2 kişinin rahat edebileceği bir f/p motor arıyorum.

Motosikleti
Cg 150r
Hocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim

Hocamlar selamın aleyküm a2 ehliyetim yeni gelecek ki tahminen şuan alamıyacağım bir motor ancak ona göre birikim yapacağım bana beni uzun yolda üzmeyecek kronik olmayan fp bir motor lazım sizden ricam bana yardımcı olmanız şimdiden teşekkürler.
Bütçe olarak ise 100-200 bandında düşünüyorum ama derseniz buda var 3-5 yukarısı ama üzmez onlarıda duymak isterim
RTR200 Dominar 250veya 400 ve NS200'lere bakabilirsin

Motosikleti
Yamaha XSR700
Düşük bütçede 2 kişi en rahat dominar 250 olur muhtemelen

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
V-Strom 250 (Yerinde olsam ilk tercihim olurdu. Gücü, konforu, rüzgar koruması vs şahane.)
XPulse 4V (En uyguna yürüyecek, kroniksiz sayılabilecek bir motosiklet, ikinci eli gerçekten uygun.)
CRF250 Rally (Ölümsüz, kendini kanıtlamış, her işe gelen bir motosiklet.)

Diğer motosikletleri bilemem, sorunsuzluk sözkonusu olunca Türkiye'de bu motosikletler mutlu edip yıllarca hizmet verecektir. İlanlara bakıp en temiz ve satın almaya da en yakın olanları değerlendir derim. Hepsinin kendi özelinde satın almak için güçlü sebepleri var, biraz da iş kişinin tercihiyle alakalı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
2. EL Dominar 400 öneririm. Hem iki kişi için 250 cc'ye göre daha kuvvetli hem de satılamadığı için fiyatları çok uygun. Ayrıca uzun yol için tur motoru haline getirilmiş olanları da var. Parçası bol, servisleri yaygın.

Adventure - V strom 250
Super sport - Gsx 250r
Dominar 400 daha kuvvetlidir illa ki ama tek silindir, titreşimi bol ve garip kronikler söz konusu olduğu için ben almam.

Motosikleti
R25
2 kişi için düşününce Dominar 400 en uygun seçenek olur bence.

Motosikleti
D400
şu an 2023 model 20 bin km dominar 400'ler 150-160 k civarı.
al geç =)

KTM ADV 250 öneririm.

-180k civarına düşük km bulursun
-Performans konusunda bi 250 ye göre müthiş
-Şahsen oldukça konforlu. Sele oldukça büyük, ferah iki taraf için de. Artçı temas bile etmiyor.
-Ortalama ağırlıktaki hatunlar artçı olduğunda varlığıyla yokluğu bir oluyor, sürmesi zorlaşmıyor.
-Hafif ve dengeli, sürüşü çok keyifli.
-Çanta vs takmaya çok müsait.
-Şehir içi-uzun yol her türlüsüne gelir.

Tek soru işareti servis desteği, henüz yolum düsmedi. Bakım aralığı fazlasıyla uzun, 7500km de bir. Henüz 5k yol yaptım, yakında servise yolum düşer. Umarım üzmez..

Ben almaya karar verdiğimde "her yola gelecek" bir motor arayışına girmiştim 200k bütçede. Kağıt üstünde her ihtiyacı karşılayan en mantıklı seçenek bu oldu benim için.

KTM ADV 250 öneririm.

-Şahsen oldukça konforlu. Sele oldukça büyük, ferah iki taraf için de. Artçı temas bile etmiyor.
-Ortalama ağırlıktaki hatunlar artçı olduğunda varlığıyla yokluğu bir oluyor, sürmesi zorlaşmıyor.

Tek soru işareti servis desteği, henüz yolum düsmedi. Bakım aralığı fazlasıyla uzun, 7500km de bir. Henüz 5k yol yaptım, yakında servise yolum düşer. Umarım üzmez..

Ben almaya karar verdiğimde "her yola gelecek" bir motor arayışına girmiştim 200k bütçede. Kağıt üstünde her ihtiyacı karşılayan en mantıklı seçenek bu oldu benim için.
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama KTM alan 10 arkadaşım varsa servisinden memnun olan 2 3 arkadaşım vardır onlarda iyi diye farklı illere giden arkadaşlarım.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ehliyeti aldıktan 3 ay boyunca motosiklet sürmeyeceksin bisiklet süreceksin a ehliyet bile alsan 3 ay sonunda 50cc ile 1 sene geçireceksin mahalleden çıkmayacaksın 1 senenin sonunda da 125cc sürebilirsin artçı alamazsın adabı var motosiklet kullanmanın buradaki abilerin yıllarca motosiklet sürmüşler bi işe yarasın demi :)

Motosikleti
yok:(
25 beygir.
tabi 40-50 olsa cok daha iyi olur ama bnm ns200 ile aynı, 2 kişi 110 km hızla uzun yol yapmıştık.

ama yukarda dediğim gibi 150 160'a dominar 400 2023 modellerden almak en iyi f/p su anda
yok ya beygirinden felan değil 250 liliklere göre topspeedde yavaş kalıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin yoksa sukuzi her türlü gideri var 😄

2018'den beri motosiklet kullanıyorum ve zorunda kalmadıkça artçı almıyorum. Hem motosiklet keyfini azaltıyor hem de kaza durumlarında başına bela olur. Hele bir de tecrübesiz ve panik yapan bir artçıysa iş tamamen eziyete dönüşüyor.

Yani demem o ki artçı ile sürüş zordur ve kesinlikle acemi kişinin heves etmesi gereken bir şey değildir.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
gücü yokki onun
Kullandın mı hocam ?

KTM ADV 250 öneririm.

Her işi yapamayan bir motosiklet bence 250 ADV. Debriyajının kavramasından amortisörlerinin sertliğine kadar hiçbir özelliğini beğenemedim. Bir de pat küt sürekli stop ettirince geri verdim arkadaşa. Turda yol arkadaşımı dinlendirmek üzere takasladığımızda yaklaşık 40-50 km bir yol yapmışımdır. Gerçekten malzeme kalitesi hariç beğenemedim ki o da çok çok iyi değildi yani.
ehliyet yeni gelecekmiş 2 kişi ne cesaret biniyorsunuz diyen çıkmamış mı?
Abi kesinlikle haklısın. Çok temel bilgiler bile pekişmeden artçılı kullanmak resmen kötü şeylere davetiye çıkarmak demek. Artçılı sürmek keyfi ve dinamiği öldüren birşey. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar