Meze masasında hiç olmaz gerçekten ama Adana tarzı bir ocakbaşında Allah'ın emri gibi bir şey.Rakı yanında şalgamı yakıştıramıyorum, ha benim gibi bir midesize şalgam vodka ya da şalgam cin desen denenebilir![]()
Adana deyince aklıma "Ne diyyoon babbaaa?" , "Hayırdır dayyııı?" diyen Gökhan kardeşimiz geldi istemsizceMeze masasında hiç olmaz gerçekten ama Adana tarzı bir ocakbaşında Allah'ın emri gibi bir şey.
O kadar bilmiyorum. Ancak piyasada 2JZ diye gezinen motorların %95'i 2JZ olarak doğmamış 1JZ falan. Sonradan Turbolanıyor, sonradan stroker kit ile hacim büyütülüyor 2,5 litreden 3 litreye çıkarılıyor v.s.2JZ dökme demir değil miydi?
Dogukan Manco Lexus projesinde 1JZ ye Yamaha kapak koyup 1,5 JZ yapacakO kadar bilmiyorum. Ancak piyasada 2JZ diye gezinen motorların %95'i 2JZ olarak doğmamış 1JZ falan. Sonradan Turbolanıyor, sonradan stroker kit ile hacim büyütülüyor 2,5 litreden 3 litreye çıkarılıyor v.s.
Kendisi hiç ilgimi çekmiyor. Barış Manço'nun oğlu olması dışında neden ünlü olduğunu bilmiyorum.Dogukan Manco Lexus projesinde 1JZ ye Yamaha kapak koyup 1,5 JZ yapacak
Birkaç defa driftte izledim sanki iyi gibi oradaKendisi hiç ilgimi çekmiyor. Barış Manço'nun oğlu olması dışında neden ünlü olduğunu bilmiyorum.
Önyargıları dağıtmak adına yorum yaptım , şunla bunla bira içip sohbet ettiğimi vurgulamak gibi bir egom yok , böylemi anlaşıldıBiz youtube başındakiler oturup 2 bira içme fırsatı bulamadığımız için sadece videolarındaki ve yorumlarındaki karakterinden haberdarız. O da takip etmeye bile değer olmadığı izlenimi uyandırıyor. Demek ki ne kadar eğitimini de alsa yanlış yaptığı bir şeyler var.
Yok öyle anlaşılmadı da ben biraz dolmuşum selçüke karşı ondan öyle oldu herhaldeBirkaç defa driftte izledim sanki iyi gibi orada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önyargıları dağıtmak adına yorum yaptım , şunla bunla bira içip sohbet ettiğimi vurgulamak gibi bir egom yok , böylemi anlaşıldı![]()
Ben otomobili yolda tutmanın ve hızlı olmanın eğitimlerini aldım abi, kaydırmayı değil. Yapılamaz ve aşırı zor bir şey değil drift.Birkaç defa driftte izledim sanki iyi gibi orada![]()
Yanlış anlaşıldım galiba , ondan başkası yapamaz demedim , dereceleri falan var yani meşhur olmasının bir sebebi bu olabilir ayrıca çok iyi bir DJ sahnedeki şovunu defalarca izledim , motofestlere gelir sürekli..Ben otomobili yolda tutmanın ve hızlı olmanın eğitimlerini aldım abi, kaydırmayı değil. Yapılamaz ve aşırı zor bir şey değil drift.
Birkaç markayı tanıtmak adına garip işler yaptı , aslında maddi olarak durumu çok iyi ama para tatlı geldi herhalde kalitesi çok düşük motosikletleri övdü orda biraz imaj kaybetti , kendide bin pişman oldu buna emin olabilirsinYok öyle anlaşılmadı da ben biraz dolmuşum selçüke karşı ondan öyle oldu herhaldeBize tanıttığı yüzü hatalı.
sanatsal bakış ve kamyonculuk ikilisi bizim bir arada hayal edemedigimiz kavramlar oluyor yalnızSanatsal olmalı........birine veririm kamyonu diğerine dronu çok güzel çekimler yapılır. Kamyona bile RİG yaptım hollywood gibi...
Bir harf farkla yaratıcı fırlatma. Penis topu.Biraz yaratıcı ol birader ne öyle hımbıl adam işi tenis topu fırlatmalar. Az yaratıcı ol.
en iyi süren alişan'sa işimiz varAlişan bence motosiklet vloggerları içinde en tecrübeli , en iyi süren , eli anahtar tutan biri![]()
Aralarında en iyi olan demek istedi galiba. Yoksa burada Alişanı tokat manyağı yapacak bir sürü forumdaşımız var....en iyi süren alişan'sa işimiz var
bu arada ben selçük'ün gayet iyi sürebildiğini falan duydum iki farklı kişiden. karşına alıp sohbet de edebilirsin biraz biraz dediler. ekranda etkileşim için mi deli taklidi yapıyor yoksa işte merhaba çevrilecek kadar sohbet mi kast edildi anlamadım =)
Yaw Türkiye'nin en iyi sürücüsü olarak anlamadım tabii kiAralarında en iyi olan demek istedi galiba. Yoksa burada Alişanı tokat manyağı yapacak bir sürü forumdaşımız var....
Aklından geçenleri okuyamıyorum kusura bakma.....Yaw Türkiye'nin en iyi sürücüsü olarak anlamadım tabii kimotosiklet içerik üreticileri arasında diye anladım da, küçük bir şakaydı Alişan'la denk geldiğimiz bir günle alakalı falan filan =)
Selçuk'la sürüş yapmadım ,en iyi süren alişan'sa işimiz var
bu arada ben selçük'ün gayet iyi sürebildiğini falan duydum iki farklı kişiden. karşına alıp sohbet de edebilirsin biraz biraz dediler. ekranda etkileşim için mi deli taklidi yapıyor yoksa işte merhaba çevrilecek kadar sohbet mi kast edildi anlamadım =)
Zontesin toplanmaya ihtiyaci yok cunku o zontesKonu 35 sayfa oldu - Zontes toplandı mı?