama yapılıyor ve dayak iptal oluyor.

allah allah.. kim acaba. ve ben bu adamı bu kadar sinirlendirecek ne yapmış olabilirim ?

ilginccccc

@Birkannn sen misin yoksa, bi ara kafese davet etmiştin sanki beni ???!!
Ben birini döveceksem bir telefon tutmaz beni maalesef öyle pis bir huyum var.
Kafese yine davet ederim idman olur stres atarsın unutursun konuları takmazsın .
Ama yüzmeye ve boyunun 187 olmasına bakmaz bak ona göre.
Gırgırı geçersek..
Siz kafanız da birbirinizi silin ama ikiniz de yaşadıklarınızdan dolayı öfke var .
Bir insan sevdiğine öfke duyar sokaktan geçene değil.
İster kabul edin ister etmeyin.
Bu ara da adrese gelme mevzusu racona ters bir olay iş ev insanın namusudur.
Birine bir şey yapacaksan ne evine ne iş yerine gitmezsin.
Delikanlı olan arar gel buraya der ora da konuşur mu dövüşür mü halleder.
Liseli mevzusuna döndü olay.

Uzarsa İkinizi yan yana nezarethaneye koyalım 1 gecede probleminiz kalmaz.
mecburiyetten.

doğuştan Kalp Delik.
Burda söylediğim için morali bozulacak hiç bi düşmanım yok fakat söyleyeyim gene de: 19 yaşıdman sonra hep ölümcül antrenmanlar yaparak kendimi iyileştirdim. Doktor vs yardımı olmadan! Şimdi de Milli Savunma Üniversite Öğrencisiyim

Söylesem de bilmezsin Muzo abi :)

yok akrep değilim. Şüphen olmasın.
İnşallah motorumu aldığımda bir buluşmaya katılırım İstanbulda.
Veyahut yakın zamanda İstanbul buluşmasına Emanet motorla katılabilirim.
35 yaşa 2 kurşunla geldim ne yaptın da 3 kurşun ?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
doğuştan Kalp Delik.
Şimdi bu kadar rahatsızlık şeker koması ve milli savunma üni öğr. olma biraz çelişiyor. Ama Milli Savunma Üniversitesi nasıl bir alım yapıyor bilmiyorum. Eski askeriye sistemi olsa almazlardı. Biraz sıkıyo gibisin ama kimlik gizlemek için panikle olmuş bi tutarsızlık gibi geldi. Yine de detay bilmeden yargılayamam.

aaa samanteyi bloklamadın mı hala..
valla çifte standart bu.

gül gibi adam erdostu blokla ama sampsonte acık olsun hala

ilginc, cok ilginc.
Bu çocuk gibi 3 tane çalışanım var. Her şey hakkında bilgililer. Sampsonteyi bilmem, bizim çocukların hayalleri küçük. Acınası bir durum. Bu nesilin böyle olmasının sebebi kendileri değil. Biziz ve bizden öncekiler. Mesela bu çocuk bize Fransız ihtilalinden nasıl kurtuldunuz diye sorabilir. O kadar farkında değil olayların. Ama bildiğini sanıyor. Egolarımız o kadar yüksek ki. Bir şey öğrenmelerine fırsatta vermedik, öğretmeyip eleştiriyoruz. Topluma kazandırıcaz böyle böyle. Üstelik bilmem kaç bin yıllık insan medeniyetinde, kendisinden önce yaşamış nesilden daha kötü bir yaşam sürecek ilk nesilden bahsediyoruz. Böyle insanlara her ortamda katlanmaktan başka çaremiz yok. Kontrollü dozaj benimkisi.

35 yaşa 2 kurşunla geldim ne yaptın da 3 kurşun ?
Kuzenimin düğününde damat tarafı kavga çıkarmıştı, yanlışıkla babama da vurmuşlardı. Bende dayanamadım turn a vida 'mla girdim araya. Büyüklerini y4r4ladım. Ondan sonrasını ameliyattan sonra hatırlıyorum :D

@Muzaffer Topal turn a vida kelimesini kafana kazı abi, belki Bağcılar,Şirinevler / Mardin, Şırnak, Batman'da bir olay görürsen bağdaştırır, o zaman b, nebze tanımaya başlarsın :)

neyse, bu mesaj son olsun.
koftecilerin birinin bile baslığında yazmayacağım.

umarım aynısı bana da yapılır.

Şimdi bu kadar rahatsızlık şeker koması ve milli savunma üni öğr. olma biraz çelişiyor. Ama Milli Savunma Üniversitesi nasıl bir alım yapıyor bilmiyorum. Eski askeriye sistemi olsa almazlardı. Biraz sıkıyo gibisin ama kimlik gizlemek için panikle olmuş bi tutarsızlık gibi geldi. Yine de detay bilmeden yargılayamam.
bunu sorma diye kendimi iyileştirdiğimi söyledim. Alımımla ilgili fotoğraf paylaşmak istiyorum hangi linkten yapabilirim yardımcı olur musun abi ?

Motosikleti
D400
Buranın en büyük takıntısı insanların fazla ciddiye alması.
Mesela reel hayatta normal insan olanların burada troll olması psikolojik bir rahatsızlık. Çok ciddiye almaya gerek yok.

Burada atistin diye reel de seni bulacam dövecem falan mevzuları, çocuk mevzusu.

Burada tanışırsın disarda görüşürsün arkadaş olursun devam eder. Ya da sevmezsin bi daha görüşmezsin.

Forumda fetöcu, hayvan düşmanı , yobaz tipler var mesela. Zerre sevmem ölse üzülmem. Ama gidip de "seni bulacam oglum" demem yani cok da fifi.

Çocuk gibi sataşmaya gerek yok. Bu forumda kaci aynı kişi kaci farkli artık ikinci hesapları ayırt edemiyorum fakat cok tehdit mesajı aldim, adıma hesaplar açıldı. Baska mecralarda bulup tehdit edildim.
Karışılık vermedim, evet gelip bulup beni dövebilir ağzımı gözümü kırabilir ama bunun sonrasi aşaması var. Konu uzamasın diye hep R yaptim.

Sizde öyle yapın bosverin altiustu forum.

Azıcık yasinizin adamı olun. Mesela sana hiç yazmayacağım dediğim uyeler var forumda. Haklı ve güzel birsey paylaşırsa denk gelirken bi like atıyorum, boktan birsey yazarsa cevap vermiyorum cunku muhatap olmayacağım dedim. Sizde benzerini yapın.

Yönetim işini yapıp bu konunun 3 sayfa uzamasına izin vermesi esas problem.

Buranın en büyük takıntısı insanların fazla ciddiye alması.
Mesela reel hayatta normal insan olanların burada troll olması psikolojik bir rahatsızlık. Çok ciddiye almaya gerek yok.

Burada atistin diye reel de seni bulacam dövecem falan mevzuları, çocuk mevzusu.

Burada tanışırsın disarda görüşürsün arkadaş olursun devam eder. Ya da sevmezsin bi daha görüşmezsin.

Forumda fetöcu, hayvan düşmanı , yobaz tipler var mesela. Zerre sevmem ölse üzülmem. Ama gidip de "seni bulacam oglum" demem yani cok da fifi.

Çocuk gibi sataşmaya gerek yok. Bu forumda kaci aynı kişi kaci farkli artık ikinci hesapları ayırt edemiyorum fakat cok tehdit mesajı aldim, adıma hesaplar açıldı. Baska mecralarda bulup tehdit edildim.
Karışılık vermedim, evet gelip bulup beni dövebilir ağzımı gözümü kırabilir ama bunun sonrasi aşaması var. Konu uzamasın diye hep R yaptim.

Sizde öyle yapın bosverin altiustu forum.

Azıcık yasinizin adamı olun. Mesela sana hiç yazmayacağım dediğim uyeler var forumda. Haklı ve güzel birsey paylaşırsa denk gelirken bi like atıyorum, boktan birsey yazarsa cevap vermiyorum cunku muhatap olmayacağım dedim. Sizde benzerini yapın.

Yönetim işini yapıp bu konunun 3 sayfa uzamasına izin vermesi esas problem.

guzel yazmışın ama

"Mesela reel hayatta normal insan olanların burada troll olması psikolojik bir rahatsızlık."

şunu zerre uzerime almıyorum haberın olsum.

biraz eğlenemeyeceksek ne zikime burdayız ?

ulan yazmayacaktım sozde , neyse son.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar