Hiflo Filtre?

Arkadaşlar, herkese iyi günler. Bu markayı birçok forumda ve grupta duydum, gördüm. 125 cc’den 1200 cc’ye kadar birçok motor türünde kullananları okudum ve sorun yaşamayanlar da var.

Açıkçası 250 cc motorum için Honda bir filtreye 500 TL istiyor, ama aynı performansı bu marka 200 TL’ye sunuyor. Ancak şöyle bir soru işareti var: Bu markanın Türkiye distribütörü yok. Aradım, taradım, resmi bir satıcısı yok ve satan onlarca yer var.

Sizce rastgele bir site veya satıcıdan almak güvenli olur mu? Ne yapmalıyım?

Motosikleti
600RR
orjinal filtreye 300 lira fazladan vermezsiniz ama kahveye 180 tl verirsiniz hocam:rolleyes:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Arkadaşlar, herkese iyi günler. Bu markayı birçok forumda ve grupta duydum, gördüm. 125 cc’den 1200 cc’ye kadar birçok motor türünde kullananları okudum ve sorun yaşamayanlar da var.

Açıkçası 250 cc motorum için Honda bir filtreye 500 TL istiyor, ama aynı performansı bu marka 200 TL’ye sunuyor. Ancak şöyle bir soru işareti var: Bu markanın Türkiye distribütörü yok. Aradım, taradım, resmi bir satıcısı yok ve satan onlarca yer var.

Şu arkadaşlar distribütörüz diyor:

İstanbul'da iseniz bir uğrayın; Yenibosna Çobançeşme'de yerleri. Bayi sorarsınız...

Motosikleti
Yamaha XSR700
25 cc’den 1200 cc’ye kadar birçok motor türünde kullananları okudum ve sorun yaşamayanlar da var.
Sorun yaşamayanlar var, peki yaşayanlar var mı? Bence sorun yaşamayandan daha önemlisi sorun yaşayan olup olmaması.

orjinal filtreye 300 lira fazladan vermezsiniz ama kahveye 180 tl verirsiniz hocam:rolleyes:
tanımadığınız bir insan hakkında bu şekilde şöyle para harcarsınız diye bir şey yazmak gerçekten saçma hiçbir zaman gereksiz masraf yapmadığım için bu fiyatları vermek ağrıma gidiyor orijinal Mekanik bir ürün olsa tamam diyeceğim ama hondadan bahsediyoruz adamlar yağ değişim ücreti olarak 1000 TL işçilik fiyatı talep eden bir firma gerçekten basit bir kağıt parçasına 500 TL para istemeleri bana saçma geldiği için birebir aynı kullanılan parçayı daha yarı fiyatının altında buldum yorum arıyorum Bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsunuz dünya genelinde kullanılan bir markadan bahsediyorum dandik bir çin malı değil bu marka o yüzden sordum kullanan var mı veya distribütörü var mı diye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiflo iyidir benim vespa 76binde hep hilfo kullandom
Bulunduğum grupta suzukisini veya yüksek cc'sine kullanan da var ama sadece düzgün satıcı bulmak için yazdım alan veya tavsiye eden var mı diye

Sorun yaşamayanlar var, peki yaşayanlar var mı? Bence sorun yaşamayandan daha önemlisi sorun yaşayan olup olmaması.
Zaten o da ayrı bir durum zamanında Altın Elbiseli Adam bile bu markanın Reklamını yapıp kendi motorunda kullanmış ama İşin garip tarafı ürünü Aradığımız zaman YouTube'da Pek Türkiye'de içerik bulamadım

Motosikleti
cbf 150
Hilfo sanayide satılıyor hepsiburadada ama ben genelde yurtdışına çok çıktıgımdan ötürü 2 -3 tane hep alırım. en büyük artısı soket yeri olması böylece takmasıda açmasıda acayip rahat. Bilhassa vespada çok kısıtlı bir alan var soket sokamazsın. yada kelepçe. ama bununla ufak soket anahtarıyla çok rahat açılıyor. Pratik bir ürün. zaten orjinal piaggionun üreticisi. Suzukide henüz kullanmadım çünkü garantisi devam ediyor makinanın ama az kaldı 2 aya biticek o zaman onunda yorumunu yaparım.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx

Hiflo oem(orijinal ekipman) kalitesinde filtre üreten bir firmadır. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz. Avrupa'da da birçok farklı marka motosiklet kullanıcısı Hiflo hava ve yağ filtrelerini kullanmaktadır. Ben de Triumph Tiger 800XRx motosikletimde yağ ve hava filtresi olarak kullanmaktayım. Ayrıca birçok motosiklet üreticisi sarf yedek parçalarını kendisi üretmez, Üretici firmalara kendi markası adı altında (hiflo gibi, mann-hummel filters, ngk vs..) ürettirir.

Son düzenleme:
Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Orcinali ÜFLE FİLTRE iken Çinliler çakmasını yapıp, kırmızıya boyayıp HIFLO FILTRO diye satıyorlarmış. Bi arkadaş öyle dedi.
by93e1a.jpg

Son düzenleme:
Yıllardır hem hava filtresini hem de yağ filtresini kullanırım. Son derece kaliteli ürünlerdir, gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Honda filtrelere ve yağlara 2x 3x fiyat istemeye devam etsin.

düzgün satıcı bulmak için yazdım
Hepsiburadadan gkhn motor ya da Kaan elektronik veya Karadeniz motordan alabilirsin.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Virago 250 motorumda yıllardır Hiflo yağ filtresi kullanıyorum. Fz6'da da Mann Filtre.
Bunlar orijinalinin yarı fiyatına, ya da üçte bir fiyatına geliyordu genelde.
Hiflo'yu genelde yurt dışından getirttirdim hep. Artık TR'den almak gerekiyor, gümrük kısıtlaması nedeniyle.
Sahtesi anlaşılır diye düşünüyorum. Hakikisi orijinaliyle aynı kalitede oluyor.
,
Mann'ı Türkiye'den alıyorum, onun sahtesi yoktur sanırım.
Filtremarketim.com diye bir siteden aldım hep, memnunum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben Kymco da ve Bajajda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Motosikleti
Ns200 15"
Virago 250 motorumda yıllardır Hiflo yağ filtresi kullanıyorum. Fz6'da da Mann Filtre.
Hiflo'yu genelde yurt dışından getirttirdim hep. Artık TR'den almak gerekiyor, gümrük kısıtlaması nedeniyle.
,
Mann maalesef otomobil sektöründe Castrol gibi bir marka, sahtesi çok yüksek ihtimalle vardır ama motosiklet için üretilmiş malzemede varmıdır bilmiyorum.

Mann, Mahle (Mahle iyi markadır otomobillerde motor parçalarını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz, soğutma sistemlerindede Behr marka olarak karşımıza çıkar), Filtron ve Hengst marka filtreleri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz (Filtron ve Hengst otomobilde karşımıza çıksada iyi markalardır). Mahle KTM'nin hava filtrelerinide üretiyordu.

Ben Kymco da ve Bajajda kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Teşekkürler alacağım

,
Zaten garip bir şekilde ürünü arattığımızda yurt dışından birçok içerik üreticisi ve motosiklet kullanıcısı Bu konuyla alakalı profesyonel video çekmiş ona şaşırdım yani Amerika ve avrupa ülkelerinde bile sıklıkla kullanılan bir ürün

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Bu filtre işlerine gereğinden fazla takılmamak lazım. HIFLO güzel markadır, uygundur, bizdendir. Bazı güncel olmayan modellerde bile tedarik zinciri kuruludur ülkede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar