- Motosikleti
- 2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Hint menşeili motorlarda ilave gümrük vergisi yok, fiyatı uçuk olmaz.
Hemen hemen bütün modern motosikletlerde motor şasenin bir parçası. Aynı bloğa sahip guerilla da var. tip olarak da güzel bir motor.Himalayan 450 tipi bozuk ama gayet te sağlam bir motor gibi. Düşünüyordum ama hafif olsun diye motoru taşıyıcı gövdenin bir parçası yapmışlar o biraz düşündürdü beni.
Eicma da çinliler şov yapıyor bildiğin. Birsürü spor touring model çıkarmışlar. Birde sağlam olsalar büyüklerin işi zor olur.Eicma 2025 te boy gösterdi. NX500 ebatlarında aşağı yukarı. Baya dolu makina, cruise control bile var yahu. 300 civarı taksitle satılırsa baya alıcısı olur gibi.
Hemen hemen bütün modern motosikletlerde motor şasenin bir parçası. Aynı bloğa sahip guerilla da var. tip olarak da güzel
2024 model Voge 300 rally nin pas içindeki jant ve jant tellerini görünce direk soğudum çinlilerden. MT450 mesela güzel motor ama Türkiye’de toplanıyor olması ve kronik egzos valfi sorunu yüzünden onu da eledim. Honda Nx500 gücü boyu posu menzili ideal ama hem pahalandı hem süspansiyonlar cacık. Bmw F450 gelecek ama kesin 700 den aşağı fiyat çekmezler. Kawasaki Kle 500 var ama en erken seneye piyasaya çıkar diyorlar. Valla hintliler kaldı sadece ulaşılabilir. Veya ben fakirimEicma da çinliler şov yapıyor bildiğin. Birsürü spor touring model çıkarmışlar. Birde sağlam olsalar büyüklerin işi zor olur.
Bende 2022 modeli vardı 10 bin km kullandım, hiç paslanma sorunu yaşamadım. Daha farklı sorunlar yaşattı bana. Keşke paslanma sorunu yaşasaydım o iyiymiş bak. Çözümü belli en azından2024 model Voge 300 rally nin pas içindeki jant ve jant tellerini görünce direk soğudum çinlilerden.
TVS yi mondial getiriyormuş. Keşke kuralkan getirse de parça servis ağı bulunsa. Bajajın ALLAH belasını vermesin. commuterden başka bir şey üretmiyorValla hintliler kaldı sadece ulaşılabilir. Veya ben fakirim![]()
Uma daha cf moto nun parçalarını getiremiyor bırak tvs yiTVS'nin bu modeli çok iş yapar Türkiye piyasasında. TVS'nin başka iyi modelleri de var Türkiye'ye gelmeyen. UMA ekonomi kötü diye yeni model getirerek risk almak istemiyor herhalde.
Nasıl bir contaya ihtiyacın var?UMA nın sattığı TVS rtr 200'ü herkese tavsiye ediyordum. 3 haftadır uyduruk bir contayı temin edemediler. RTX300 ü getirmesinler. Önce sattıkları motorların arkasında dursunlar. En hayırlısı TVS distribütörlüğünü bırakmalarıdır.
Kurs aracı. Debriyaj tasında sorun var. İndirdikten sonra montaj için conta lazımmış. Siparişi verildi mübarek contanın.Nasıl bir contaya ihtiyacın var?
Keşke beklemek yerine debriyaj kapağını alıp sanayide conta kestirtseydin.Kurs aracı. Debriyaj tasında sorun var. İndirdikten sonra montaj için conta lazımmış. Siparişi verildi mübarek contanın.
Garantideki araca müdahil olmak istemedik.Keşke beklemek yerine debriyaj kapağını alıp sanayide conta kestirtseydin.
Ben hesapladım 240 ile 260 arasında bir rakam olması gerekiyor. AMA kuralkan aç köpeğinin gibi ns400 ü dominar fiyatına satmaya çalışırlarsa motorları satamazlar aynı ns400 ü satamadıkları gibiFiyatı ne kadar olur acaba ? tabii gelirse, daha ronin modelini satışa sunmadılar