- Motosikleti
- 600RR
- Konu Yazar
son günlerde sayfamda sıfır km motosiklet kampanyaları çıkmaya başladı,ne hikmetse bu ilanlar bildiğimiz bayilerin aksine daha düşük fiyatlar sunuyor ve 12 taksit sıfır faiz gibi kampanyalardan söz ediyordu, paylaşılan görsellerden şüphelendim ve araştırmaya başladım...
Bu sayfalar genelde motosiklet kullanımının az olduğu illerde veya yetkili bayilerin olmadığı genelde doğu anadolu ve karadeniz bölgelerinde ortaya çıkıyor,yapay zekaya yaptırılmış bikaç tane beceriksiz görsel,ordan burdan çalınmış reklamlar yani motor aşinalığı olan birinin az çok anlayacağı görseller paylaşılıyor.
Görselin rezilliği ile sizi baş başa bırakıyorum
Yetkili alt bayii ve önünde bir kaç tane ne olduğu belli olmayan yapay zekaya yaptırılmış bir hayali showroom

Bu sayfalar genelde motosiklet kullanımının az olduğu illerde veya yetkili bayilerin olmadığı genelde doğu anadolu ve karadeniz bölgelerinde ortaya çıkıyor,yapay zekaya yaptırılmış bikaç tane beceriksiz görsel,ordan burdan çalınmış reklamlar yani motor aşinalığı olan birinin az çok anlayacağı görseller paylaşılıyor.
Görselin rezilliği ile sizi baş başa bırakıyorum