seleye oturan sokak kedisi problemi

bi tanesi yavrulamış, kendisi de yavrusu da benim scooter ın üzerinde her gün, sabah baktım ufaklık oturmuş yine, görünce kaçıyolar, ancak selenin içine ettiler resmen. tırmalayıp süngerini çıkardıkları yetmemiş değişik sıvılarla da bi güzel boyamışlar :)
Sizinki iyiymiş yine. Ben, benim motora dadanan kediye artçı oluyorum. Arada bir bana bir iki tur attırıyor. Gezdiriyor beni. Hanımdan da yedek anahtarı almış, ben yokken de çarşı manav işini kedi yapıyormuş benim motorla.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Sizinki iyiymiş yine. Ben, benim motora dadanan kediye artçı oluyorum. Arada bir bana bir iki tur attırıyor. Gezdiriyor beni. Hanımdan da yedek anahtarı almış, ben yokken de çarşı manav işini kedi yapıyormuş benim motorla.
Ucuz bi motor al da bari paket atsin, rizkini kazansin. Arada bi sizin market alisverisini de yapar😂

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O değil de her gün bizim ofis bahçesine gelen saftirik bir tekir var, hepimizin kucağına atlayıp sevdiriyor kendisini, belediye bunu kısırlaştırmış, kulağına çentik atmışlar. Bu kedi bir 10 gündür göbek yaptı, ben de kendi kendime "len hayvancağızı amma besledik hee toraman gibi oldu" derken ofisteki kızlar kedinin hamile olduğunu söylediler. Kısır kedi nasıl hamile kalıyor hayrettir.

Ucuz bi motor al da bari paket atsin, rizkini kazansin. Arada bi sizin market alisverisini de yapar😂
Abijim benimde aklıma geldi ama ben sigortasız işçi çalıştırmam. Devlette kedileri sigorta ettirmiyor. Bu sebeple kalsın dedim. Yoksa piyasadaki bazı paketçiler kadar iyi paketçi olur bizim mahallenin kedileri. ( İşini düzgün yapan paketçileri konudan ayrı tutuyorum)

Motosikleti
D400
hayret gelip "kedileri de öldürmek lazım" diyen y.şaklar doluşmamış konuya.

Motosikleti
Hero Dash 125
Deeb Markasının sele kılıfları oldukça kaliteliydi piyasa mallarına göre. Xmax için satın almıştım ve kediler parçalayamamıştı. Sitesinde iki farklı kalitede mal var. Pahalı olan kaliteli kılıfları tavsiye ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayret gelip "kedileri de öldürmek lazım" diyen y.şaklar doluşmamış konuya.

kim lan o yavşaklar ? vay ipnelere bak sen.

kedi köpek bunlar kırmızı çizgimiz.

sokaklarda 10 milyon kopek, 20 milyon kedinin olmadığı bir ülkede şahsen yaşamak istemem, buna itiraz edeni de yatırıp zikmek lazım m bence.

yallahhhhhhhh Hollandaya ipneler..Burası Türkiye Türkiyeeeee

Motosikleti
D400
kim lan o yavşaklar ? vay ipnelere bak sen.

kedi köpek bunlar kırmızı çizgimiz.

sokaklarda 10 milyon kopek, 20 milyon kedinin olmadığı bir ülkede şahsen yaşamak istemem, buna itiraz edeni de yatırıp zikmek lazım m bence.

yallahhhhhhhh Hollandaya ipneler..Burası Türkiye Türkiyeeeee

abart abart jurasik parka çevirdin burayı.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
O değil de her gün bizim ofis bahçesine gelen saftirik bir tekir var, hepimizin kucağına atlayıp sevdiriyor kendisini, belediye bunu kısırlaştırmış, kulağına çentik atmışlar. Bu kedi bir 10 gündür göbek yaptı, ben de kendi kendime "len hayvancağızı amma besledik hee toraman gibi oldu" derken ofisteki kızlar kedinin hamile olduğunu söylediler. Kısır kedi nasıl hamile kalıyor hayrettir.
Hamile değildir o parazit vardır. Aynısı bizim şubenin önünde de bahsettiğin şekilde kedi var. Kediden anlayan ark. ile konuşurken paraziti var demişti. Evinde de kedisi varmış. Anlıyor bu işlerden. Yoksa bende anlamam kedilerden o kadar detaylı. Zaten bahsettiğim kedi de erkekti.

Konuya dönecek olursak sele brandası ile her şeyim halloluyor. En son feyizoğlundan 3 4 tane yedekli XL beden sele brandası almıştım benim motor için zamanla lastikleri gevşiyor tutmuyor. Benim sele tırmalama, cırlama yok geniş geniş olunca yatıp uyurlar genelde. Eskiden işerlerdi şimdi o da uzun süredir o durumda yok. İyi anlaşıyorlar benim motorla.

abart abart jurasik parka çevirdin burayı.

sayılar mı abarftı ?

sanmıyorum...

Hadi diyelim ki şu an için abartı. İlerde ?

Yani senin için hangi noktada önlem alınmalı Veya alınmalı mı ?

Ahh arnidol ahhh..Ortadoğulu kafasından asla kurtulamayacaksın üzgünüm.

önlem alınmasın dediğimi hiç hatırlamıyorum =)

belediyeden gelen ekipleri gorunce kendini yerlere atıp yuvarlanan 65 iq lu mavi kızıl saclı milf teyzeler bile sorsan önlem anlınmalı tabi der.

Olm sen neden durup dururken kediler olsun diyen yavsaklar gelmedi henuz yazdın =) =) =)

canın sıkılıyor di mi =) = ) =)

Motosikleti
D400
belediyeden gelen ekipleri gorunce kendini yerlere atıp yuvarlanan 65 iq lu mavi kızıl saclı milf teyzeler bile sorsan önlem anlınmalı tabi der.

Olm sen neden durup dururken kediler olsun diyen yavsaklar gelmedi henuz yazdın =) =) =)

canın sıkılıyor di mi =) = ) =)

heyecan arıyorum bi süredir forum çok sakin. sen de eski heyecanları konuları tutturamıyorsun performansın düştü :D

heyecan arıyorum bi süredir forum çok sakin. sen de eski heyecanları konuları tutturamıyorsun performansın düştü :D

evet haklısın bi 3 ay ara vermem lazım. aynı siksok şeyler konusup duruyoruz işte sıkıntıdan.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Bende de benzer problem var. motorun selesine arka çantayı koyarak buldum çözümü. Arka çantayı koyuyorum üzerine branda çekiyorum şimdilik problem çözüldü gibi. Geçen gün çantayı yerde buldum muhtemelen kediler düşürdü düşerken olan gürültü de onları korkutmuştur diye düşünüyorum

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Geçen benzer bir konu için bir arkadaş paylaşmıştı. Ben aldım kullanıyorum.
Motosikletinizde yatamadığı zaman idrar ile işaretleme olayı da son buldu. Ben sonuçtan memnunum.
Farklı motosiklet veya scooter için farklı varyasyonları da mevcut.

Kedi Yatmaz Dikenli Sele Kılıfı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar