Kar lastiği başka birşey zaten ve sadece kar yağdığında kullanılır , sormak istediğin KIŞ lastiği ise hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yol tutuşunu özellikle yağmurda çok artırır , Antalya 10 derecenin bile altına düşmüyordur , senin yaşadığın yer düşüyorsa Winter Grip i şiddetle tavsiye ederim , diğer sukuterimde Tournee serisi kullanıyorum ondanda yazın gayet memnunum , kışın 10-15 km sonra ısınınca abs li motorlarda güvenilir yazabilirim , abs yoksa sakin bir sürüşde de sorun yaşanmaz..Antalyada yaşıyorum kar yok zaten...
Bilgiler için teşekkürler, winter grip için antalyada yazın bir işe yaramadığını çevremden ben de duydumKar lastiği başka birşey zaten ve sadece kar yağdığında kullanılır , sormak istediğin KIŞ lastiği ise hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yol tutuşunu özellikle yağmurda çok artırır , Antalya 10 derecenin bile altına düşmüyordur , senin yaşadığın yer düşüyorsa Winter Grip i şiddetle tavsiye ederim , diğer sukuterimde Tournee serisi kullanıyorum ondanda yazın gayet memnunum , kışın 10-15 km sonra ısınınca abs li motorlarda güvenilir yazabilirim , abs yoksa sakin bir sürüşde de sorun yaşanmaz..
İstanbul da kuryeler yaz kış Anlas Winter Grip kullanıyorlar , üç dört kişiyle muhabbet ettim çok memnunuz başka birşey alıp takmayız demişlerdi , yazın Antalya nın 40 derecesinde iş görmez diye düşünüyorum..
@mertowski arkadaş da bu lastiği önermiş tavsiyeleriniz için teşekkürler sc360 all Grip aklımda