Medley'e Veda, Forza'ya Merhaba. (Bu sefer balık baştan koktu.)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Herkese Merhaba,

Forza'ya geçtim, neden geçtim? Nasıl geçtim?
Beverly 400 almak için çıktığım yola eski stok kampanyasını kıl payı ile kaçırmamla birlikte kaşıntımı durdurup Medley ile devam diyemedim. Tabi birde çok sevdiğim dostum talip olunca elden çıkarmak zorunda kaldım. Sonrasında reddedemeyeceğim bir teklifle yakaladığım Forza'yı alıverdim.

Şimdi gelelim asıl mevzuya, diyeceksiniz ki fotoğraf neden karanlıkta? Japon yine yapmış cinsliğini... Hasanpaşa'da "Cemır" mı "Jammer" mi ne bişey varmış, bu aletin sinyalini kesiyormuş... Bayiden çıkar çıkmaz daha 1km olmadan motosikleti çalıştırmak istediğimde haliyle çalışmadı. Bayiyi arayınca "Abi git az ötede oyna buralarda çalışmaz" denilince başladım hırsız gibi motosikleti itmeye. Güneş bile usandı beklemekten haliyle karanlığa kaldık. Honda'nın muhteşem alametifarikası, tam bir teknoloji harikası... Hele bir de böyle mekanlarda gidon kilidinde bırakırsan vay haline demek ki. Deli divane gibi dönersin kendi etrafında çalışsın diye.

Bir rivayete göre de yeni S1000RR kafa tasarımında Forza 250'den ilham almış. Bak bak bak.😁
biebp-bb_W1059294-bild-638836375347884510.jpg

Motosikleti
Motosikleti
K 1600 GTL
Medley den memnun kalmadın mı? bende az kalsın alacaktım geçen sene....

Motosikleti
Medley den memnun kalmadın mı? bende az kalsın alacaktım geçen sene....
Medley'den çok memnundum. Geçen sene kampanyadan aldım. 10 bin km'ye yakındı satarken. Arkadaşım çok yükseldiği ve Türkiye'ye gelip gittiğinde motosiklete ihtiyacı olacağı için sattım. Türkiye'de gerçekten kıymetini bilmiyolar Piaggio'nun. Rakiplerinin hepsinin fersah fersah üzerinde bir scooter. DNA hava filtresi, Malossi varyatör yayı takacaktım. Alan arkadaşıma nasip oldu takmak, parçalar ile birlikte verdim. Bir tur kaçırırım taktırdığında artık. 😁

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kazasız belasız keyifle kullanın.

Not: Keyless işini hiç sevmiyorum. Gereksiz lüksler için boşu boşuna karmaşa ve maliyet. (Ek olarak Forza'larda keyless olmasından mütevellit akü bitince sele altını açamıyorsun vs. tarzı ilginçlikler var diye hatırlıyorum - çok garip geliyor bana...)

Motosikleti
Kazasız belasız keyifle kullanın.

Not: Keyless işini hiç sevmiyorum. Gereksiz lüksler için boşu boşuna karmaşa ve maliyet. (Ek olarak Forza'larda keyless olmasından mütevellit akü bitince sele altını açamıyorsun vs. tarzı ilginçlikler var diye hatırlıyorum - çok garip geliyor bana...)
Japon Mühendisliği 😁

hayırlı olsun..

foza için reddemeyeceğin bu teklif neydi merak ettim :)
Güzel kampanya denk geldi diyelim.

Japon Mühendisliği 😁

Güzel kampanya denk geldi diyelim.

:)

bak John..bazı şeyleri itireaf etmenın zamanı geldi. Şu Forza yerine rahatlıkla sıfır ayarında Beverly alabilrdin bence.

ama sende Japon kafa rahatlığı istedin..Servislerde kazık yemekten bıktın belki, kimbilir.

Neden içini dokmuyosun da suskun kalıyosun ?

Motosikleti

bak John..bazı şeyleri itireaf etmenın zamanı geldi. Şu Forza yerine rahatlıkla sıfır ayarında Beverly alabilrdin bence.

ama sende Japon kafa rahatlığı istedin..Servislerde kazık yemekten bıktın belki, kimbilir.

Sarı siteden bakabilirsin öyle bir Beverly yok malesef, 10 binde Beverly alacağıma üzerine cüzi bir farkla sıfır Forza alayım dedim.
Servis konusuna gelecek olursak muhtemelen Honda daha yüksek çıkabilir. Bir arkadaşımla aynı anda sıfır NC750 ile F800GS aldık. Yıllık bakımlarında BMW ile arasında 2-3 bin TL fark vardı... Sürdüğüm motosiklet bana keyif olarak karşılığını veriyorsa 3'e 5'e bakmıyorum açıkçası keyfini sürmeye bakıyorum ben.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Teşekkür ederim.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ya bir kere honda ve diğer markalar karşılaştırması yapmada hayırlı olsun de geç be adam.

Ya bir kere honda ve diğer markalar karşılaştırması yapmada hayırlı olsun de geç be adam.

hayırlı olsun dedik ya :d iyi bir tercih.

cillop gibi beverly ler goruyorum sıfır 385.000 TL ye, daha 10.000 km olmamış motorlar ise 260 larda. balya balya parayı onune koyduğum an 230 a bile verirler bence.

fozalar ise 360 370 liste fiyatı...

Ulan Honda, ne yapıyor ne ediyor 400 luk italyan alacak adamdan bile musteri calıyor..Allahsız adamlar.

Motosikleti
hayırlı olsun dedik ya :d iyi bir tercih.

cillop gibi beverly ler goruyorum sıfır 385.000 TL ye, daha 10.000 km olmamış motorlar ise 260 larda. balya balya parayı onune koyduğum an 230 a bile verirler bence.

fozalar ise 360 370 liste fiyatı...

Ulan Honda, ne yapıyor ne ediyor 400 luk italyan alacak adamdan bile musteri calıyor..Allahsız adamlar.
"Liste Fiyatı" 😊 Emin ol 360 verecek olsam üzerine 50 daha koyar sıfır Beverly alırdım zaten.

• Beğen
Tepkiler: F54
20 bin km bakım yapılmamış 100 bin km deki piaggio skutıra bindim fabrikadan yeni çıkmuş mercedes gibi gidiyordu.
aynı km ve bakımsızlıkta bir honda yamaha böyle gitmez.
rabbim bize de beverley nasip eder inşallah.
Amin.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Medley'den çok memnundum. Geçen sene kampanyadan aldım. 10 bin km'ye yakındı satarken. Arkadaşım çok yükseldiği ve Türkiye'ye gelip gittiğinde motosiklete ihtiyacı olacağı için sattım. Türkiye'de gerçekten kıymetini bilmiyolar Piaggio'nun. Rakiplerinin hepsinin fersah fersah üzerinde bir scooter. DNA hava filtresi, Malossi varyatör yayı takacaktım. Alan arkadaşıma nasip oldu takmak, parçalar ile birlikte verdim. Bir tur kaçırırım taktırdığında artık. 😁
😂 ben de gecen sene kampanyadan cantali medley alip sonra da forzaya gecmistim😂 ve benzer sekilde hasanpasada motor sacmalamisti. Hasanpasada jammerin isi ne hala merak ederim.
Hayirli olsun forza. Arada bi "ulan medleyi niye sattim aq" diyeceksin ama 110dan sonra bu fikrin degisecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar