- Motosikleti
- Yamaha XSR700
Abi 650cc tek silindir titreşimi beni korkutur açıkçasıAynı cc ve benzer bg güçlerinde tek silindir makinenin hart hurtluğunun verdiği zevki atlama![]()
Abi 650cc tek silindir titreşimi beni korkutur açıkçasıAynı cc ve benzer bg güçlerinde tek silindir makinenin hart hurtluğunun verdiği zevki atlama![]()
Böbrek taşın varsa düşmesine yardımcı olur, bir de konuya sağlık yönünden bakAbi 650cc tek silindir titreşimi beni korkutur açıkçası![]()
Royal enfieldlarda da tork iyi ve dusuk devirde geliyor. Ama 350 ccler hava sogutma oldugu icin 250 cc gibiler.Hunter 350'ler 170e falan var. Ama çok güçsüz diyorlar. 350 ama 350 gibi gitmiyor.
Ural eski Sovyet sosyalist Cumhuriyetleri yani bugünkü Rus mali motordur,60 sene önce Rusya demek komunist demek olup rus mallari genelde Bati ülkelerinde pek satilmazdi, nadir de olsa ülkemizde ZAS-ZIS TATRA ve GAZ marka kaba tipsiz ancak cok saglam ve dayanikli kamyonlari ithal mali olarak ülkemize getirilip agir hizmetlerde is görürdü, ancak , yedek parca temininin zorluklari nedeniyle sonra arkasi kesildi, ve o zamanlar hicbir ithalatci firma URAL marka motosikletleri Türkiyeye getirmeye cesaret edemedi, ayrica 1945 te savastan cikmis olan Rusya sanayi mallari ve gemi imalatina agirlik verdigi icin motosiklet imal edip yurtdisina satabilmeye pek akillarina getirmediler,filhakika eger yapsalardi bile JAWA-CEZETTA MZ-SIMSON piyasaya girdikleri icin pazarlama rizikosuna girmeyip, sanayyi makinesi imalatlarina agirlik verdiler.,nortonla bsa halen üretiliyor. Norton ama fiyat olarak biraz yüksek kalıyor rekabette. Bsa da royal enfield yüzünden pek satamıyor.
Ben şaşırdım açıkcası ural yazmamanıza esas urallar çok güzel.
Urallarin atasi ile gslerin atasi ayni: bmw i71Ural eski Sovyet sosyalist Cumhuriyetleri yani bugünkü Rus mali motordur,60 sene önce Rusya demek komunist demek olup rus mallari genelde Bati ülkelerinde pek satilmazdi, nadir de olsa ülkemizde ZAS-ZIS TATRA ve GAZ marka kaba tipsiz ancak cok saglam ve dayanikli kamyonlari ithal mali olarak ülkemize getirilip agir hizmetlerde is görürdü, ancak , yedek parca temininin zorluklari nedeniyle sonra arkasi kesildi, ve o zamanlar hicbir ithalatci firma URAL marka motosikletleri Türkiyeye getirmeye cesaret edemedi, ayrica 1945 te savastan cikmis olan Rusya sanayi mallari ve gemi imalatina agirlik verdigi icin motosiklet imal edip yurtdisina satabilmeye pek akillarina getirmediler,filhakika eger yapsalardi bile JAWA-CEZETTA MZ-SIMSON piyasaya girdikleri icin pazarlama rizikosuna girmeyip, sanayyi makinesi imalatlarina agirlik verdiler.,![]()
Usta ben 80lik simsona bile raziyimUral eski Sovyet sosyalist Cumhuriyetleri yani bugünkü Rus mali motordur,60 sene önce Rusya demek komunist demek olup rus mallari genelde Bati ülkelerinde pek satilmazdi, nadir de olsa ülkemizde ZAS-ZIS TATRA ve GAZ marka kaba tipsiz ancak cok saglam ve dayanikli kamyonlari ithal mali olarak ülkemize getirilip agir hizmetlerde is görürdü, ancak , yedek parca temininin zorluklari nedeniyle sonra arkasi kesildi, ve o zamanlar hicbir ithalatci firma URAL marka motosikletleri Türkiyeye getirmeye cesaret edemedi, ayrica 1945 te savastan cikmis olan Rusya sanayi mallari ve gemi imalatina agirlik verdigi icin motosiklet imal edip yurtdisina satabilmeye pek akillarina getirmediler,filhakika eger yapsalardi bile JAWA-CEZETTA MZ-SIMSON piyasaya girdikleri icin pazarlama rizikosuna girmeyip, sanayyi makinesi imalatlarina agirlik verdiler.,![]()
Çağırma...:Heyt be muhabbetin güzelliğine, lezizliğine bak, üstelik hiç "Honda" sözü geçmiyor.
O hep burada, nasılsa çoklu üyelik artık yasak değilÇağırma...![]()
Satasim geliyo forzayi. Halbu ki eskiden crfyi, goldwingi, forzayi severdim. Cbr 1000e on tane r eklemedikleri zamanlardan beri severdim hondalari. Pazarlama dersinde ornek olay calismam hondanin abd pazarina girisiydi:Heyt be muhabbetin güzelliğine, lezizliğine bak, üstelik hiç "Honda" sözü geçmiyor.
Her motor iyidir, güzeldir, tatliştir ama en güzel motor sürdüğün motordur.Satasim geliyo forzayi. Halbu ki eskiden crfyi, goldwingi, forzayi severdim. Cbr 1000e on tane r eklemedikleri zamanlardan beri severdim hondalari. Pazarlama dersinde ornek olay calismam hondanin abd pazarina girisiydi![]()
Bence de her motor guzel. Bir sekilde ihtoyaci karsiliyor hepsi. Memleket oyle bi hale geldi ki motor konusunda millet kutuplasmak icin firsat kolluyor.Her motor iyidir, güzeldir, tatliştir ama en güzel motor sürdüğün motordur.
Eskiler "Bana faydası olmayan kilisenin papazını zkeyim" demişler, elbet bir bildikleri var.
Abi bir soz daha var,Her motor iyidir, güzeldir, tatliştir ama en güzel motor sürdüğün motordur.
Eskiler "Bana faydası olmayan kilisenin papazını zkeyim" demişler, elbet bir bildikleri var.
Eskiler papaza göz dikmiş de bahane uydurmuşlar gibi geldi banaEskiler "Bana faydası olmayan kilisenin papazını zkeyim" demişler, elbet bir bildikleri var.
Tam cami çıkışı dedelere pandik atıp kaçmalık alet.Ben 600 küsür cc tek silindir bir makine alacak olsam banko Ktm 690 Duke R'a bakardım.
Ne biçim fantezileriniz var yahu sizinTam cami çıkışı dedelere pandik atıp kaçmalık alet.![]()
O kadar da degil yaw, cavus kalsin yerindeAbi bir soz daha var,
Kasaba minnet edecegime cavusu keser yerim diye
Dahasıda varda neyse.Ne biçim fantezileriniz var yahu sizin![]()
![]()
Yaşım 46, yaşayacağımı yaşadım bundan sonra tek hedefim köye gidip dede ezmekTam cami çıkışı dedelere pandik atıp kaçmalık alet.![]()
Sehirdekileri ezsen? Daha faydali olabilir benceYaşım 46, yaşayacağımı yaşadım bundan sonra tek hedefim köye gidip dede ezmek![]()