Kask Tavsiyeniz Nedir ?

Merhaba A sinifi ehliyete yazildim. 4 defadir felan kursa gidiyorum. Hep kursun kaskini takıyorum ama ici kırık herkez takıyor vs. Bende kendime kask almak istiyorum. Daha önce hiç motorsiklet kullanmadigim için ekipman konusunda bilgim yok. Hangi kask alınır hangi markalar modeller iyidir vs. 5 bin tl butce var.

Internetten kisa araştırma yaptim. Mt blazer ve ls2 rapid öneriyorlar ama tabi alternatif fiyat performans konusunda daha iyileri varmi ? Sizlerinde görüşünü almak istiyorum.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
hocam dun ars motorun bir indirimi vardi (instagramdan gordum), oradan online 5 taksite uzun zamandir bekledigim Arai rx 7v sini aldim. piyasadaki fiyatina 40% uyguladi. avrupa fiyatina aldim neredeyse. Diger markalarda da var indirimi. HJC nin bir iki modeli var

hocam dun ars motorun bir indirimi vardi (instagramdan gordum), oradan online 5 taksite uzun zamandir bekledigim Arai rx 7v sini aldim. piyasadaki fiyatina 40% uyguladi. avrupa fiyatina aldim neredeyse. Diger markalarda da var indirimi. HJC nin bir iki modeli var
Anladim önce bir yerde denemem lazim bedeni bilmiyorum. Teşekkürler

Motosikleti
1- Kursta taktigin kaska bak hocam, kacmis yada en yakin satis magazasina git dene sonra online siparis ver.
2- Kask tan saca mantar bulasir, sorun yasarsin acil al kaskini
3- HJC C10 lar ama tavsiyem katmanli bir kask alman.

Motosikleti
Hyosung GV 250
Scorpion'dan uzak dur, çok uğultu alıyor.
Arai iyidir düşürebilirsen, hjc iyidir, ls2 stream evo serisi iyidir.

Motosikleti
CB750A
En önemli kriter fiyatsa, GP kompozit çok uygun fiyatlı kasklar satıyor. Sertifikaları da var görünüyor.
Alacağın kaskın 22.06 ECE / Snell sertifikası olsun.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Hjc c70n o paraya alınacak en düzgün marka. 5700TL falan olmalı. İlk kaskı bu civar bir bütçede tutmak çok mantıklı. Kask her zaman düşer, yuvarlanır, başına bir şeyler gelir.

Deneyerek alın. Tam bedeninizde alın. 10-15dk kafanızda dursun denerken. Anatomik olarak her kask herkese uymayabilir, uygun olması önemli. Ağrı ya da sıkma yaparsa sürüşe değil ağrıya odaklanırsınız.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bir kere git kafa yapına hangisi uyuyorsa ona bak. Sonra arasından tercih yaparsın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bişey dicem ars motorda Arai yok?

Son düzenleme:
Kursdaki kask Allah'a emanet duruyor zaten. Oradakini baz almak çok mantıklı değil. En iyi bir kaç model belirleyip kararlı bir sekilde magazadan test etmek. Fiyatlari internetteki gibi uygunsa magazadan almak daha mantıklı
1- Kursta taktigin kaska bak hocam, kacmis yada en yakin satis magazasina git dene sonra online siparis ver.
2- Kask tan saca mantar bulasir, sorun yasarsin acil al kaskini
3- HJC C10 lar ama tavsiyem katmanli bir kask alman.

Scorpion'dan uzak dur, çok uğultu alıyor.
Arai iyidir düşürebilirsen, hjc iyidir, ls2 stream evo serisi iyidir.
Ls2 stream evo serisi Ls2 rapid serisinden daha mi iyi diyorsunuz?

Bu cene acilir kasklar nasil ? Bir arkadas kaza yapti. Cene acilir kısmı kirildi acildi. Cenesinden hasar aldi. Kaliteli kaza aninda kırılmayan çene açılır kasklar varmi ?

Motosikleti
Hyosung GV 250
Kursdaki kask Allah'a emanet duruyor zaten. Oradakini baz almak çok mantıklı değil. En iyi bir kaç model belirleyip kararlı bir sekilde magazadan test etmek. Fiyatlari internetteki gibi uygunsa magazadan almak daha mantıklı

Ls2 stream evo serisi Ls2 rapid serisinden daha mi iyi diyorsunuz?

Bu cene acilir kasklar nasil ? Bir arkadas kaza yapti. Cene acilir kısmı kirildi acildi. Cenesinden hasar aldi. Kaliteli kaza aninda kırılmayan çene açılır kasklar varmi ?
Rapid serisi hakkında bir bilgim yok. Eşim için LS2 Stream Evo kask aldık. 200 km yol yaptıktan sonra (uzunyol) gürültü, uğultu sorunu var mı diye sorduğumda kaskın çok rahat olduğunu söyledi.

Benim kendi kaskım Scorpion EXO Combat 2. Hiç memnun değilim. Hep kendime soruyorum nereden buldum bu kaskı diye.

Benim önerim kapalı kasktan şaşmayın.

Motosikleti
Bir kere git kafa yapına hangisi uyuyorsa ona bak. Sonra arasından tercih yaparsın.

Bişey dicem ars motorda Arai yok?
Hocam iki gun once aldim, sirinevlerde 4 tane kalmisti. ikisi mavi mat ikisi sari kartal modeli idi. internet sitelerinde yok ama aradiginizda size model atiyorlar. Hatta sirinevlerde sencer diye bir arkadas ilgilendi.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hocam iki gun once aldim, sirinevlerde 4 tane kalmisti. ikisi mavi mat ikisi sari kartal modeli idi. internet sitelerinde yok ama aradiginizda size model atiyorlar. Hatta sirinevlerde sencer diye bir arkadas ilgilendi.
Malum internet ortamı sitede görmeyince bir üç kağıt olabilir diye düşündüm.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çene açılır kasklarda Shoei, schubert, caberg gibi markalar sağlam ama o markalar da normal bir kaskın 3 katı fiyata satılıyor. yani çene açılır kaskları premium markalardan almayacaksanız almayın.

Çenesi enseye kadar açılan kasklardan kullanan var mı arkadaşlar , şu HJC F100 Carbon dan satın almak istiyorum ama kullanımda + - yönleri nedir tecrübe eden var mı bu tip kaskları..

Konuyu hortlatacam ama agv k1s tavsiye edermisiniz ? 8 9 bin tl fiyati var.

Çene açılır kask olarakta caberg duke evo modeli var. Çene açılır kısmı saglam diyorlar ama markayi bilmiyorum.

Konuyu hortlatacam ama agv k1s tavsiye edermisiniz ? 8 9 bin tl fiyati var.

Çene açılır kask olarakta caberg duke evo modeli var. Çene açılır kısmı saglam diyorlar ama markayi bilmiyorum.
K1S parasını hak etmeyen bir kask HJC C70 veya Scorpion Exo serisine bakabilirsin.
Caberg Shoei olsa bile hiç bir açılır kaska güvenmem

K1S parasını hak etmeyen bir kask HJC C70 veya Scorpion Exo serisine bakabilirsin.
Caberg Shoei olsa bile hiç bir açılır kaska güvenmem
Motomaxda scorpion exo 491 ve 520 baktim. Bedenleri yok. S veya m var. Bende bedenimi bilmiyorum.

Mecbur hjc c70 bakacam. C70 ve c70n arasindaki fark nedir ? Birde c10 var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar