İtalya 2025 Ocak-Ekim ayı skuter satışları

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Jel deliği tıkar evet ve fitil gibi 6 ay sonra tekrar kaçırmaya başlamaz , şimdi yazacağımı Formula X i üreten , satanlarda biliyor ama söylemiyorlar ,

Deliği tıkayıp hava kaçağını kesmek yeterli değil , o deliğin genişlememesi için içeriden yama yapıştırılmalı , özellikle mantar şeklindeki yamalar adeta deliğin etrafına dikiş atarcasına yapışır , o bölgenin bütünlüğüne destek olur..

Fitil veya jel sadece deliği tıkar ve bu yeterli değildir , günü kurtarır..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Espresso'cum maalesef diğer jellerden farkı yok , üretici ticari kaydıyla gerçeği söylemiyor , yukarıda yazdığım gibi yama gerekli ve periyodik olarak lastiklerini kontrol etmelisin , içeride jel olduğu için belki lastiğin hiç inmeyecek ve çivi vida gibi cisimlerle dolaşmaya devam edeceksin..
Marangoza yetecek kadar civi cikarmis bi de😂 ama kontrol ediyormus

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Jel deliği tıkar evet ve fitil gibi 6 ay sonra tekrar kaçırmaya başlamaz , şimdi yazacağımı Formula X i üreten , satanlarda biliyor ama söylemiyorlar ,

Deliği tıkayıp hava kaçağını kesmek yeterli değil , o deliğin genişlememesi için içeriden yama yapıştırılmalı , özellikle mantar şeklindeki yamalar adeta deliğin etrafına dikiş atarcasına yapışır , o bölgenin bütünlüğüne destek olur..

Fitil veya jel sadece deliği tıkar ve bu yeterli değildir , günü kurtarır..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Espresso'cum maalesef diğer jellerden farkı yok , üretici ticari kaydıyla gerçeği söylemiyor , yukarıda yazdığım gibi yama gerekli ve periyodik olarak lastiklerini kontrol etmelisin , içeride jel olduğu için belki lastiğin hiç inmeyecek ve çivi vida gibi cisimlerle dolaşmaya devam edeceksin..
yok ben zaten hep çivi, vida falan var mı diye her molada kontrol ediyorum. Henüz hiç patlamadı.
xmax'ın lastiklerini 2021'de değiştirmiştim, onların ömrü bitecek zaten. vstromdaki lastikler de bir sezon daha götürür sonra arka teker düzleşmeye başlayınca değiştiririm. zaten vstromda yüksek hızda balans sorunu çıkardı, bir daha jel koymam, zaten hiç lastiğim patlamıyor. Tabi böyle dedim diye jelsiz ilk yola çıkışımda patlayacak. :)

Böyle bir tamir kiti gördüm amazonda, belki bundan alırım yanımda taşırım. Hatta arabada taşımak için alayım bagajda dursun.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09V136HN9/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A3JOQAN9U7YGMK&psc=1

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
yok ben zaten hep çivi, vida falan var mı diye her molada kontrol ediyorum. Henüz hiç patlamadı.
xmax'ın lastiklerini 2021'de değiştirmiştim, onların ömrü bitecek zaten. vstromdaki lastikler de bir sezon daha götürür sonra arka teker düzleşmeye başlayınca değiştiririm. zaten vstromda yüksek hızda balans sorunu çıkardı, bir daha jel koymam, zaten hiç lastiğim patlamıyor. Tabi böyle dedim diye jelsiz ilk yola çıkışımda patlayacak. :)

Böyle bir tamir kiti gördüm amazonda, belki bundan alırım yanımda taşırım. Hatta arabada taşımak için alayım bagajda dursun.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09V136HN9/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A3JOQAN9U7YGMK&psc=1
Bi de kn mastersin soyle bir kiti var, sisirmek icin gaz tupleri de var:

Motosikleti
Bi de kn mastersin soyle bir kiti var, sisirmek icin gaz tupleri de var:
bu fitil yapıyor, benim bulduğum linkteki mantar yama benzeri bir şey yapıyordu.
neyse, daha çok var, lastikler bitene kadar formulax ile devam ederim zaten.

• Beğen
Tepkiler: Ged
bu fitil yapıyor, benim bulduğum linkteki mantar yama benzeri bir şey yapıyordu.
neyse, daha çok var, lastikler bitene kadar formulax ile devam ederim zaten.
Dışarıdan deliği tıkayan hiçbirşey veya içerideki jel maalesef özel solüsyonu ile yapıştırılan yama gibi emniyetli değil , gönderdiğin linkteki klasik fitilin gelişmiş bir versiyonu 😊
Klasik kahverengi fitilin hammaddesi butil kauçuktur , linkteki daha kolay uygulanabilir bir ürüne benziyor..

Motosikleti
Xp400
25 gün önce 2 gün Genoa’daydım. Ben hayatımda bu kadar X Adv’ye maruz kalmadım. Bakın maruz kalmak diyorum çünkü her yerdeler, gözlerinizi kaçırsanız bile sokuluyor gözünüze 😀 Xadv’nin çok satılmasını şuna bağlıyorum; şekil motor, yaşım 30+ , işe gidicem tulum vs uğraşamam, e takım elbise ceketi de giyiyim vs vs derken Avrupa’da çok büyük bir kitleye hitap ediyor bence.

Motosikleti
Formula x jantınızın içine mıçar. Bir sonraki lastik değişiminizde lastikçiniz janttan o kalıntıları temizleyene kadar geçen sürede size içinden bol bol söver.
Senin bir ara arka lastiğine formulax konmuştu. daha sonra lastikleri hangi lastikçide değiştirttin?

Lastik konusu açılmışken, Manisa'da motosiklet lastiği söküp takabilecek, veya lastik değiştirecek donanıma sahip işi bilen motosiklet lastikçisi var mıdır, bildiğiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar