Bu takasa ne dersiniz ?

Bu takas mantıklı mı?

• Evet

Oy: 2 28.6%
  • Hayır

Oy: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Gerek olmayan bir takas benim gözümde birisi Honda birisi RKS . CBF150'nin hala piyasası var parçaları ucuz ve işçiliğini herkes yapabiliyor. Daha yakışıklı daha hızlı diye almayı düşünüyorsanız orası ayrı.

Motosikleti
RKS TNT 202
Gerek olmayan bir takas benim gözümde birisi Honda birisi RKS . CBF150'nin hala piyasası var parçaları ucuz ve işçiliğini herkes yapabiliyor. Daha yakışıklı daha hızlı diye almayı düşünüyorsanız orası ayrı.
ben rksnin sahibiyim hocam :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu işler elbet bütçe işi ama verdiğiniz ilanlardaki iki motor da patates, ikisinin de turşusu çıkmış. Tabi ki Cbf 150'yi ucuza alıp toparlamak daha kolay. İlla 2 örnek arasından yürüyeceksek 35'e Cbf'i alıp toparlamak bence daha mantıklı.

Düzenleme: Sizin motor Rks ise takaslayıp, üzerine para alma imkanınız varsa değerlendirin.

Motosikleti
Hero Dash 125
Tekerleği dönen bir CBF Çin Malı'ndan iyidir benim gözümde. İster kazalı olsun, ister şasesi yamuk olsun. Tekerlek dönüyorsa alırım, RKS'yi veririm.

sizce neler görmezden gelinebilir hocam
Grenajı ve lastikleri görmezden gel onun dışında mekanik , elektrik tesisatı ve hasar kaydını görmezden gel . İlanda ki fotoğraflara göre sinyallerin kablosuyla biraz oynanmış elektrik tesisatı büyük ihtimalle kötü çıkıcak biraz daha düşürmeye çalış. 100 Tane CBF150 ilanı varsa 100ünden 3ü5i bu takası onaylar belki ama birisinin lastiği iyidir 4 5 bin TLlik masraftan kurtarır . Birisi 35 biri 60 sen büyük ihtimalle 50 55e kadar düşebilirsin adam 30a kadar düşer sen zararlı çıkarsın nakiti biraz arttırmayı dene

Motosikleti
Hero Dash 125
abartmadınız mı hocam
Tekerleği dönen bir CBF Çin Malı'ndan iyidir benim gözümde. İster kazalı olsun, ister şasesi yamuk olsun. Tekerlek dönüyorsa alırım, RKS'yi veririm.

"Benim gözümde" şeklinde belirttim. Sizin gözünüzde o kadar etmeyebilir.

Ruhsatta yazan motor numarası, şaşi numarasının eşleşmesini kontrol ederek. Bir kaç yerden fiyat kırmaya çalışırım, alır geçerim.

Motosikleti
RKS TNT 202
"Benim gözümde" şeklinde belirttim. Sizin gözünüzde o kadar etmeyebilir.

Ruhsatta yazan motor numarası, şaşi numarasının eşleşmesini kontrol ederek. Bir kaç yerden fiyat kırmaya çalışırım, alır geçerim.
teşekkürler hocam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senin motor ilanlarda dikkat çekiyor mu? Favoriye alan, mesaj atan, teklif yollayan var mı? Şayet varsa üzerine ekleme şansın var mı?

Motosikleti
RKS TNT 202
Senin motor ilanlarda dikkat çekiyor mu? Favoriye alan, mesaj atan, teklif yollayan var mı? Şayet varsa üzerine ekleme şansın var mı?
abi durumlar sıkışık hareket edemiyorum. dikkat de çekmiyor. geberik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ustaya gösterip şasede ve blokta sıkıntı yoksa takas yapıp üzerine aldığım parayla da toparlarım diyorum. @tommygun @Motoseverrr

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
abi durumlar sıkışık hareket edemiyorum. dikkat de çekmiyor. geberik
Madem masraf yapma şansın yoksa bence Cbf'e yönelme derim, çünkü o motor da senin paranı yiyecek. Eldeki motorunla idare edip ileride satıp üzerine koyup başka bir şey almanı dilerim.

Motosikleti
RKS TNT 202
Madem masraf yapma şansın yoksa bence Cbf'e yönelme derim, çünkü o motor da senin paranı yiyecek. Eldeki motorunla idare edip ileride satıp üzerine koyup başka bir şey almanı dilerim.
niçin yer abi. 20 bine toparlayıp birkaç sene binemez miyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar