Ls2 Stream 2 kaskı değiştirmeli miyim

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Ah keşke 180 boyumla 88 kilo olmak yerine gençliğimdeki gibi 60 kilo olsaydım. Kilonun fazlası iyi değil, sıska olmayı tercih ederim.
Boy ve kilomuz aynı. Valla 2 sene önce 82-3 falandım, ne zayıf ne kilolu tam karardaydım. Birkaç kilo versek tamamdır bu iş.
Her sabah büyük bir kararlılıkla bazı şeyleri hayatımdan çıkarıyorum ta ki akşam 19:00 sonrasına kadar :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Boy ve kilomuz aynı. Valla 2 sene önce 82-3 falandım, ne zayıf ne kilolu tam karardaydım. Birkaç kilo versek tamamdır bu iş.
Her sabah büyük bir kararlılıkla bazı şeyleri hayatımdan çıkarıyorum ta ki akşam 19:00 sonrasına kadar :D
Ben de aynı şekilde her sabah artık en az 5 kilo vermem lazım diyerek başlıyorum güne, sonra akşam işler değişiyor. :)
87 kiloyum, 80 olsam süper olacak. hala 20 yıl önceki kemerimi kullanıyorum, eski izi kalmış, 60 kilo olduğum zaman kemerin en sonunu kullanıyormuşum o izi görünce aklıma geliyor, tığ gibi delikanlıymışım, şimdi o zamanki kilomun 20 kilo fazlasına da razıyım. Belli bir yaş geçince kilo almak kaçınılmaz oluyor, 35 yaşından sonra kilo aldım ben.

Motosikleti
Ben de aynı şekilde her sabah artık en az 5 kilo vermem lazım diyerek başlıyorum güne, sonra akşam işler değişiyor. :)
87 kiloyum, 80 olsam süper olacak. hala 20 yıl önceki kemerimi kullanıyorum, eski izi kalmış, 60 kilo olduğum zaman kemerin en sonunu kullanıyormuşum o izi görünce aklıma geliyor, tığ gibi delikanlıymışım, şimdi o zamanki kilomun 20 kilo fazlasına da razıyım. Belli bir yaş geçince kilo almak kaçınılmaz oluyor, 35 yaşından sonra kilo aldım ben.
Ben de aynı durumdayım. Kemerdeki açılan delik miktarına göre kendimi kıyaslıyorum ahaha.
Üniversitede hocamız derdi 35'ten sonra garip bir yokuş aşağı durum başlıyor. Okuduğunu birkaç seferde anlamaya başlıyorsun, ne yesen yarıyor vs. diye. Cidden öyle oluyormuş. Ben de geçen mezuniyetimde iydiğim pantolonu buldum giyeyim dedim iki uç kavuşmuyor. Gençken bende bel yokmuş sanırım. Son zamanlarda adımın önüne Bremen lakabı takmaya başladılar... Hatta hanım geçen bana biralı anahtarlık aldı.
Ama şu an çok iyi gidiyorum 2 gündür kararlılığımı koruyorum :))))

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de aynı durumdayım. Kemerdeki açılan delik miktarına göre kendimi kıyaslıyorum ahaha.
Üniversitede hocamız derdi 35'ten sonra garip bir yokuş aşağı durum başlıyor. Okuduğunu birkaç seferde anlamaya başlıyorsun, ne yesen yarıyor vs. diye. Cidden öyle oluyormuş. Ben de geçen mezuniyetimde iydiğim pantolonu buldum giyeyim dedim iki uç kavuşmuyor. Gençken bende bel yokmuş sanırım. Son zamanlarda adımın önüne Bremen lakabı takmaya başladılar... Hatta hanım geçen bana biralı anahtarlık aldı.
Ama şu an çok iyi gidiyorum 2 gündür kararlılığımı koruyorum :))))
Evde en az iki kasa dolu bira var, ama her gün bira içmek kilo yapıyor diye hafta sonlarına saklıyorum. Bira değil de yanında yenenler fena kilo aldırıyor. Geçen akşam yemeğini hafif şeylerle salatayla falan geçiştireyim dedim, 2 saat sonr acıktım, biranın yanına biraz eski kaşar, biraz kuru et falan bir tabak hazırladım gözüme az geldi kocaman bir dilim de beyaz peynir kestim, aslında tam rakı içmelik oldu beyaz peynir de olunca. :)

Motosikleti
Bira değil de yanında yenenler fena kilo aldırıyor.
Beynim sadece şu kısma odaklandı kendi kendime “evet yaaa sadece bira içsem kilo almam” diye kandırmaya çalışıyorum şu an kendimi ahah. Ben de hafta sonu ile sınırlandırmaya çalışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar