Lastik Tavsiyesi

Merhaba Rks Rz250s İçin ön arka lastik almak ıstiyorum. Acemiyim üzerinde Cst marka lastikler var. Otomatik olarak islak zemin kuru zemin olsun virajlara girmeye korkuyorum. Üzerindeki lastik hakkinda cok iyi seyler soylemiyorlar.

Michelin city grip 2 lastigini düşünüyorum. Sizce nasil ozellikle islak zeminde vs. Performansi nasil guven veriyor mu ?

Veya alternatif Michelinden daha iyi markalar modeller varmi ?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba Rks Rz250s İçin ön arka lastik almak ıstiyorum. Acemiyim üzerinde Cst marka lastikler var. Otomatik olarak islak zemin kuru zemin olsun virajlara girmeye korkuyorum. Üzerindeki lastik hakkinda cok iyi seyler soylemiyorlar.

Michelin city grip 2 lastigini düşünüyorum. Sizce nasil ozellikle islak zeminde vs. Performansi nasil guven veriyor mu ?

Veya alternatif Michelinden daha iyi markalar modeller varmi ?
xmax 250 için michelin city grip 2 takınca farkını oldukça görmüştüm. hatta xmax ile bu lastiklerle vstrom 650'den bile daha güzel viraj dönüyorum.

Bir de pirelli angel scooter iyi diyorlar ama kendim denemedim. bu ikisi scooterlar için en iyi lastikler.

lastik önemli, alabileceğiniz en iyisini alın, acele karar vermeyin.

xmax 250 için michelin city grip 2 takınca farkını oldukça görmüştüm. hatta xmax ile bu lastiklerle vstrom 650'den bile daha güzel viraj dönüyorum.

Bir de pirelli angel scooter iyi diyorlar ama kendim denemedim. bu ikisi scooterlar için en iyi lastikler.

lastik önemli, alabileceğiniz en iyisini alın, acele karar vermeyin.
Pirelli yorumlari michelin yorumlari kadar olumlu degil. Birde medzeller varmis her kosulda iyi diyorlar. Michelin kuru zeminde hamuru erken dagiliyormus diyorlar ama tabi kullanima gore degisirmi bilemem.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Michelin kuru zeminde hamuru erken dagiliyormus diyorlar
İki sene sonra hangisi olursa olsun tren tekeri gibi oluyor. Mişlen'in hamuru çamur olana kadar sertleşir yol tutmaz zaten. Takılma oralara.
pl41770498-d_k_m_rayl_tekerlek_seti_lokomotif_vagonu_i_in_elik_tren_tekerlekleri_350mm.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Pirelli yorumlari michelin yorumlari kadar olumlu degil. Birde medzeller varmis her kosulda iyi diyorlar. Michelin kuru zeminde hamuru erken dagiliyormus diyorlar ama tabi kullanima gore degisirmi bilemem.
scooter için metzeler lastiği var mı bilmiyorum. vstrom 650'de metzeler'in dişli model lastiğini aldım çok memnun kaldım ama scooter için yok.
Metzeler pirelli markasına ait zaten, pirelli'nin premium lastikleri sayılabilir yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar