Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
2JZ dökme demir değil miydi?

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
2JZ dökme demir değil miydi?
O kadar bilmiyorum. Ancak piyasada 2JZ diye gezinen motorların %95'i 2JZ olarak doğmamış 1JZ falan. Sonradan Turbolanıyor, sonradan stroker kit ile hacim büyütülüyor 2,5 litreden 3 litreye çıkarılıyor v.s.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
O kadar bilmiyorum. Ancak piyasada 2JZ diye gezinen motorların %95'i 2JZ olarak doğmamış 1JZ falan. Sonradan Turbolanıyor, sonradan stroker kit ile hacim büyütülüyor 2,5 litreden 3 litreye çıkarılıyor v.s.
Dogukan Manco Lexus projesinde 1JZ ye Yamaha kapak koyup 1,5 JZ yapacak

• Beğen
Tepkiler: ACT
Motosikleti
Ns200 15"
3.35

Foto muhtemelen blackberry ile falan çekilmiştir :D

Edit: 3.30'daki motor kodu N52 atmosferik sıralı 6 bu arada.
E92 bence BMW'nin en güzel kasalarından biri, abi şu kasanın zarifliğine ve zamansızlığına laf söyleyecek adamın anlını karışlarım.

Kendisi hiç ilgimi çekmiyor. Barış Manço'nun oğlu olması dışında neden ünlü olduğunu bilmiyorum.
Birkaç defa driftte izledim sanki iyi gibi orada 🤔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Biz youtube başındakiler oturup 2 bira içme fırsatı bulamadığımız için sadece videolarındaki ve yorumlarındaki karakterinden haberdarız. O da takip etmeye bile değer olmadığı izlenimi uyandırıyor. Demek ki ne kadar eğitimini de alsa yanlış yaptığı bir şeyler var.
Önyargıları dağıtmak adına yorum yaptım , şunla bunla bira içip sohbet ettiğimi vurgulamak gibi bir egom yok , böylemi anlaşıldı 😔

Son düzenleme:
Motosikleti
Yamaha XSR700
Birkaç defa driftte izledim sanki iyi gibi orada 🤔

Önyargıları dağıtmak adına yorum yaptım , şunla bunla bira içip sohbet ettiğimi vurgulamak gibi bir egom yok , böylemi anlaşıldı 😔
Yok öyle anlaşılmadı da ben biraz dolmuşum selçüke karşı ondan öyle oldu herhalde :D Bize tanıttığı yüzü hatalı.

Ben otomobili yolda tutmanın ve hızlı olmanın eğitimlerini aldım abi, kaydırmayı değil. Yapılamaz ve aşırı zor bir şey değil drift.
Yanlış anlaşıldım galiba , ondan başkası yapamaz demedim , dereceleri falan var yani meşhur olmasının bir sebebi bu olabilir ayrıca çok iyi bir DJ sahnedeki şovunu defalarca izledim , motofestlere gelir sürekli..

Yok öyle anlaşılmadı da ben biraz dolmuşum selçüke karşı ondan öyle oldu herhalde :D Bize tanıttığı yüzü hatalı.
Birkaç markayı tanıtmak adına garip işler yaptı , aslında maddi olarak durumu çok iyi ama para tatlı geldi herhalde kalitesi çok düşük motosikletleri övdü orda biraz imaj kaybetti , kendide bin pişman oldu buna emin olabilirsin 😁

Sanatsal olmalı........birine veririm kamyonu diğerine dronu çok güzel çekimler yapılır. Kamyona bile RİG yaptım hollywood gibi...
sanatsal bakış ve kamyonculuk ikilisi bizim bir arada hayal edemedigimiz kavramlar oluyor yalnız 🤔

şu bahsettiğin "rig" her ne zigse merak ettim paylaşda görek 😅

Son düzenleme:
Alişan bence motosiklet vloggerları içinde en tecrübeli , en iyi süren , eli anahtar tutan biri 😉
en iyi süren alişan'sa işimiz var :p
bu arada ben selçük'ün gayet iyi sürebildiğini falan duydum iki farklı kişiden. karşına alıp sohbet de edebilirsin biraz biraz dediler. ekranda etkileşim için mi deli taklidi yapıyor yoksa işte merhaba çevrilecek kadar sohbet mi kast edildi anlamadım =)

Motosikleti
K 1600 GTL
bu arada ben selçük'ün gayet iyi sürebildiğini falan duydum iki farklı kişiden. karşına alıp sohbet de edebilirsin biraz biraz dediler. ekranda etkileşim için mi deli taklidi yapıyor yoksa işte merhaba çevrilecek kadar sohbet mi kast edildi anlamadım =)
Aralarında en iyi olan demek istedi galiba. Yoksa burada Alişanı tokat manyağı yapacak bir sürü forumdaşımız var....

Aralarında en iyi olan demek istedi galiba. Yoksa burada Alişanı tokat manyağı yapacak bir sürü forumdaşımız var....
Yaw Türkiye'nin en iyi sürücüsü olarak anlamadım tabii ki :D motosiklet içerik üreticileri arasında diye anladım da, küçük bir şakaydı Alişan'la denk geldiğimiz bir günle alakalı falan filan =)

Selçuk'la sürüş yapmadım ,
uzun zamandır 160-170 bg makinalar kullanıyor , bir sürü test ve lansmana gitti , pistlere girdi , özel organizasyonlara davet edildi , her biri ileri seviye eğitim mahiyetinde olaylar..
mutkaka sürüş becerisi anlamında artısı olmuştur..

lakin videolarından anladığım kadarıyla senin veya benim kadar risk alarak sürmüyor..

buda yavaş gitmek demek oluyor 😅

F54

çinli motosiklet markaları ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum hadi commeter scooter ı geçtim adamlar yuki diye bir marka çıkarmış z300 modeli fabrikasyon motorla türkiye enduro şampiyonu oldu

Son düzenleme:
Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Konu 35 sayfa oldu - Zontes toplandı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar