vespayı sadece geyler sürmez yeni videonuz hazır

nortonla bsa halen üretiliyor. Norton ama fiyat olarak biraz yüksek kalıyor rekabette. Bsa da royal enfield yüzünden pek satamıyor.

Ben şaşırdım açıkcası ural yazmamanıza esas urallar çok güzel.
Ural eski Sovyet sosyalist Cumhuriyetleri yani bugünkü Rus mali motordur,60 sene önce Rusya demek komunist demek olup rus mallari genelde Bati ülkelerinde pek satilmazdi, nadir de olsa ülkemizde ZAS-ZIS TATRA ve GAZ marka kaba tipsiz ancak cok saglam ve dayanikli kamyonlari ithal mali olarak ülkemize getirilip agir hizmetlerde is görürdü, ancak , yedek parca temininin zorluklari nedeniyle sonra arkasi kesildi, ve o zamanlar hicbir ithalatci firma URAL marka motosikletleri Türkiyeye getirmeye cesaret edemedi, ayrica 1945 te savastan cikmis olan Rusya sanayi mallari ve gemi imalatina agirlik verdigi icin motosiklet imal edip yurtdisina satabilmeye pek akillarina getirmediler,filhakika eger yapsalardi bile JAWA-CEZETTA MZ-SIMSON piyasaya girdikleri icin pazarlama rizikosuna girmeyip, sanayyi makinesi imalatlarina agirlik verdiler.,;)(y)👋

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ural eski Sovyet sosyalist Cumhuriyetleri yani bugünkü Rus mali motordur,60 sene önce Rusya demek komunist demek olup rus mallari genelde Bati ülkelerinde pek satilmazdi, nadir de olsa ülkemizde ZAS-ZIS TATRA ve GAZ marka kaba tipsiz ancak cok saglam ve dayanikli kamyonlari ithal mali olarak ülkemize getirilip agir hizmetlerde is görürdü, ancak , yedek parca temininin zorluklari nedeniyle sonra arkasi kesildi, ve o zamanlar hicbir ithalatci firma URAL marka motosikletleri Türkiyeye getirmeye cesaret edemedi, ayrica 1945 te savastan cikmis olan Rusya sanayi mallari ve gemi imalatina agirlik verdigi icin motosiklet imal edip yurtdisina satabilmeye pek akillarina getirmediler,filhakika eger yapsalardi bile JAWA-CEZETTA MZ-SIMSON piyasaya girdikleri icin pazarlama rizikosuna girmeyip, sanayyi makinesi imalatlarina agirlik verdiler.,;)(y)👋
Urallarin atasi ile gslerin atasi ayni: bmw i71😂 bir tuhaf ozellik daha: uralin genel mudurlugu abd'de😂

Usta ben 80lik simsona bile raziyim :)o da olmadi puch..
90 yilinda sunnet dugunumde konvoyda bindirmislerdi.elimede asa gibi birsey tutusturdular,dede gibi sanki millete maxwin atacagiz :)

Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
:Heyt be muhabbetin güzelliğine, lezizliğine bak, üstelik hiç "Honda" sözü geçmiyor.
Satasim geliyo forzayi. Halbu ki eskiden crfyi, goldwingi, forzayi severdim. Cbr 1000e on tane r eklemedikleri zamanlardan beri severdim hondalari. Pazarlama dersinde ornek olay calismam hondanin abd pazarina girisiydi😢

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Satasim geliyo forzayi. Halbu ki eskiden crfyi, goldwingi, forzayi severdim. Cbr 1000e on tane r eklemedikleri zamanlardan beri severdim hondalari. Pazarlama dersinde ornek olay calismam hondanin abd pazarina girisiydi😢
Her motor iyidir, güzeldir, tatliştir ama en güzel motor sürdüğün motordur.

Eskiler "Bana faydası olmayan kilisenin papazını zkeyim" demişler, elbet bir bildikleri var.

Ged

Motosikleti
Her motor iyidir, güzeldir, tatliştir ama en güzel motor sürdüğün motordur.

Eskiler "Bana faydası olmayan kilisenin papazını zkeyim" demişler, elbet bir bildikleri var.
Bence de her motor guzel. Bir sekilde ihtoyaci karsiliyor hepsi. Memleket oyle bi hale geldi ki motor konusunda millet kutuplasmak icin firsat kolluyor.
Aksam aksam papazi napiim bee, gunduz de cekemem😂

Ged

Motosikleti
Abi bir soz daha var,

Kasaba minnet edecegime cavusu keser yerim diye
O kadar da degil yaw, cavus kalsin yerinde😂
Ben gecen sene ilk motoru almadan once "şöyle ucuzlarindan bi scooter aliim, carpsam da icim acimasin" diye yola ciktim. Tabi motorun ustune oturamayinca (sigmadim) hedef buyuttum, ama buyuk çinli scooterlera da o parayi vermeye kiyamayip medley almistim.
Şu voge ya da cf moto satis sonrasi bu kadar problemli olmasa deneyecegim motorlardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar