Lastik Hakkında

Motosikleti
TVS Raider 125
TVS Raider 125 kullanıyorum ve lastikleri değiştirmek istiyorum. Orijinal lastik ebatları ön: 80/100-17 arka: 100/90-17.

Fakat bu ebatlarda lastik seti bulamadım. İnternette Anlas' ın 90/90-17 ve 110/80-17 ebatlarına sahip kışlık ve 4 mevsim (sanırım) olmak üzere iki farklı modeli var.

Bazı sorularım olacak:

1) Lastik ebatlarını değiştirmenin nasıl bir etkisi olur ? Sorun çıkarır mı ? Motosiklete takılabilir mi ?

2) Anlas' ın kışlık ya da 4 mevsim (sanırım) modellerinden hangisini tercih etmeliyim ? Yol tutuşu iyi olsun istiyorum.

3) Gaziantep' te lastikleri balans ayarı yaptırıp taktırabileceğim önerdiğiniz bir yer var mı ?

Teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Sorun olacak bir değişiklik değil, yanaktan bir birim alıp tabana 1 birim veriyor. Seçenek yoksa bence değiştirilebilir..
Anlas'ın kışlık lastiği özellikle arka, 7-8 bin km sonra değişim ister.
Tournee ise gördüğüm kadarıyla kullanıcı yorumları iyi değil, çatlama, ıslakta güvensizlik ve lastikte çabuk sertleşme yorumlarını görmüştüm kendi değerlendirdiğim zamanda, tercih etmemiştim. Ancak ithal markalar 2-3 katı fiyat gibi duruyor, seçenek yoksa değerlendirilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar