Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Abi yakınımın araç bahsettiğin gibiydi ama alt devirleri ölü ve boşa çıkan saçma sapan ses vardı, dpf den sonrasına orijinal çıkma egzoz taktırdık arabanın kaderi değişti. Elbette yazılım gerekiyor ama bizim amacımız oem olup en yüksek verimi almaktı.
Şöyle anlatayım N54’ün henüz ele ayağa düşmediği zamanlarda kat iptalli ve yazılımlı arabam e92 m3ü 200e kadar geçiyordu. Standart hali 306hp N54’ün.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Şöyle anlatayım N54’ün henüz ele ayağa düşmediği zamanlarda kat iptalli ve yazılımlı arabam e92 m3ü 200e kadar geçiyordu. Standart hali 306hp N54’ün.
Turbo icad oldu mertlik bozuldu. Ben eski topragim arkadas , BMW dediginde düz 6 atmosferik olur. O ne öyle capon arabasi gibi Turbo murbo 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Motosikleti
Ns200 15"
330i mi yoksa 335i miydi? Birde bunların sanki lakapları vardı.

Ama stockta yakınımın E90'a yaramadı, Askar'da motor komple yapıldıktan sonra sıkıntısız kullanıyor. 336.000 kilometrede şanzıman arıza verdi onuda Maslak Salih Otomatik Şanzımanda revizyon gördü, şuan fabrika çıktısı gibi performansı ile kullanıyor.

offf off offf

46 sayfa oku oku bitmez.

ahh bmw ahhhh.. hiç mi kalite kontrol yapmıyonuz @Nikkfurie bu ne rezilliktir !

japon japondır abi.. ölümle dans etmek isteyen gs alsınn. ben yaşamayı seviyorum.
ne oluyor burda yav nedir bu arka kaliper meselesi anlamadım , birileri kaliperi sıkmayı unutmuş eee Bmw mi suçlu..

kaliperi balatayı düzgün takmazsan Honda , Yamaha , Ducati hepsinde bu yaşanır..

Kolaçan ın problem bence kendi dangalaklığı , frene basılı yürümüş basbayağı , balata bitmiş disk kavrulmuş..

o balata , disk , kaliper Brembo üretimi , kalite kontrolünü yapmıştır..

Bu Kolaçan motor camiasinda uyuz kaptığım tipler sıralamasında zirveye oynuyor zaten..

Ekranda Ankara şivesi falan sempatik görünüyor da neyse daha fazla yazmak istemiyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne oluyor burda yav nedir bu arka kaliper meselesi anlamadım , birileri kaliperi sıkmayı unutmuş eee Bmw mi suçlu..

kaliperi balatayı düzgün takmazsan Honda , Yamaha , Ducati hepsinde bu yaşanır..

Kolaçan ın problem bence kendi dangalaklığı , frene basılı yürümüş basbayağı , balata bitmiş disk kavrulmuş..

o balata , disk , kaliper Brembo üretimi , kalite kontrolünü yapmıştır..

Bu Kolaçan motor camiasinda uyuz kaptığım tipler sıralamasında zirveye oynuyor zaten..

Ekranda Ankara şivesi falan sempatik görünüyor belki , neyse daha fazla yazmak istemiyorum..

abi şimdi sana cevap yazarsa şaşırma bak.

daha önce yapmışlığına tanık oldum :d

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben bu Kolaçan'ı İzmir'deki Honda test sürüşleri etkinliğinde gördüm. İzlemediğim için youtube ortamlarında nasıldır bilemem ama gerçek hayatta tam dayaklık, tam köteklik, böyle gevşek gevşek hareketleri var.

Zaten Motosiklet İstasyonu Mustafa, Motopark Tv Tolga, Alişan, Selçük ve de Kolaçan bunları sandalyeye bağlayıp üzerlerine tam güç tenis topu fırlatacaksın.

,Alişan, Selçük ve de Kolaçan bunları sandalyeye bağlayıp üzerlerine tam güç tenis topu fırlatacaksın.
Alişan ve Selçuk'la birebir oturup sohbet ettim , Selçuk'la bir kaç festivalde Alişan ile bizzat kendi evinde bile muhabbetimiz oldu 😎

ikiside ekranda bazen itici yada ukala gibi görünsede aslında samimidirler..

Alişan bence motosiklet vloggerları içinde en tecrübeli , en iyi süren , eli anahtar tutan biri 😉

Motosikleti
Yamaha XSR700
Alişan ve Selçuk'la birebir oturup sohbet ettim , Selçuk'la bir kaç festivalde Alişan ile ise bizzat kendi evinde bile muhabbetimiz oldu 😎

Alişan bence motosiklet vloggerları içinde en tecrübeli , en iyi süren , eli anahtar tutan biri 😉
Selçuk olumsuz yorumlara utanmadan, hakarete varan cevaplar veriyor. İticiliği ekrandan değil bence. Özellikle onun videolarını ilgilenmiyorum ve kanalı önerme olarak işaretliyorum her karşıma çıktığında. Artık hiç çıkmıyor. Herkese tavsiye ederim.

Selçuk olumsuz yorumlara utanmadan, hakarete varan cevaplar veriyor. İticiliği ekrandan değil bence. Özellikle onun videolarını ilgilenmiyorum ve kanalı önerme olarak işaretliyorum her karşıma çıktığında. Artık hiç çıkmıyor. Herkese tavsiye ederim.
Doğrusunu istersen videolarını veya yorumlarını çok takip etmiyorum veya motosiklet bilgisi şöyledir böyledir diyemem ama bir @kamyoncumemo kadar olmasada 😉 çekim kalitesi kurgusu güzel , adam bu işin eğitimini almış , bir ortamda karşılaşsan oturup iki bira içsen , döverim lan bu adamı demezsin mütevazi klasik Anadolu çocuğu 😊

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Alişan ve Selçuk'la birebir oturup sohbet ettim , Selçuk'la bir kaç festivalde Alişan ile bizzat kendi evinde bile muhabbetimiz oldu 😎

Ne biçim bir ortamın var be birader? Paten diyorsun, "Alişan çok tatliş ama çevresi kötü" diyorsun. Midem ekşiyor, gideyim de Nexium patlatayım, ohh yeah

Motosikleti
Yamaha XSR700
Doğrusunu istersen videolarını veya yorumlarını çok takip etmiyorum veya motosiklet bilgisi şöyledir böyledir diyemem ama bir @kamyoncumemo kadar olmasada 😉 çekim kalitesi kurgusu güzel , adam bu işin eğitimini almış , bir ortamda karşılaşsan oturup iki bira içsen , döverim lan bu adamı demezsin mütevazi klasik Anadolu çocuğu 😊
Biz youtube başındakiler oturup 2 bira içme fırsatı bulamadığımız için sadece videolarındaki ve yorumlarındaki karakterinden haberdarız. O da takip etmeye bile değer olmadığı izlenimi uyandırıyor. Demek ki ne kadar eğitimini de alsa yanlış yaptığı bir şeyler var.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Ben bu Kolaçan'ı İzmir'deki Honda test sürüşleri etkinliğinde gördüm. İzlemediğim için youtube ortamlarında nasıldır bilemem ama gerçek hayatta tam dayaklık, tam köteklik, böyle gevşek gevşek hareketleri var.

Zaten Motosiklet İstasyonu Mustafa, Motopark Tv Tolga, Alişan, Selçük ve de Kolaçan bunları sandalyeye bağlayıp üzerlerine tam güç tenis topu fırlatacaksın.
Biraz yaratıcı ol birader ne öyle hımbıl adam işi tenis topu fırlatmalar. Az yaratıcı ol. Beyzbol oynayalım, bovling oynayalım, dart oynayalım. Golf olmaz onu cem yaptı.

Ne biçim bir ortamın var be birader? Paten diyorsun, "Alişan çok tatliş ama çevresi kötü" diyorsun. Midem ekşiyor, gideyim de Nexium patlatayım, ohh yeah
çevresinden bahsetmedim yahu anneciğiyle yaşayan samimi biri işte..

miden ekşiyorsa rakıyla şalgam iç..
sen şimdi şalgamada laf edersin 😂

ama şalgam mide asidini dengeler
rakıda malum herkezi pamuk gibi yapar 😝

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
çevresinden bahsetmedim yahu anneciğiyle yaşayan samimi biri işte..

miden ekşiyorsa rakıyla şalgam iç..
sen şimdi şalgamada laf edersin 😂

ama şalgam mide asidini dengeler
rakıda malum herkezi pamuk gibi yapar 😝
Rakı yanında şalgam, iki rakı arası çay, garsonunun ceketini yakmak gibi kötü adetlerim yok.

Bu arada 90'lar sonunda mekanda garson ceketi yakmışlığım var, öyle leş bir gençlikti bizimkisi, hesabı da ödeyemedim kankaya itelemiştim kol gibi gelince.

Motosikleti
cbf 150
Ben motor yorumu faso fisofa yaparımda sıkılıyorum. Sanatsal olmalı. Onun şçinde vakit lazım. Zaten ksıtlı vaktim var onuda sanata odakladım. Ama ekibim olsa 2 3 kişi bu işten çakozlayan birine veirrim kamyonu diğerine droneu çok gğzel çekimler yapılır. Kamyona bile rig yaptım hollywood gibi :) ama tek olmuyor cidden zor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
330i mi yoksa 335i miydi? Birde bunların sanki lakapları vardı.

Ama stockta yakınımın E90'a yaramadı, Askar'da motor komple yapıldıktan sonra sıkıntısız kullanıyor. 336.000 kilometrede şanzıman arıza verdi onuda Maslak Salih Otomatik Şanzımanda revizyon gördü, şuan fabrika çıktısı gibi performansı ile kullanıyor.
3.35

Foto muhtemelen blackberry ile falan çekilmiştir :D

Edit: 3.30'daki motor kodu N52 atmosferik sıralı 6 bu arada.

Turbo icad oldu mertlik bozuldu. Ben eski topragim arkadas , BMW dediginde düz 6 atmosferik olur. O ne öyle capon arabasi gibi Turbo murbo 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Abi Japon 2JZ'nin tahtını sallayan yeni nesil 2JZ diye anılan motordu zaten :) Sonra B58 devraldı o tahtı. Şu an otomobile hiç hevesim yok ama B58'li bir otomobil isterim. Şöyle özel bir modeli iyi fiyata falan denk getirirsem motor falan gözüm görmez hatta bir süre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar