Uludağ Göller Bölgesine 20 Motosiklet Çıkarma Yaptık!

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Uludağ'ın zirvesine çok yakın, yaklaşık 2200 metrede bulunan Kilimli göl, Aynalı göl, Karagöl ve Buzlu gölü 20 motosiklet ziyaret ettik.

Açık konuşmak gerekirse o bölgeye bu kadar kalabalık çıkmak ve bir sorun yaşamamak şans işidir, çünkü o bölgenin havası çok hızlı bir şekilde değişebilir ve sis olur, rüzgâr çıkar, yağmur yağar, zor durumda bırakabilir. Sabah 20 motoru gördüğümde biraz korkmuştum ama şükür ki her hangi bir sorun yaşamadık.

Alaçam'dan başlayan yolculuğumuz yaklaşık 1.5 saat sonra göller bölgesine varmamız ile sonuçlandı, serbest zamanımızda kimisi sohbet etti, kimisi karlara daldı, kimisi de motordan inmeyerek keşiflerine devam etti. Herkese tek tek sormadım ama Bursa'da yaşadıkları için çok mutlu olduklarına eminim. :)

İyi seyirler, dilerim, kanalıma abone değilseniz bu kadar eski emektar bi üye olarak desteklerinizi beklerim. :)

jlf2cs1.jpg

Son düzenleme:
Çok iyi ya.. İzlerim bu akşam.
Aynı yerden mi indiniz, madene doğru yol yalıp normal uludağ asfalt yolundan mı?
Bir de çıkarken daha Alaçam'ın oralarda kapatılmış kapılar var diyorlardı. Orası rahat geçiliyor mu yoksa biri gelecek falan diye beklemek mi gerekiyor? Hatta öyle kapatılan biyerse köylüler gelip kızabilir de diye çekinmiştim :D

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Çok iyi ya.. İzlerim bu akşam.
Aynı yerden mi indiniz, madene doğru yol yalıp normal uludağ asfalt yolundan mı?
Bir de çıkarken daha Alaçam'ın oralarda kapatılmış kapılar var diyorlardı. Orası rahat geçiliyor mu yoksa biri gelecek falan diye beklemek mi gerekiyor? Hatta öyle kapatılan biyerse köylüler gelip kızabilir de diye çekinmiştim :D
🙏 🙏 🙏

Aynı yerden iniyoruz başka inişi yok malesef, bilinenin aksine maden bölgesi ve otellere bağlanmıyor malesef, koca koca kayalar var, vadiler var geçemezsin :( Geçenlerde bir rota açtım, Cumalızık köyünden madenlere çıktım ve ordan otellere bağlandım, yapılabilecek tek rota bu şu anda, ama daha gidip deneyeceğim yerler var değişebilir. :)

Kapı var doğru, ama %90 açık oluyor, açık olmazsada eğer kalabalıksan geçmenin yolu var ama tek başına geçemeyebilirsin, bu kapıların olayı orman, milli park sınırlarını korumak, Bursa'da bir sürü böyle kapı var, açığı var kapalısı var kendimize göre yöntemler geliştirdik bizde..

Ek olarak köylüler motorcu düşmanı çok gözükmeden geçmek lazım, kapıda fotokapan var ve bilmediğimiz yerlerde olabilir, bu yüzden plakaları kapatıyoruz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Hero X Pulse 200
Biz erotik karate ya da soft erotik Türkan Şoray kanunları olarak takılırken siz hard core gezi yapmışsınız.
abi avatarı değiştirmişsin, kim bu tanıyamadım, beni bilgilendir :)

abi üzgünüm ama bu rota soft oğlu soft herkes çıkabilir, bizim olayımız başka aslında ama, buraya manzarası atmosferi için mevsimde bir kere çıkarız. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar