Kove 250RR alınır mı

arkadaşlar ilk konum öncelikle herkese iyi günler kove 250 rr almayı düşünüyorum çift silindir 30 küsür beygirli abs tcs launch kontrol vs dolu bir motor ayiretten depolarında yedek parça da varmış ve kronik olarak herhangi bişey görmedim internette sizin de fikrinizi merak ettim 12 taksit felan satıyorlar şuan ne düşünüyorsunuz

E, al o zaman biz ne düşünelim?
bilinen bir kroniği varmı yada alıp kullanan var mı diye yazdım buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tip motorları alması kolay, işletmesi zordur. Depolarında yedek parça var diyen kimse sille tokat dövün ve oradan uzaklaşın.
hocam youtube da videosunu gördüm inceleme yapan birisi firma yöneticileri ile konuşmuş yöneticiler bu şekilde söylemiş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hocam youtube da videosunu gördüm inceleme yapan birisi firma yöneticileri ile konuşmuş yöneticiler bu şekilde söylemiş
Youtube maalesef inandırıcılıktan uzak bir mecra haline geldi. Bu motoru Türkiye'ye Blue Motor getiriyor, yedek parça tedariği anlamında çok başarılı bir firma değil. Kove için konuşursak marka yurtdışında tutuluyor, kullanıcı kitlesi oluşmaya başladı. Millet memnun ama dediğim gibi burası Türkiye, Cf Moto bile burada rezil kepaze oldu.

Söylediklerin doğruysa alınır.Fiyatları ve fırsatları neler ?
şuan vade farksız 6 taksit veriyorlar 250 bin tl 12 taksit 280 bin küsürdü

Youtube maalesef inandırıcılıktan uzak bir mecra haline geldi. Bu motoru Türkiye'ye Blue Motor getiriyor, yedek parça tedariği anlamında çok başarılı bir firma değil. Kove için konuşursak marka yurtdışında tutuluyor, kullanıcı kitlesi oluşmaya başladı. Millet memnun ama dediğim gibi burası Türkiye, Cf Moto bile burada rezil kepaze oldu.
hocam haklısın bende bundan önce cf moto 250 sr bakıyordum ama tek silindir motorun 202 bin tl satış fiyatı hiç matıklı gelmedi kredi kartına taksitle alacağım için diyorum yoksa ikinci el almak mantıklı ama 0 alacağım için üstüne biraz daha koyup çift silindir 30 küsür beygirlik motor daha makul geliyor kullanıcıları var youtube da şikayet görmedim henüz kimseden o yüzden buraya da sormak istedim alan kullanan deneyimleyen varmı diye

Motosikleti
600RR
motordan anlamayan genç arkadaşlar olmasa ,ülke çinli çöplüğüne dönmezdi

Motosikleti
Yamaha XSR700
motordan anlamayan genç arkadaşlar olmasa ,ülke çinli çöplüğüne dönmezdi
Onun sebebi bence en ucuz japon 250cc supersport motorun sıfırının 400 bin lira olması. Örnek olarak 250sr sıfırı 170 bine falan alınabiliyor. Kove de 220 bin falanmış. Yani bunlar hep ekonomi. Herkes ister en iyisine binmeyi ama para yoksa yapacak bir şey yok.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
+3 beygir :D

İzlemeyenler için şuraya linki bırakayım

Ben bu videoyu gormemistim. Cok komikmis gercekten. Omer rol mu yapiyor yoksa zortesci arkadas gibi mi anlayamadim gerci😂
Sahi nerede megelliler🙄 sari sitede yoklar

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
sarı sitede de yoklarsa çoktan hurda olmuştur onlar.
Garip garip markalar bile var ama megelli yok🙄 ariic, barotian, boom, dayun, jiajue, jonway, qooder, xgjao. Ne bunlar ya, bilen goren var mi? Kim aliyor bunlari ya. Sacma sapan magazalara girerim bunlari hic gormedim😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar