komik ama bir o kadar da düşündürücü motorcu capsi

Mevzu iteleme değil , sap gelenler kalıyor mekanda , o kadar alkol aldıktan sonra Kazak , Rus farketmez bizim millete 😅
Rus'tan daha çok Kazak'lar hoşuna gidiyor burada ki insanların direkt Kazak yazsalar daha çok müşteri çekerler :D ama dediğin gibi son kalanlara Rus Kazak hiç fark etmez .

Gecenin sonu 2 birayla bitse iyi hormonlara yenik düşenler gaza gelip viskiler açtırıyor sonrası belli.
Mekan sahibi kız kıza gelenlere iki bira ısmarlar demek istedim , ajanstan çağırsa 3000-5000 lira ödeyecek zaten iki biranın lafımı olur 🙄
içeride yalnız hatunları gören abazalar için viski açmak ucuz kalır , tarlayı satar , anasının babasının oturduğu evi rehin gösterir kredi çeker bunlar 😅

Mekan sahibi kız kıza gelenlere iki bira ısmarlar demek istedim , ajanstan çağırsa 3000-5000 lira ödeyecek zaten iki biranın lafımı olur 🙄
içeride yalnız hatunları gören abazalar için viski açmak ucuz kalır , tarlayı satar , anasının babasının oturduğu evi rehin gösterir kredi çeker bunlar 😅
Neler gördüm dediğin gibi İstanbul'da hele taksim tarafın da eğlence diye bir şey kalmadı.
Adam öpmece her yer.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben şahsen biraz su karıştırıp içiyorum (mesela 2 parça buz ekliyorum ve erimesini bekleyip öyle içmeye başlıyorum), o zaman güzel oluyor. Lynchburg Lemonade vb. viskili kokteyler veya en basitinden viski-kola olarak da tüketilebilir. (Ama iyi viskileri öyle mundar etmemek lazım tabi...)

Nispeten yüksek alkollü aşırı leziz bir şey olarak Negroni önerebilirim. (Eşit miktarda Cin, Vermut ve Campari karışımı - hastasıyız...)

Yüksek alkollü olup bana içmesi en kolay gelen şey tekila. Şişe bitirebilirim, içimi o kadar kolay geliyor. Ondan almıyorum eve... :D
Bi de tekila carpti mi fena carpiyor😂 bol bol yurtdisi yaptigimiz zamanlar jose kardesin margarita mixli ikili paketinden alirdik, aksam arada yapardik, guzel giderdi soguk soguk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bi de tekila carpti mi fena carpiyor😂 bol bol yurtdisi yaptigimiz zamanlar jose kardesin margarita mixli ikili paketinden alirdik, aksam arada yapardik, guzel giderdi soguk soguk
selamlar, alkolü çok tüketmiyorum. Ayda bir kez sek olmak üzere; viski, rakı ve vodka içiyorum.
Cin ve Tekila hiç denemedim. Vodka veya Viski kadar sert ve direk kafayı sarhoş ediyor mu ? yani daha sert bişey arıyorum beni çarpıcak, Migrostan veya tekelden alıcağım türden bişeyler.

selamlar, alkolü çok tüketmiyorum. Ayda bir kez sek olmak üzere; viski, rakı ve vodka içiyorum.
Cin ve Tekila hiç denemedim. Vodka veya Viski kadar sert ve direk kafayı sarhoş ediyor mu ? yani daha sert bişey arıyorum beni çarpıcak, Migrostan veya tekelden alıcağım türden bişeyler.
en yüksek alkollü içecek Viski dir %50 yi buluyor markaya göre..

cin , votka , rakı %40 ila 45 arası

şarap %12-15

bira %5-8

kafayı hemen bulmak için açık havada içeceksin ve mide çok dolu olmayacak 😉

kafayı hemen bulmak için açık havada ve mide çok dolu olmayacak 😉
evet bu bilgiyi biliyodum fakat diğerlerini bilmıyodum. Genelde 2 3 tane de jelibon atıyorum. Sözde şekerden dolayı daha çok kafa yapıyomuş.
Teşekkürler bilgi için abi.

Sarhoşluk iyi değil en pişman olacağın şeyleri o zaman yaparsın.

Sarhoşluk iyi değil en pişman olacağın şeyleri o zaman yaparsın.
abi aslında sarhoşluktan kastım beynim milyona gelsin. Sarhoş olucağımı, dünü hatırlamayacağımı anladığım anda bırakıyorum.
Şöyle söylim 50cl vodka benım tam sınırım, 1cl daha içersem sarhoş olurum.

evet bu bilgiyi biliyodum fakat diğerlerini bilmıyodum. Genelde 2 3 tane de jelibon atıyorum. Sözde şekerden dolayı daha çok kafa yapıyomuş.
Teşekkürler bilgi için abi.
şekerle beraber alkol kana daha çabuk karışır derler..

bugün bir abi tavsiye etti biramın içine kırmızı pul biber attı , hem güzel bir aroma oldu hemde yoğun iş temposunda canlandırdı valla 😊

İstanbul , Yalova , Bursa ful yağmur ve 8 derece , bir kaç tane daha biberli bira içersem sanırım İzmir yoluna vurucam 😂

bugün bir abi tavsiye etti biramın içine kırmızı pul biber attı , hem güzel bir aroma oldu hemde yoğun iş temposunda canlandırdı valla 😊

İstanbul , Yalova , Bursa ful yağmur ve 8 derece , bir kaç tane daha biberli bira içersem sanırım İzmir yoluna vurucam 😂
Vurma boş ver evde iç yat uyu sonra :D

bak o zaman doğru olabilir işte, bi bakmak lazım ona.

Hayriyeten bira bana hiç sıcak gelmiyo be abi, tadını da beğenemedim. Ben en iyisi muhteşem üçlümden devam edeyim :D
Teşekkürler bilgine abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar