Kredi kartı çıkartabilir miyim

Ha sahi aidati olmayan kartlarda var sana ondan versek, sen kircaalinin icinden degilde köylerinden olmalisin,veya Razgrad,sumnu, Deli orman filan ama onlarda kredi karti kullaniyorlarmis, bizim hemso söyledi.
Bak işine dangıl dungul konuşma, senden kredi kartı mı isteyen var?

Seni ne ilgilendirir, benim nerenin neresinden olduğum?

Can sıkıntısından didişecek birini arıyorsan? git muzo ya takıl, o da didişeçek birine hasret. Haşmetten sonra dişine göre birini bulamadı.

Bak işine dangıl dungul konuşma, senden kredi kartı mı isteyen var?

Seni ne ilgilendirir, benim nerenin neresinden olduğum?

Can sıkıntısından didişecek birini arıyorsan? git muzo ya takıl, o da didişeçek birine hasret. Haşmetten sonra dişine göre birini bulamadı.
Ya Sayin yasli ve acemi,hemen de aliniverme, sunun surasinda muhabbet ediyoruz, senin yurt ici ve yurtdisi gezlerini takip ettigim icin sadece fikir olarak söylerken birazda ironi (mizah) kattim hepsi bu, yoksa kimseyle didismek gibi bir niyetim yok, sözlerime alindiysan özür dilerim, gezilerinin devamini bekliyoruz(y)👋🙏

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam selamun aleyküm 1.5 aya yakındır dayımın yanında çalışıyorum ve aylık ortalama gelirim 30 lira falan. Söyliycem sigortamı başlatıcak ve ben motor almayı düşünüyorum taksitle. Sigortam başlar başlamaz vakıfbank veya akbanktan 100k limitli kredi kartına başvursam verirler mi
ve aleykumun selam, evet kredi kartına başvuru yaparsan kredi kartı verirler. Fakat 100bin tl vermezler. 40bin de vermezler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar