Lastik seçimi

Tvs Jupiter 110 motora sahibim. Antalyada yaşıyorum kar yok zaten, Anlas Winter grip ve Anlas mb79 hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiyeye açığım.

Motosikleti
Hero Dash 125
Anlas MB79'ları cup motürde kullanmıştım güzeldi ancak TVS Jupiter 110 için MB79 uygun ölçü var mı emin değilim. Anlas'ın sitesinde MB79 ölçü bilgileri yok. MB80 sizin jant çapına uygun olabilir.

Anlas Winter Grip güzel lastiktir. İlla karda kullanacaksınız diye bir şart yok. Ben İzmir'de Winter Grip (SC500) kullanıyorum.

Anlas Winter Grip yada SC360- ALLGRIP tercih ederdim sizin yerinizde olsam. SC360'lar da güzel lastiktir.

Antalyada yaşıyorum kar yok zaten...
Kar lastiği başka birşey zaten ve sadece kar yağdığında kullanılır , sormak istediğin KIŞ lastiği ise hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yol tutuşunu özellikle yağmurda çok artırır , Antalya 10 derecenin bile altına düşmüyordur , senin yaşadığın yer düşüyorsa Winter Grip i şiddetle tavsiye ederim , diğer sukuterimde Tournee serisi kullanıyorum ondanda yazın gayet memnunum , kışın 10-15 km sonra ısınınca abs li motorlarda güvenilir yazabilirim , abs yoksa sakin bir sürüşde de sorun yaşanmaz..

İstanbul da kuryeler yaz kış Anlas Winter Grip kullanıyorlar , üç dört kişiyle muhabbet ettim çok memnunuz başka birşey alıp takmayız demişlerdi , yazın Antalya nın 40 derecesinde iş görmez diye düşünüyorum..

Kar lastiği başka birşey zaten ve sadece kar yağdığında kullanılır , sormak istediğin KIŞ lastiği ise hava sıcaklığı 7 derecenin altına düştüğünde yol tutuşunu özellikle yağmurda çok artırır , Antalya 10 derecenin bile altına düşmüyordur , senin yaşadığın yer düşüyorsa Winter Grip i şiddetle tavsiye ederim , diğer sukuterimde Tournee serisi kullanıyorum ondanda yazın gayet memnunum , kışın 10-15 km sonra ısınınca abs li motorlarda güvenilir yazabilirim , abs yoksa sakin bir sürüşde de sorun yaşanmaz..

İstanbul da kuryeler yaz kış Anlas Winter Grip kullanıyorlar , üç dört kişiyle muhabbet ettim çok memnunuz başka birşey alıp takmayız demişlerdi , yazın Antalya nın 40 derecesinde iş görmez diye düşünüyorum..
Bilgiler için teşekkürler, winter grip için antalyada yazın bir işe yaramadığını çevremden ben de duydum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu lastiğe bak. WG nin mevsimlik versiyonu

https://www.anlas.com/tr/sc360-allgrip
@mertowski arkadaş da bu lastiği önermiş tavsiyeleriniz için teşekkürler sc360 all Grip aklımda 👍🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar