Kaza olayım

Merhabalar dostlar
Dün yaptığım kazayı size anlatmak istedim fikirlerinizi bekliyorum. Dün normal 30-40 km hızlarda seyrederken kavşağa tersten bağlanmak isteyen araba beni fark edip yolun ortasıda durması sebebi manevra yaparken çarpmamak için motorsiklet altımdan kaçtı adamın bana vurup vurmadığını hatırlamıyorum ben bu kazada bir parmağımı kırdım kazaya sebep olan araç olay yerinden kaçtı sağolsun etraftakiler plakasını aldılar şikayetçi oldum. Öncelikle bana vurmasına gerek varmı yoksa sebebiyet vermesi yeterlimi bunu öğrenmek istiyorum kaçması zaten suçlu duruma düşürüyor biliyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bi de olayı başka bi taraftan duymak lazım :)

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Anlatımınız yetersiz o yüzden biz ne desek boş.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun. Panik frenden dolayı mı kaza oldu?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Öncelikle bana vurmasına gerek varmı yoksa sebebiyet vermesi yeterlimi bunu öğrenmek istiyorum kaçması zaten suçlu duruma düşürüyor biliyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
O mahallede hatta o vilayette bulunması bile yeterli. Yalnız senin motor kendi rızası ile kaçtıysa ve de yaşı tutuyorsa yapacak bir şey yok. 🥱

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Temas yoksa karşı tarafta yoktur..Nasıl anlatıcan derdini?..Şahit? kamera?

Sen ne yapmak istiyorsun şimdi ?Zararı tanzim etmek, ceza aldırmak.Sigorta şirketi burada genelde tutanağı kayda alıyor.Sizin tutanağı polis tutmamıştır.Sizin tutanağınızda da yazan şeyler iddiadan öte gitmez karşı tarafında imzası yok.Dava açabilirsiniz tespit için savcıya dilekçe sunabilirsiniz.Ama siz bu olayı unutursunuzda karar haberi size gelince şaşırırsınız ben bunu açmıştımda ne zamandı diye.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bende bir kaç gündür bazı forum üyelerine takmış durumdayım ve bugün iyice beni sinirlendirdiler ve onlara kızgın olduğum için bugün biraz fazla hız yaptım ve virajı alamayıp bariyerlere girdim... bende bir şey yok ama motorda maddi hasar oluştu...

şimdi forum üyeleriyle olan tartışmalarımı kanıt göstererek şikayetçi olsam acaba onlara dava açabilir miyim?

böyle konularda şaka yapılmaz ama gerçekten kızdım bazılarına, neyse, konu bu değil... Parmağının kırılması kötü olmuş, geçmiş olsun. Sonuç olarak o araç zaten ters yönde olduğu için ceza alması gerekiyor ama görgü tanıkları lazım ve Türkiye de bu tarz olaylarla ne kadar ilgilenirler yada ilgilenecek bir avukat hakim vs denk gelme şansın da önemli... ben konuya hakim değilim, bilmiyorum pek.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Haydaaa geçmiş olsun Fatih, nerede nasıl oldu bu kaza?
şaka yaptım, bariyere çarpma falan yok ama biraz hızlı sürdüğüm için öndeki kamyona çarpmayayım diye biraz çapraz durdum ve motoru tartamayıp yine devirdim.

motorda yine bir hasar yok, koruma demirleri sayesinde bir şey olmadı, ayağım motorun altında kaldı ama koruma demirleri sayesinde ayağım da kırılmadı tabi, motorun altından çıktım ve tek başıma 270 kg motoru kaldırdım, baya güçlüymüşüm diye gururlanacaktım ama işte madem güçlüyüm o zaman nasıl habire devirip duruyorum diye kızdım kendime..

güç ile olmuyormuş, biraz denge konusunda ustalaşmak lazım.

edit: ben biraz fazla gaza geliyorum bazen, son günlerde drift olayına heves ettim, biraz yapabiliyorum ve bu tiger 1200 ile geçenlerde TCS yi kapatıp biraz yaptım ama az kalsın düşüyordum bir an için.. biraz koruma demirlerinin sayısını arttırıp toprak arazide kendimi geliştirmem lazım. böyle konuşuyorum ama 3 gündür yakıt parası az gitsin diye eski 150 cc motorumla geziyorum :D benim hedefler hayaller uzak biraz. ama şu an için hevesler böyle.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Neyse geçmiş olsun birader. Olur öyle şeyler, aman dikkat.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
bende bir kaç gündür bazı forum üyelerine takmış durumdayım ve bugün iyice beni sinirlendirdiler ve onlara kızgın olduğum için bugün biraz fazla hız yaptım ve virajı alamayıp bariyerlere girdim... bende bir şey yok ama motorda maddi hasar oluştu...

şimdi forum üyeleriyle olan tartışmalarımı kanıt göstererek şikayetçi olsam acaba onlara dava açabilir miyim?

böyle konularda şaka yapılmaz ama gerçekten kızdım bazılarına, neyse, konu bu değil... Parmağının kırılması kötü olmuş, geçmiş olsun. Sonuç olarak o araç zaten ters yönde olduğu için ceza alması gerekiyor ama görgü tanıkları lazım ve Türkiye de bu tarz olaylarla ne kadar ilgilenirler yada ilgilenecek bir avukat hakim vs denk gelme şansın da önemli... ben konuya hakim değilim, bilmiyorum pek.
Geçmiş olsun Fatih.
Sende bir şey olmaması güzel. ama motora üzüldüm yaa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar dostlar
Dün yaptığım kazayı size anlatmak istedim fikirlerinizi bekliyorum. Dün normal 30-40 km hızlarda seyrederken kavşağa tersten bağlanmak isteyen araba beni fark edip yolun ortasıda durması sebebi manevra yaparken çarpmamak için motorsiklet altımdan kaçtı adamın bana vurup vurmadığını hatırlamıyorum ben bu kazada bir parmağımı kırdım kazaya sebep olan araç olay yerinden kaçtı sağolsun etraftakiler plakasını aldılar şikayetçi oldum. Öncelikle bana vurmasına gerek varmı yoksa sebebiyet vermesi yeterlimi bunu öğrenmek istiyorum kaçması zaten suçlu duruma düşürüyor biliyorum fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
geçmiş olsun.
kamera görüntüsü falan yoksa bir şey zor çıkar malesef.

Karşı tarafın vurup vurmadığını hatırlamıyorsun kendin düştüysen bir şey çıkmaz.
Dava açarsın şikayetçi olursun bilirkişi falan vs 1 2 yıl sürer zaten.
Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar