Drift l gidonum felaket titriyor

Motosikleti
Mondial Drift l 125 2023 CBS
Arkadaşlar drift l var gidon titremesi sorunu vardı servise gittim dedi işte amortisörün biri aşşağı kaymış dedi neyse 1 gün serviste yattı motor sonra hallettik dediler servisten çıktım baktım yine titriyor gidon yani titremeyi şöyle açıklayım instagramda bi akım var shevcenko inzaghi falan sonra bi motor geliyo gidonu titriyo işte öyle titriyo benim gidonda.Bunun sebebi ne olabilir lastik hava basıncıyla bi alakası olabilir mi bayadır lastiğe hava basmıyorum çünkü? motor boş bu arada bazılarında arkada çanta var falan diye oluyor diyenleri gördüm ama motorda çanta falan yok dümdüz motor

Arkadaşlar drift l var gidon titremesi sorunu vardı servise gittim dedi işte amortisörün biri aşşağı kaymış dedi neyse 1 gün serviste yattı motor sonra hallettik dediler servisten çıktım baktım yine titriyor gidon yani titremeyi şöyle açıklayım instagramda bi akım var shevcenko inzaghi falan sonra bi motor geliyo gidonu titriyo işte öyle titriyo benim gidonda.Bunun sebebi ne olabilir lastik hava basıncıyla bi alakası olabilir mi bayadır lastiğe hava basmıyorum çünkü? motor boş bu arada bazılarında arkada çanta var falan diye oluyor diyenleri gördüm ama motorda çanta falan yok dümdüz motor
Lastiğine kaç haftadır hava basmıyorsun? Kaç KMde kafa sallıyor.

Motosikleti
Kaza veya çok kötü bir yoldan yüksek süratle geçtin mi
kaza olduyduda ufak hızla yan yattıydım ondan sonra normaldi ama bu aralar köy yollarında çok dolandım baya süratlı ondan sonra başladı zaten köy yollarından geçtikten sonra

kaza olduyduda ufak hızla yan yattıydım ondan sonra normaldi ama bu aralar köy yollarında çok dolandım baya süratlı ondan sonra başladı zaten köy yollarından geçtikten sonra
Jant furş takımına ve havalarına baktırman lazım öyle hemen düzeltilcek bir şey değil.

ya yanlış anlamadıysam benim ön jantta bi yamukluk var ondan olabilir mi acaba ama baya ufak yamukluk
Kaçla giderken oluyor?Düşük hızlarda lastik hava basıncı kafa sallamasına sebep olabilir . Fren yaparken mi oluyor? Diskin yamuk olabilir .Lastiği hiç değiştirdin mi? Balans ayarı yaptırılmadan takılmış olabilir .Balans yaptırdın mı? Jantta ki küçük yamukluk bile değiştirebilir. Sıkıntılı amörtisörden de yapabilir . Gidon rulmanı gevşemişse ondan da yapabilir . Lastiğine havasını bas öyle dene tek tek kolaydan zora hepsini dene

Motosikleti
Kaçla giderken oluyor?Düşük hızlarda lastik hava basıncı kafa sallamasına sebep olabilir . Fren yaparken mi oluyor? Diskin yamuk olabilir .Lastiği hiç değiştirdin mi? Balans ayarı yaptırılmadan takılmış olabilir .Balans yaptırdın mı? Jantta ki küçük yamukluk bile değiştirebilir. Sıkıntılı amörtisörden de yapabilir . Gidon rulmanı gevşemişse ondan da yapabilir . Lastiğine havasını bas öyle dene tek tek kolaydan zora hepsini dene
valla her türlü oluyor titriyor yani ya bide sanki sağa çekiyor gibi sanki değil hatta garanti sağa çekiyor benim motor.Yarın bi hava basıcam motora öyle denicem olmazsa bakıcaz artık

Motosikleti
o motorun yeni jantı kaç lira acaba ?
bikeresinde birine 1500-2000 ne düzeltirler yazdım abi benim jantın yenisi 750 lira yazdı 😬
ahaha hocam baktım şimdi kalyoncuda drift l ön jant 3750 tl fiyatı varmış sadece önün :D acaba kaça düzeltirler jantı

ahaha hocam baktım şimdi kalyoncuda drift l ön jant 3750 tl fiyatı varmış sadece önün :D acaba kaça düzeltirler jantı
hafifçe düzelecek birşey ise 1000 falan alırlar , yok ısıtıp pres boya falan gerekirse 2000 alırlar , şehre göre değişebilir ama üç aşağı beş yukarı fiyatlar böyledir..

Motosikleti
hafifçe düzelecek birşey ise 1000 falan alırlar , yok ısıtıp pres boya falan gerekirse 2000 alırlar , şehre göre değişebilir ana üç aşağı beş yukarı fiyatlar böyledir..
anladım pahalıymış en kısa sürede satıp 250 nk ya geçme dileği ile inşallah başıman dertden başka birşey açmıyor drift l bi 250 nk çekme vakti geldi artık diye düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar