700-800K Araba Tavsiyesi

Motosikleti
Forza 250
İyi akşamlar,bu konuyuda motosiklet forumuna açmak saçma ama başka foruma üye değilim 🤣 İlla ki aranızda arabadan anlayan vardır.Yukarıda belirtmiş olduğum fiyat aralığında bir araç arayışım var.
Sadece bi kaç tane kıstasım var;
-İkinci eli hızlı olsun
-Sürekli bozulup durmasın
(Tercihen Ford,Honda,Toyota gibi mekaniği sağlam araçlar olursa daha iyi.)
-Otomatik olsun

Başka herhangi bir kriterim yok,yüksek yaşlı veya km olmasıyla ilgilenmiyorum.Tipi önemli değil araba hevesim yok zaten(w211 dışında).

İyi akşamlar,bu konuyuda motosiklet forumuna açmak saçma ama başka foruma üye değilim 🤣 İlla ki aranızda arabadan anlayan vardır.Yukarıda belirtmiş olduğum fiyat aralığında bir araç arayışım var.
Sadece bi kaç tane kıstasım var;
-İkinci eli hızlı olsun
-Sürekli bozulup durmasın
(Tercihen Ford,Honda,Toyota gibi mekaniği sağlam araçlar olursa daha iyi.)
-Otomatik olsun

Başka herhangi bir kriterim yok,yüksek yaşlı veya km olmasıyla ilgilenmiyorum.Tipi önemli değil araba hevesim yok zaten(w211 dışında).
2. Eli , parça ucuzluğu , bakım kolaylığı , usta bulabilme ve yakıt olarak Clio veya Egea yapıştırıp geçebilirsin sorunsuz olur yakıtı az olur bakımı ucuz olur . Biraz daha kalite istiyorum diyorsan temiz veya tanıdıktan bulabilirsen VW Polo 1.6TDİ (Cay motor) kesinlikle yazılım vs. olmaması önemli. Reno Fluence 1.5dCi , i20, Corolla 1.4 D4D ve Civic FD6 bunların hepsi piyasası , ustası ve parçaları bulunabilen arabalar.

F54

2010 2011 corolla elengant paket (1.6 motor) büyük kazası olmayan pişman etmez

reo

870bin TL fiyata 2017 model 110bin km de hiç boyasız Hyundai i20 1.4 crdi STYLE aldım Temmuz ayında. Orta donanım paketi olmasına rağmen diğer markalardaki emsallerine göre iyi seviyede. Daha önce aynısının 2015 modelini de 190bin km ye kadar kullandım; parasına göre oldukça konforlu ve sağlam arabadır. 2. Eli çok hızlı. Yakıtı ekonomik (ortalama 5lt civarı yakıyor). Parçası ve tamircisi bol hem de ucuz.

Reno ve Fiat sahibi olmadım ama şirket aracı olarak çok kullandım; kalite, sorunsuzluk, konfor olarak Hyundai gibi değiller. Tek avantajları ucuz olup 2. elde hızlı satılmasıdır.
Vesselam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar