125 cc naked önerisi

A1 ehliyetle kullanılabilecek naked motor arıyorum aklımda 3 model var(bütçe sıkıntım yok alırsam en az 2 3 yıl kullanıcam)
Mt125(2024-2025 2.el)
Duke125(2021-2024 2.el)
Voge125r(0)
Voge fiyat ve sundukları konusunda çok iyi fakat parça bulunabilirliği ve servislerinin kötü olması çok düşündürüyor.
Mt kendisi ve parçaları çok pahalı fakat servisleri kaliteli ve biraz bekletsede parça geliyo
Duke aralarında en çok beğendiğim fakat servisleri çok bulunmuyor ve mt gibi parçaları pahalı bu yüzden aralarında gidip geliyorum.

Motosikleti
V-Strom 250
Saydığın neredeyse tüm motorlar altında bisiklet gibi durur ama başlangıç için götürsün diyorsan aralarında önereceğim MT125 olabilir, neredeyse hepsinin boyutu aynı şekilde bisiklet gibi kalacak ama MT125'te en azından bacaklarınla daha rahat kavrayabilirsin. Duke125 ise bacak boyuna göre yine rahat kavranabiliyor ama altında daha da bisiklet gibi duruyor. Bütçen varsa ve diğer iki motoru alabiliyorsan eğer Voge125r'e bulaşma.

en az 2-3 yıl 125cc motoru nası kullanıcan lan 6 ay sonra başlarsın 250-300-400cc falan bakınmaya. ben 10000 km Voge 125r kullandım 0 sıkıntı yaşadım (parça temini hariç, onu da yan sanayi hallettim kolayca) ama MT125 veya Duke varken önermem. Honda CB125R de bakabilirsin. Suzuki GSX 125 miydi ne, o da güzel. Hatta sana en güzelini söyleyeyim mi madem bütçe var, XSR 125. Ama piyasası hızlı olana bak bence, satarsın çünkü 1 senede oğluşum

en az 2-3 yıl 125cc motoru nası kullanıcan lan 6 ay sonra başlarsın 250-300-400cc falan bakınmaya. ben 10000 km Voge 125r kullandım 0 sıkıntı yaşadım (parça temini hariç, onu da yan sanayi hallettim kolayca) ama MT125 veya Duke varken önermem. Honda CB125R de bakabilirsin. Suzuki GSX 125 miydi ne, o da güzel. Hatta sana en güzelini söyleyeyim mi madem bütçe var, XSR 125. Ama piyasası hızlı olana bak bence, satarsın çünkü 1 senede oğluşum
Yaşım yetmiyo şuan 15 yaşındayım 16ya biraz kaldı yetse 125cc düşünmem bile cb125r çok güzelde yeni kasa yok piyasadakiler 25 30bin kilometrede 125cc için çok bence
Gsxs 125 güzel fakat duke la servis ve parça konusunda çok benzerler o yüzden duke almak teknolojisi ve görüntüsünden dolayı daha mantıklı
Xsr 125 güzelde mt125 ile ne farkı var

Yaşım yetmiyo şuan 15 yaşındayım 16ya biraz kaldı ehliyet yetse 125cc düşünmem bile cb125r çok güzelde yeni kasa yok piyasadakiler 25 30bin kilometrede 125cc için çok bence
Gsxs 125 güzel fakat duke la servis ve parça konusunda çok benzerler o yüzden duke almak teknolojisi ve görüntüsünden dolayı daha mantıklı
Xsr 125 güzelde mt125 ile ne farkı var
zaten bu modellerin bi farkları olduğunu zannetmiyorum, servisi düzgün, parçası bol, piyasası hızlı olan neyse onu al. özellik olarak hepsi %90 aynıdır muhtemelen. XSR 125 önerme sebebim tipinin çok güzel olmasındandı.

Motosikleti
Motoru satıldı...
A1 ehliyetle kullanılabilecek naked motor arıyorum aklımda 3 model var(bütçe sıkıntım yok alırsam en az 2 3 yıl kullanıcam)
Mt125(2024-2025 2.el)
Duke125(2021-2024 2.el)
Voge125r(0)
Voge fiyat ve sundukları konusunda çok iyi fakat parça bulunabilirliği ve servislerinin kötü olması çok düşündürüyor.
Mt kendisi ve parçaları çok pahalı fakat servisleri kaliteli ve biraz bekletsede parça geliyo
Duke aralarında en çok beğendiğim fakat servisleri çok bulunmuyor ve mt gibi parçaları pahalı bu yüzden aralarında gidip geliyorum.
2-3 yıl içerisinde cc yükseltmek için kudurursun bende kendi aldığım motorumda aynısını yaşadım çünkü 2. el bakıcaksan eğer cb125r ve xsr125 bak derim hele xsr çok daha egzotik bir motor.
Sonrasında satışı kolay olsun dersende Mt125 ve cb125r bence kurtarır.
ki boylarımız aynı duke altında bisiklet gibi durur benden söylemesi

Ben abimin r25'inde köyde ufak ufak sürerek başlamıştım çok sürme imkanım olmadı tabiki motoru sattığından, sonrasında kendi paramla tvs almıştım cc yükseltmek için kuduruyordum ancak cc yükseltmek değil araba nasip oldu. ilerleyen zamanlarda bir tanede motor almak istiyorum.

2-3 yıl içerisinde cc yükseltmek için kudurursun bende kendi aldığım motorumda aynısını yaşadım çünkü 2. el bakıcaksan eğer cb125r ve xsr125 bak derim hele xsr çok daha egzotik bir motor.
Sonrasında satışı kolay olsun dersende Mt125 ve cb125r bence kurtarır.
ki boylarımız aynı duke altında bisiklet gibi durur benden söylemesi

Ben abimin r25'inde köyde ufak ufak sürerek başlamıştım çok sürme imkanım olmadı tabiki motoru sattığından, sonrasında kendi paramla tvs almıştım cc yükseltmek için kuduruyordum ancak cc yükseltmek değil araba nasip oldu. ilerleyen zamanlarda bir tanede motor almak istiyorum.
O zaman mt125 gibi piyasada yeni cb125r olsa düşünmem alırdım ama şu koşullarda mantıklı bulmuyorum.CC yükseltmek için kesin kudurucam ama bir yerdende başlamak lazım motorsuz 18e kadar bekliyemem

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Xsr125 çok güzel bir seçenek, naked değil belki ama tarzı var. 16-18 arası bir yaştasın, zıpır gözükmektense, daha karizmatik durur. Performans ve kullanışlılık anlamında ikisininde birbirinden üstün tarafı yok nasıl olsa.

Xsr125 çok güzel bir seçenek, naked değil belki ama tarzı var. 16-18 arası bir yaştasın, zıpır gözükmektense, daha karizmatik durur. Performans ve kullanışlılık anlamında ikisininde birbirinden üstün tarafı yok nasıl olsa.
bir daha düşününce xsr çok mantıklı geldi fiyatıda mt ye göre daha ucuz

2 Yıldır CBR125R kullanıyorum motosiklet yetmiyor bisiklet gibi gelmeye başladı sürme hevesimi kaçırıyor ama 2 yıl beklemektense 125CCyle trafik hakkında bilgi edinmen iyi olabilir , en iyi anılar ilk motorunla olanlardır . Arkadaşım 2 yıl önce GSXS125 aldı yanlış hatırlamıyorsam 310 320bin TL gibi birşeye almıştı motosikletin düşmesi kalkması hiç bir hatası yok full servis bakımlı ekstralı . 3 Ay önce A2ye geçmesine rağmen motosikletini satamadığı için 3 ay satılmasını bekledi , yazanların çoğu direkt ölücü 100bin 110bin teklif edenler oldu ilk başlarda dalga geçiyorlar sandı arkadaş ama en son kafayı yiyip 130a sattı 17bin KMde ki motorunu. Böyle motosikletleri alırken değer kaybının normal Japonlardan çok daha fazla olacağını bilmek lazım . Ben sıfır Çin , Hint ve Japon alma şansım varken 11 model CBR125R aldım çünkü canım sıkıldıkça Sakarya İstanbul , Manisa İzmir, Manisa Balıkesir , Sakarya Balıkesir gibi mini rotalar yapmayı seviyorum ve 1 2 bin KMde servise götürüp 1LT yağ ve yağ filtresine 2bin TL vermek bana koyar. En uzun çıktığım yol Manisa Sakarya arasıydı yolda bakım aralığı gelse bile 17 lokma ve sadece 1LT yağla yolda bile yağ bakımını yapabiliyorum :D. Parçaları da neredeyse 250 500CClik motosikletle aynı fiyatta . Kısaca: Satarken değer kaybı , bakım ücretleri ve parça pahalılığı umrumda değil diyorsan direkt MT125 veya XSR125 alabilirsin kalıp olarak güzel bir motosikletler . Ben CB125R tarafına giderdim

Motosikleti
Motorsuz
duke125 ekranlı oyuncaklı duruyor birde 250 390 hep aynı tip olduğundan akar gider ya ben dukeden yana kullanıyorum oyumu

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu arada Xsr125'te xsr700'e göre küçük gibi duruyor, lastiktende olabilir ama bir not olarak ekleyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar