Forza 250 Direksiyon Takoz Gibi Oldu

Motosikleti
Honda Forza 250
Merhaba arkadaşlar bu sabah motoruma bindiğimde direksiyon takoz gibi oldu sağa sola dönüşte bi ağırlık hafif sola dönmek istediğimde sanki direksiyonu aniden kırmış gibi tepki verdi hiç bir sorunum yktu bugüne kadar sabah kalktım böyle bir sorun var,

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Etmedim üstadım ama lastik basıncından bu kadar fark eder mi,
Bir sonraki binişinde mutlaka önce lastiklerin soğukken taşınabilir pompan var ise onunla, yoksa mümkün olduğunca ani gazlama ve frenlemeden kaçınarak en yakın benzinliğe gidip lastik basınçlarını kontrol et. Durduk yere bu tarz bir sorunun olması için aklıma başka ihtimal gelmiyor.

Motosikleti
Honda Forza 250
Havasını kontrol edip durumu tekrar yazacağım,

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Eğer lastik havasını normal seviyeye getirdikten sonra düzelmediyse motoru orta ayağa al. Seleye bastır ön teker havaya kalksın. Gidonu sonuna kadar sağa ve sola yavaşça çevir. Herhangi bir noktada direnç varsa servisin yolunu tut.

Motosikleti
Honda Forza 250
Benimki bundan daha beter, ama dediğim gibi geçen bindiğimde neredeyse düşecektim ilk kez böyle oldu, ama motoru kaldırdığım için şu an yapacak pey bir şey yok, :( büyük ihtimal sizinde dediğiniz gibi ya lastik canlar ya da furş takımı,

Motosikleti
Forza 250
Sizin forzalarında yakıtında bir artma var mı? 300km’de aldığımda 3.3 gibi bi ortalamayla geziyordum.Şuan 3.8-4.0 arasında dolasıyor 3k kmye geldi motor havalar soğuduğu için mi acaba yoksa bi sorun mu var ondan dolayı merak ediyorum.

Benimki bundan daha beter, ama dediğim gibi geçen bindiğimde neredeyse düşecektim ilk kez böyle oldu, ama motoru kaldırdığım için şu an yapacak pey bir şey yok, :( büyük ihtimal sizinde dediğiniz gibi ya lastik canlar ya da furş takımı,

Kadıköy drd hondaya yeni alınmış forza sahibi kişi sormuştu bu motor elleri bırakınca kafa sallıyor diye, çalışan da o motorların hepsinde var o sıkıntı demişti. Kronik yani ustanın dediğine göre.

Sizin forzalarında yakıtında bir artma var mı? 300km’de aldığımda 3.3 gibi bi ortalamayla geziyordum.Şuan 3.8-4.0 arasında dolasıyor 3k kmye geldi motor havalar soğuduğu için mi acaba yoksa bi sorun mu var ondan dolayı merak ediyorum.
Benimde CBR125R'da çok yakmaya başlamış gibi geliyor önceden 1 depoyla Manisa'dan 4 5 kez İzmir yapardim üstüne şehiriçinde baya gezerdim şimdi ise İstanbul'a git gel yapıyorum bir bakıyorum depo geri dönüş yolunun %80ine gelince 1 2 diş kalmış oluyor.

Motosikleti
Honda Forza 250
Lastik patlamış arkadaşlar, desteğiniz için teşekkürler,

Her iki eli bırakınca 50-60 hızı geçince acayip titreme oluyor onu bakım zamanı servise söyleyeceğim ama daha önceki araştırmalarımda gördüm titreme kronikmiş galiba bu forzalarda,

@

denizz1 Hiç 3 LT yi geçmedi üstadım,​

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Geçmiş olsun,
Aynı lastik Beverly'de oem çıkıyor, gidon çırpması farklı marka lastik takınca düzeldi bilginiz olsun. Forza için aynı şey söz konusu olmayabilir. Ancak aklınızın bir köşesinde bulunsun. Aynı şeyi deneyimleyen bir Forza kullanıcısına denk gelirseniz lastik değişiminde farklı bir marka tercih edersiniz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lastik patlamış arkadaşlar, desteğiniz için teşekkürler,

Her iki eli bırakınca 50-60 hızı geçince acayip titreme oluyor onu bakım zamanı servise söyleyeceğim ama daha önceki araştırmalarımda gördüm titreme kronikmiş galiba bu forzalarda,

@

denizz1 Hiç 3 LT yi geçmedi üstadım,​

söylemiştim ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lastiğin ya inmiş ya da patlamış...
......................

Her iki eli bırakınca 50-60 hızı geçince acayip titreme oluyor onu bakım zamanı servise söyleyeceğim ama daha önceki araştırmalarımda gördüm titreme kronikmiş...
O titreme birçok sukuterde var , sukuterde kafa karenajını sökmek uğraştırır o sebeple kronik deyip geçiştiriyorlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar