İzmir Motorlu Taşıtlar Fuarı 05-09 Kasım 2025

Motosikleti
Hero Dash 125
O değil de yakın zamanda yine bir meyhane programı yapmalı.

Sen Samko'yu beğenmezsin ha! Bir erkeğe üç erkek düşüyor dersin ha!

Bu sefer seni daha elit yerlere götüreceğim. Hayyam Meyhanesi Tilkilik, Dar Geçit Meyhanesi Kahramanlar. Hatta Çağdaş Restorant yada Asmaaltı'nda Evin şarapla bira içireceğim sana. :devilish: :ROFLMAO: Kelle Halil'de de bi adana yeriz. İşte buraları dolaştıktan sonra Kapılar denilen muhitte neslinin son örneği kalan tam batakhane pavyonlara götüreceğim seni.

Eğer iyi bir çocuk olursan gecenin sonunda şirinleri değil ancak belki Broadway'ı yada Sayanora'yı görebilirsin. :cool:

Şakası bir yana ben önümüzdeki hafta akşam vardiyasındayım. Hafta içi müsait olamam. Cumartesi için planlayalım seni bizim balıkçı barınağına götüreyim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Bu sefer seni daha elit yerlere götüreceğim. Hayyam Meyhanesi Tilkilik, Dar Geçit Meyhanesi Kahramanlar. Hatta Çağdaş Restorant yada Asmaaltı'nda Evin şarapla bira içireceğim sana. :devilish: :ROFLMAO: Kelle Halil'de de bi adana yeriz. İşte buraları dolaştıktan sonra Kapılar denilen muhitte neslinin son örneği kalan tam batakhane pavyonlara götüreceğim seni.

Eğer iyi bir çocuk olursan gecenin sonunda şirinleri değil ancak belki Broadway'ı yada Sayanora'yı görebilirsin. :cool:

Şakası bir yana ben önümüzdeki hafta akşam vardiyasındayım. Hafta içi müsait olamam. Cumartesi için planlayalım seni bizim balıkçı barınağına götüreyim.

İzmir'de mekanların isim seçme konusunda ciddi bir kolaycılığı ve kabiliyetsizliği var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BROADWAY ve SAYANORA elit yerler lütfen ama...
Ohhoo onları İstanbul'da yaşarken de biliyorduk.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
İzmir'de mekanların isim seçme konusunda ciddi bir kolaycılığı ve kabiliyetsizliği var.

Ohhoo onları İstanbul'da yaşarken de biliyorduk.
Sen de az alemci değilsin 🤣🤣

Yeni keşfim, Zeytinlik Mahallesi Ezelden Beri Meyhane.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Mavişehir barınağı mı burası ?...

Brodway ya da sayanora ya girmesine gireriz de çıkarken motorları bırakmak lazım...
Bizim arkadaş 20 30 bin liralardan bahsediyordu kişi başı...
Bayana içecek ısmarlarsan 40 a 50 ye dayanır demişti..

Motosikleti
yok:(
images

Motosikleti
Hero Dash 125
Mavişehir barınağı mı burası ?...

Brodway ya da sayanora ya girmesine gireriz de çıkarken motorları bırakmak lazım...
Bizim arkadaş 20 30 bin liralardan bahsediyordu kişi başı...
Bayana içecek ısmarlarsan 40 a 50 ye dayanır demişti..
Doğrudur Mavişehir balıkçı barınağı.

Broadway Sayanora işin esprisi ama @tommygun ’i Basmane Tilkilik’te bir dolaştırmak isterim. 😂 Bir de İzmir’in o yüzünü görsün.

Broadway’de 35’lik rakı kadın olmadan 9 bin civarı.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Adam bu yaşına kadar tüm organları yerinde gelmiş. Ne işi var bu saatten sonra tilkilikte.

Hayır bide konu içinde aralarda zeytinlikte mekan falanda gördüm 🤣

G*te bıç yemelik yerler (tam sokmazlar, bıçağın ucunu kararında uyarı mahiyetinde) kaba et ile baldırın birleşim noktasına nemlizade dizisinde yapıldığı gibi. Kritik nokta 🤣

@mertowski ile survivor Türkiye

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İzmir beni çok bozdu, ilk geldiğimde en kötü MyVia'da, Mavibahçe'de vs takılırken 1,5 sene sonunda kendimi Tilkilik, Santana, Çorbacı Doktor'da buluyorum :)

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
@ACT buralar İzmir'in StarGate gibi portalları - alternatif server'lar matrix misali :)

Zeytinlik'ten gündüz geçiyorum - cadde güvenli ama ara sokaklarda mokoko.

Konya Mandırası efsane - arabasız gitmek şart.

Survivor boşverin de fuar bahane toplaşalım başlığı ne oldu?

@tommygun
@ACT
@mertowski

Başlık başa?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar