Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de bu aralar Street Bob'u çok beğenmeye başladım. Sanırım eskiden Sporstermış, şu an artık Softail. İzmirli şu gundi kız da Street Bob kullanıyor maalesef.
Ben de bu aralar Street Bob'u çok beğenmeye başladım. Sanırım eskiden Sporstermış, şu an artık Softail. İzmirli şu gundi kız da Street Bob kullanıyor maalesef.
Gundi'nin harley ömrü çok olmaz. Harley'in altından kalkabileceğini sanmıyorum. Bayiye yanlayarak aldı onu.
Sportster hala sportster ama farklı karakterde.
Street Bob eskiden Dyna ağacındaydı, şimdi softail'e geçti Dyna kalkınca. Tekrar Harley alsam street bob alırım. Ağırlardan sıkıldım.
Gundi'nin harley ömrü çok olmaz. Harley'in altından kalkabileceğini sanmıyorum. Bayiye yanlayarak aldı onu.
Street Bob eskiden Dyna ağacındaydı, şimdi softail'e geçti Dyna kalkınca. Tekrar Harley alsam street bob alırım. Ağırlardan sıkıldım.
Test tırı geliyor arada, onları takip et abi. Biraz kovalamak lazım. Ama alıştığın hiç bir şeye benzemiyor emin ol. Ya bu ne kadar enteresan bir sürüş pozisyonu diyip ağzın kulaklarında inebilirsin motordan. Bir motosikletten bekleyeceğin çoğu şeyi karşılamıyor. Farklı bir makine.
Test tırı geliyor arada, onları takip et abi. Biraz kovalamak lazım. Ama alıştığın hiç bir şeye benzemiyor emin ol. Ya bu ne kadar enteresan bir sürüş pozisyonu diyip ağzın kulaklarında inebilirsin motordan. Bir motosikletten bekleyeceğin çoğu şeyi karşılamıyor. Farklı bir makine.
Ellerinde test motoru yok abi. Gökhan seni arayacak muhtemelen. Motor almayı düşünüyorsanız bekleriz vs diyecek. Şu zaman gelir bu zaman gelir diyebilir ancak.
Ellerinde test motoru yok abi. Gökhan seni arayacak muhtemelen. Motor almayı düşünüyorsanız bekleriz vs diyecek. Şu zaman gelir bu zaman gelir diyebilir ancak.
Zontes'in 350 cc'lik motorunu almayı düşünüyordum. Ancak daha önce RKS'den yediğim darbe nedeniyle zontese mesafeli davranıyordum. Bir arkadaşım aldı motoru. Daha rodaj bitmeden motorun arka jant tellerinin tamamı dağıldı. Motor kullanılamaz hale geldi. Servisi aradık, motoru getirin bakalım diyorlar. Nasıl getirelim motor dağıldı diyoruz, çekici tutun diyorlar.
Daha önce şöyle söylemiştim. RKS pişmanlıktır sakın almayın.
Şimdi şöyle diyorum. Zontes RKS'dir. RKS zontestir. Motora ekledikleri bir sürü ıvır zıvır özelliklere kanıp da almayın bunları. Uzak durun valla yanarsınız.
Defalarca yaptırdım. Teslam'da var. Çünkü boyası çok ince. 70micron olması lazım. Bir tek JCW Countryman'im vardı. PPF'e bir şey olurda sökmek gerekirsek orijinal seritlerde çıkar diye yaptırmamıştım. İstanbulda kuzenim yapıyor hatta ama motosiklet'le pek uğraşamayacak kadar yoğun. Bulursam bir aracımın başına gelenden sonra Ppf ile nasıl kurtardığımı gösteririm.
İnstagram'ı kerimerdem11 olması lazım. Zaten bayağı takipçisi var kesin çıkar. Otomobil içinse ve İstanbul'a yol düşerse ararım senin için abi.
İstanbul'un neresinde?
Bana araba için yalnızca ön kaput ve ön çamurluklar farlar falan kaplama yaptırsan iyi olur dmeişlerdi ama hep ya yağmur yağdı ya bir şey çıktı fırsat bulup sanayiye götüremedim arabayı, bir de bir gün bırakmak zor geldi, araba okul servisi olarak çalışıyor bizde, okullar açıkken zor. Makul fiyat verirse ve de en önemlisi, düzgün iş yapıyorsa belki istanbula giderim.
Bir ay kadar bask bölgesinde Bilbao'da kalmıştım, o zamanlar garatasaray - atletico bilbao maşı vardı, istanbul'daki maçı orada bir mekanda büyük ekranda izlemiştik, biralar su gibi gitmişti ve bize siz misafirsiniz deyip hesap ödetmemişlerdi.
Çok güzel deniz ürünleri yediğimi hatırlıyorum orada. Güzel yerdi.