A1 Ehliyetle sürülebilecek sports motor öneri

Merhaba, A1 ehliyetim var ve sports türünde bir motor almak istiyorum. Baktığım kadarıyla gözüme en çok yamaha yzf r125 ve honda cbr 125r güzel gözüktü ve beni kendine çekti. Özellikle yamaha çok ilgimi çekti ve baktığım bi ilanda 90k ya 47bin kilometrede 2012 model yamaha yzf 125r gördüm(sahibi ağır hasar kaydı yok,bakımları tam diyor), ilan sahibi başka şehirde, sizce gidip bakmaya ve sıkıntısız çıkarsa almaya değer mi? Başka motor önerileriniz varsa iletebilirsiniz ama lütfen önerecekseniz ya sports yada sports a benzer tarzda bi motor önerin.

Motosikleti
D400
motor önerisi yapmayacagım fakat istersen dünyanın en kaliteli modeli olsun 125cc SS tipi bir motor;

yüksek km, hasar kayıtlı, yaşlı, ilk sahibinden olmayan kriterlerini karşılamıyorsa alınmaz.

O motorun çektiklerini paris hilton çekmemiştir :D

Temiz suzuki gsxr 125(gsx 125r da olabilir adı) haricinde seni kanser etmeyecek ss motor yok maalesef. Yüksek km r125 ve cbr 125r motorlara bir motor parası da toplanması için gerekir. "Fatmagül'ün suçu ne" deki Fatmagül daha temizdir o motorlardan.

Motosikleti
Yamaha XSR700
13 yaşında 50 bin kmde 125cc ss tipli bir motor alacağıma tertemiz dio alırım. En azından sorun çıkarmaz.

Motosikleti
Yamaha XT660R
İkisi de çok güzel motosikletler fakat eli yüzü düzgünü yeni başlayan gençlerin arasında el değiştire değiştire kalmadı. Bir arkadaşımda var sözde hasar kayıtsız motor birkaç kere söküldü toplandı kazalar yüzünden.

Motosikleti
Mondial Grumble
İkisi de çok güzel motosikletler fakat eli yüzü düzgünü yeni başlayan gençlerin arasında el değiştire değiştire kalmadı. Bir arkadaşımda var sözde hasar kayıtsız motor birkaç kere söküldü toplandı kazalar yüzünden.
Sadece olduğu yerde sağa yatmış, tertemiz özenle kullanılmış motor. (Sağa düşme fabrikadan kronik)

125 cc SS motosiklet kategorisinde motosikletler ikiye ayrılır.

Sıfır Suzuki GSX R125 ve diğerleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar