Trafikte İki Kadın Sürücü Tartıştı, Motorcu Araca Saldırdı

kadin-kadina-trafik-kavgasi.jpg

Trafikte iki kadın sürücünün yaşadığı tartışma, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yol verme meselesinden çıktığı iddia edilen sözlü tartışma kısa sürede büyürken, olay aniden farklı bir boyuta taşındı. Tartışmayı fark ederek olay yerine yaklaşan bir motosiklet sürücüsünün araç kapısına saldırdığı görüntülere yansıdı.

Videoda, kadın sürücüler arasındaki gerginliğin sürdüğü anlarda motorla gelen kişinin araca tekme attığı ve sürücülerden birine sözlü olarak müdahalede bulunduğu görülüyor. Olayı izleyen bazı vatandaşların şaşkınlıkla olup biteni takip ettiği, bazı kişilerin ise cep telefonu ile görüntü çekmeye devam ettiği anlar kayıtlarda yer aldı.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Türkiye'de olan kavgaları sevmiyorum, çeneler çalışıyor yumruklar çalışmıyor. İnsan trafikte bikinili iki kadının kah güreş, kah boks, kah capoeira stillerinde cenk etmelerini bekliyor.

Öyle "o...pu" deyip ayna kırmak kültürümüze yakışmıyor, dünyaya kötü örnek oluyoruz.

Motosikleti
Hero Dash 125
Türkiye'de olan kavgaları sevmiyorum, çeneler çalışıyor yumruklar çalışmıyor. İnsan trafikte bikinili iki kadının kah güreş, kah boks, kah capoeira stillerinde cenk etmelerini bekliyor.

Öyle "o...pu" deyip ayna kırmak kültürümüze yakışmıyor, dünyaya kötü örnek oluyoruz.

Heh! Bi o stiller eksikti. Onları da öğrensinler, sen ondan sonra gör evdeki şamatayı. Evde üzerimizde uygulamaya kalkarlarsa kendimizi nasıl savunacağız? Penisleri olmadan kafa siktikleri yetmiyor sanki... :poop:

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Valla izlerken tepkim buydu;
entertainment-michael-jackson.gif

Arabasını üstüne sürmesi demek cana kastetmesi demek. Aferim, iyi yapmış. Arabadan inmeseydi muhtemelen kızı ezebilirdi, hayatını kaybedebilirdi.

By the way;

işte bakın iyi bakın bu yüzden gey oldum olmayada devam ediceğim ne zaman yurtdışına çıkıyorum adam oluyorum adam bu ne la. bunlarla ömür mü geçer

A-Abi !???? LPGT misiniz yani şimdi ?!'?!??!

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Daha önce bi konuda yazmıştım, yine yazayım. Ama daha detaylı.

Geçiş üstünlüğüne sahipken, gerek otomobil gerek motosiklet sürdüğünüz sırada, kafasını size doğru hiç çevirmeden frensiz patlayacak şekilde ve çenesi direksiyona çarpacak kadar yaklaşmış bir pozisyonda bir kadın tarafından sürülen, genellikle orta boy jip ya da corsa polo micra i20 vb tarafından hiç sıkıştırılmadınız mı? Ben böyle profil görünce yolumu değiştiriyorum.

Böyle bir kadın arkadaş geldi işteyken.
Küfür edemedim Allah'ım sen beni cinlerden koru dedim yüksek sesle.
Abla çok bozuldu .
Bazen küfürden beter cümleler var tavsiye ederim.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Karı milleti teylikeli. Adem'i bilem cennetten kovdurdu bunlar. :rolleyes:

'Fakirlik belgesi' vermeyen kadın muhtara tekme tokat saldırdı​

Pendik’te bir mahalle muhtarlığına “fakirlik belgesi” almak için giden kadın, sigortalı olduğu gerekçesiyle talebinin reddedilmesi üzerine muhtarla tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine saldırdı; iki kadın arasında çıkan tekme tokat kavga güvenlik kamerasına yansıdı.​

Olay, 24 Kasım Pazartesi sabahı Pendik Yenişehir Mahalle Muhtarlığında yaşandı.
İddiaya göre belge talebiyle muhtarlığa gelen kadın, muhtarın sistemden yaptığı kontrolde sigortalı görünmesi nedeniyle olumsuz yanıt aldı.
Bunun üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Muhtarın da karşılık vermesiyle taraflar bir süre birbirini darb etti. Çevredekilerin araya girmesiyle güçlükle sona erdirilen kavganın ardından, iki tarafın da birbirinden şikâyetçi olduğu öğrenildi.
İhbar üzerine muhtarlığa polis ekipleri sevk edilirken, olay anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Beyler şu bir gerçek ki kadınsız olmuyor, lakin kadınla da uzun süre aynı ortamda olmuyor.

Bunun dengesini bulup uygulamayı becerebilen adam zaten mutlu oluyor.

Bir de sen ilk insansın, koskoca Peygambersin, elma yedikten sonra ortamdan kovulup Dünya'ya düşmek ne demek? Çok ayıp, olmadı, yakışmadı sana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar