Scrambler Ducati mi Fantic Caballero mu?

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Elmayla armut da olsa pek konusulmayan iki motordan hangisini tercih ederdiniz?
10 yasinda, 28bin kmde, hava sogutmali Ducati Scrambler mi:
Yoksa 6000 km bile yapmamis, 500 cc, su sogutmali Fantic Caballero Scrambler mi?
😬😬
Japon alirim, bajaj alirim, vstrom alirim demeyin😂 bunlarin soylenecegini hepimiz biliyoruz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fantic gorunce bana bir gülme geliyor..size de oluyor mu ya :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

honda nın scramplerı var 250lilik git onu al bunlar elinde kalır

kamyoncu gittikce kral bi adama donustun valla.

amator motorcular arasında zumrut gibi parlıyosun

Motosikleti
cbf 150
Fantic ve ducati scamplerın italyanlıgı Fatih Terimin italyancayı yarım yamalak konuşarak italyanım demesi gibidir.

bu iki motorda Adana Fatih Terim gibi Çinlidir tayvanlıdır

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ne olursa olsun Ducati alırım. Çıkarsa çıkarsa 60-70 bin tl desmo masrafı çıkarır. Bir sonraki desmoya kadar hayvan gibi gezersin. Öbürünün 38 bin kmye ulaşacağının bile garantisi yok. Parça bulunurluğu belli değil, bir daha üretilirmi, üretilirse ülkeye gelir mi belli değil. Parayala çözülecek sorunlara sahip olmak varken, bilinmezlik beni bitirir. Ducati Scrambler güzel motordur.

Bu arada half moto ilanlarına bakarken farkettim, nuri yine motoru satıyor. Ne alacak acep? Fuardan bir şeyler beğendi belki de.

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Ne olursa olsun Ducati alırım. Çıkarsa çıkarsa 60-70 bin tl desmo masrafı çıkarır. Bir sonraki desmoya kadar hayvan gibi gezersin. Öbürünün 38 bin kmye ulaşacağının bile garantisi yok. Parça bulunurluğu belli değil, bir daha üretilirmi, üretilirse ülkeye gelir mi belli değil. Parayala çözülecek sorunlara sahip olmak varken, bilinmezlik beni bitirir. Ducati Scrambler güzel motordur.

Bu arada half moto ilanlarına bakarken farkettim, nuri yine motoru satıyor. Ne alacak acep? Fuardan bir şeyler beğendi belki de.
Akli eski gste kalmisti. Belki de onu alip bunu verdi.
Bence de ducati bu arada. Basliga duzgun cevabi bi sen vermissin ama yazanlara bakinca sasirdik mi, tabi ki hayir😂

Sukuter konforuna alışan adamı ikiside mutlu etmez bence 😬
Tamam bir kaç hafta yada ay gazlıyacaksın of be vitesli hacimli makina ne güzelmiş diyeceksin ama sonra ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam bir kaç hafta yada ay gazlıyacaksın of be vitesli hacimli makina ne güzelmiş diyeceksin ama sonra ?

yaa bunlardan birini alma olasılığı
0.0000177 falan

450.000tl ye full+full 2020 vstrom 1050 xt var yaaa.

ben hala ona takıldım..

bazıları 650 lik vstromları satışa cıkardıklarında şok olacaklar :d

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ducati Scrambler iyidir güzeldir de o 8 yıllık traktör öyle bir yağ yakıyordur ki? Ayrıca güzel pişirir adamı.

O ikinci el Caballero'nun fiyatı da çook yanlış. (Sıfırı geçen ay 12 taksitle 330k idi...)

Farklı sebeplerden ötürü bu örneklerin ikisi de alınmaz.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
İlla bu ikisi arasında ise Ducati, değilse CL250 alır geçerim. A4 Kağıdı bile koyamadığım motora çok para vermeye değmez diye düşünüyorum. CL250'nin en azından piyasası daha yüksek.

Genelde ilk motosikletler tarzı için, sonraki motosikletler kullanışlılığı için alınır. Scrambler alırsan sende tam tersi olacak :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen yaz Scrambler ile İzmir'den Aydın'a gitmiştim, çok zor bir yolculuktu. Ben aynı gün içinde 1000 km yol yapan adamım, bu kadar yorulduğumu, daraldığımı hatırlamıyorum. Alışmayan adamı mahveder.

Ged

Motosikleti
E o zaman scooteri olanlar neden vitesli motor da aliyor? Ikisi birden olmaz mi?

Geçen yaz Scrambler ile İzmir'den Aydın'a gitmiştim, çok zor bir yolculuktu. Ben aynı gün içinde 1000 km yol yapan adamım, bu kadar yorulduğumu, daraldığımı hatırlamıyorum. Alışmayan adamı mahveder.
Ruzgar mi yordu yoksa basla etkenler de mi var?

İlla bu ikisi arasında ise Ducati, değilse CL250 alır geçerim. A4 Kağıdı bile koyamadığım motora çok para vermeye değmez diye düşünüyorum. CL250'nin en azından piyasası daha yüksek.

Genelde ilk motosikletler tarzı için, sonraki motosikletler kullanışlılığı için alınır. Scrambler alırsan sende tam tersi olacak :)
Verdigim iki ornek de cl250den 70bin kadar daha ucuz. Ikinci el olduklari icin en azindan ducati icin deger kaybi da yuzdesel olarak daha az olur diye tahnin ediyorum.
Ilk motorum medleydi, ikincisi forza. Ilkini tarzi icin degil de butcesel nedenlerden almistim. Ikincisini alma nedenim hem cc yukseltmek hem de mantikli (ikinci eli, odeme kolayligi) oldugu icindi. Onermene yakin sayilir😂

Ducati Scrambler iyidir güzeldir de o 8 yıllık traktör öyle bir yağ yakıyordur ki? Ayrıca güzel pişirir adamı.

O ikinci el Caballero'nun fiyatı da çook yanlış. (Sıfırı geçen ay 12 taksitle 330k idi...)

Farklı sebeplerden ötürü bu örneklerin ikisi de alınmaz.
Dun bir mevzu yuzunden 45 beygir ve ustu motor arastirdim. Ararken ducati scrambleri buldum. Ona fiyatsal ve tarz olarak yakini da fanticti.
Tabi faktorleri alt alta koyunca proje ertelendi. Ama ducati insanin aklini celmiyor degil. Belki seneye. Bakalim o zaman ne alternatifler bulacagim😂

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@Ged Rüzgar fena vuruyor ama oturuş pozisyonu da bir tuhaftı, gidon bana aşırı geniş gelmişti. Bir de bacaklarım motordan gelen ısıdan dolayı yanmıştı.

Ducati bu motoru elindeki eski hava soğutmalı bloklarla ve daha uygun fiyatlı komponentlerle üretiyor...Distrübütöründen haz etmesem de Ducati'yi antin kuntin markalarla yan yana koymamak lazım.Ducatinin Tarzı ve bütçesi size uyuyorsa Fantic denilen nesnenin üzerine ceketinizi bile asmayın

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ducati bu motoru elindeki eski hava soğutmalı bloklarla ve daha uygun fiyatlı komponentlerle üretiyor...Distrübütöründen haz etmesem de Ducati'yi antin kuntin markalarla yan yana koymamak lazım.Ducatinin Tarzı ve bütçesi size uyuyorsa Fantic denilen nesnenin üzerine ceketinizi bile asmayın
O bloğun çalışma sesini duyduktan sonra ben Scrambler'a da ceketimi asmam. Japon'a alışmış adama uyan bir blok değil kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar