Yani V Strom'u özelliklerini takdir edebilecek kadar kullanmadan yorum yapmamak lazım; bununla NC ile arasında gece ile gündüz kadar fark var konforda. (Temelde 19" jant, amortisör ve seleden geliyor...) Ayrıca birinin kesiciye girdiği devir diğerinde azami tork alınan yer. Uzun devir ve vites aralıkları şehir içinde trafikte süzülürken veya ivmelenme gerektiğinde çok kullanışlı; DCT olmayınca trafikte iki araba arasından sıyrılmak için gaza basacağına önce vitesle oynamak gerekirse sıkar tabi. (Veya araba gibi / şerit paylaşmama kuralına uyarak kullanmak gerekir, o daha da fazla sıkar...)... ilk defa NC'i amacı dahilinde kullanan gördüm.
Haa, ben zaten zar zor sezon içinde ayda bir iki haftasonu fırsat bulabiliyorum gezmeye, onda da keyfi versin diye sürüyorum, NC ile işim olmaz.
dakar harıç benBenim en sevdiğim sürücü profilidir; Nc Dct, tur camı üzerinde Dakar stickerı, yanlarda çanta, arkada topcase, fosforlu sarı yelek ve çene açılır beyaz kask.
Senin de sahibi olmadığın motor yok be mübarek
2020 t 6,1 tdı (( ıkı kırmızı )) bak burası çokomelliSizin aracınız varsa kesin doblo dur.
Biz kendimiz motor olmuşuz TommySenin de sahibi olmadığın motor yok be mübarek
Abi öyle demeseydin keşke.Biz kendimiz motor olmuşuz Tommy![]()
doğrularıdamı saklıyalım onca motor al sat devamlı motor konuş. motor olmuşuz mtor inkarmı edicezAbi öyle demeseydin keşke.