@Mallaca ile haftaici konustum, egitmen olmak icin ciddi kafa yormus ve emek sarfetmis, hala da gelistirmek icin ugrasiyormus.
Bence egitimler icin istenen paralar ekonomik olarak bizi urkutse de faydasina bakinca cok da yuksek degil. Isin hem yatirim kismi var (verilen emek, sertifika, motorun amortismani vb) hem de memlekette bisey ucretsizse cok dikkate alinmayabiliyor.
E aldigimiz bir egitim bizi bir kazadan bile korusa hem motorun hasari hem de bize gelecek hasarin maliyetinden kat kat dusuk bir maliyet olur.
Zafer akcay akademinin grup surusu yapilan yol egitimleri var, bunlar kisi basi 5-7 bin civari idi en son hatirladigim. Yaz basinda katilmistim, iyiydi bence.
Bir de bu ise yeni baslayanlar tecrube icin ucretsiz egitim verebiliyormus demisti mallaca, bu kanaldan da bakilabilir.
Telefonla görüşüp tanıştığımıza memnun oldum. Faydamız oldu ise ne mutlu.
Eğitim gerçekten uzun bir süreç ve hiç bir zaman sonu olmuyor. Olmaması da lazım zaten. Sürekli üstüne katmak, okumak, tecrübe etme, çok dinamik bir süreç.
Hala yeni parkurlar üzerinde çalışıyorum. Tek ve artçılı hakimiyetimi geliştirmek daha iyiye daha farklı ve güvenliye ulaşmak için her fırsatı değerlendiriyorum.
Bu Cumartesi eğitimim olmamasını fırsat bilip eşimi de aldım, 7-8 farklı parkur kurup artçılı çalıştım.
Eğitimlerin ücretleri gerçekten çok değişken. Arz talep meselesi. Çok bilinen İstanbuldaki eğitmenler 30-40KTL civarı isterken; bilenin bu işlere yakın olanların bildiği çok kıymetli konusunda duayen olmuş hocalarım onların yarısına belki eğitim verebiliyorlar.
Şükrü Şimşek, Sedat Güven, Rahmi Barutçu, Fuat Domaniç, Sedat Karayılanoğlu, Önder Dişli, Oktay Ciğer, Murat Denizhan, Aydın Korkmaz...... daha aklıma gelmeyen çok değerli hocalarım var.
Eğitmenlik konusunda belli bir tecrübe kazanmadan paralı eğitim vermek istemediğimden bir çok kişiye ücretsiz eğitim verdim. (20 kişiden fazladır) Kazan kazan politikası bir nevi. Ben tecübe kazandım, arkadaşlar eğitim.
Eğitimin en başı ehliyet alırken bence. Buradaki eğitimlerin "karadüzen" değil çok daha üst seviyede olması gerekiyor. Bilincin oturması çok önemli.
Bazı ileri sürüş eğitmeni arkadaşlarımın MTSK kursları var. Gerçekten çok kaliteli eğitim veriyorlar. Maalesef bir çoğu da motosikletten, motosiklet dinamiklerinden bihaber. Oturdukları yerden, sadece şunu yap bunu yap diyerek talimatlarla eğitim vermeye çalışıyorlar.
Komisyonun elinde gerçek ileri sürüş eğitmenlerince yazılmış kurallar bütününü içeren çalışma kağıtları olması çok güzel olurdu.
Ayaklarınla peg lere nasıl basacağı, bakışı nasıl kullanacağı, kolların pozisyonu vs.vs. ileri ve güvenli sürüş eğitimi kadar olmasa bile güzel bir temeli vermelerini gönül isterdi.