VHB sanirim evin disinda kullanmak icin uretilen su gecirmez modeldi. Benim kullandigim oydu ama ismine tam emin olamadim. O ise kullandim.
Yapistirirken yuzeyi alkollu mendille (normal islak mendil olur mu bilmem) temizledikten sonra yapiskani isitip bir gun kadar kullanmadan iki yuzeyi birbirine bastiracak gibi birakmak lazim. Ben geceleyin kaski parcanin ustunde dengede kalacak sekilde birakmistim, kendi agirligi tum yuzeye baski yapsin diye. Bayagi saglam olmustu.
Bu yapiskanlar isininca yapiskanligini kaybediyor. Ancak ben sokerken sac kurutma makinesi ile baya isitmak durumunda kalmistim. Dusenlerinki yapistirirken dikkat etmediklerinden yaz sicaginda gevseyip dusuyor olabilir. Ben yaz sicaginda kullanmadim ama yagmurda birkac kez kullandim. Hatta elimle oradan tutup kaski kaldirdigim ve hareket ettirdigim oldu. Sorun yasamadim.
Yine de guvenlik amacli kullanim icin cene aparatina takilan kameralar iskence demek istiyorum

. Ancak bazi arabacilarin ve polislerin size karsi tavirlari olumlu olarak degisiyor onu da soylemek gerek.