İzmir Motorlu Taşıtlar Fuarı 05-09 Kasım 2025

Motosikleti
CB750A
çok az motosiklet markası vardı.
Hero, cf moto, voge ve honda var.
Hero ekipman da satıyor 6-9 taksit gibi hatırlıyorum.
vip moto nun büyük bir alanı var ama zamanım kısaydı girip bakamadım. az kişi vardı ama daha açılış bile yapılmamıştı.

bir tane motosiklet kulübü kendi motosikletlerini sergiliyordu.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Fuar hakkında beklentilerinizi fazla yükseltmeyin derim.

Katılımı sağlayan firmaların çoğunluğu Enrico Aliberti şirket grubunun (Peugeot, Opel, Alfa, Citroen, ,Cupra, DS, Fiat, Jeep, Seat, Vw, Skoda) standlarından olacaktır. Sebebide bu bayiliklerin Mahmut Özgener(İzto) ve Enrico Ricardo Aliberti(Oyder) ortaklığından oluşan bayiler olması. Çok gösterişli olmaz. Vosmer, Egem, Enrico Aliberti otomotiv olarak ve İzmir Ticaret Odası - Oyder olarak biz buradayız, destek veriyoruz katılımı bu. Tabii bunlar tahmin. Ancak çok ciddi reklamı yapılmadı. Büyük markaların ilgilenmiş olması pek olası değil.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Katılımı sağlayan firmaların çoğunluğu Enrico Aliberti şirket grubunun (Peugeot, Opel, Alfa, Citroen, ,Cupra, DS, Fiat, Jeep, Seat, Vw, Skoda) standlarından olacaktır. Sebebide bu bayiliklerin Mahmut Özgener(İzto) ve Enrico Ricardo Aliberti(Oyder) ortaklığından oluşan bayiler olması. Çok gösterişli olmaz. Vosmer, Egem, Enrico Aliberti otomotiv olarak ve İzmir Ticaret Odası - Oyder olarak biz buradayız, destek veriyoruz katılımı bu. Tabii bunlar tahmin. Ancak çok ciddi reklamı yapılmadı. Büyük markaların ilgilenmiş olması pek olası değil.
Maksat tanışma, muhabbet sohbet, goy goy.

Zaten iyi bir fuar olsa 50 TL'den bilet satılmaz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Yooo , yaklaşık 1 ay öncesinden direklere duyuruları asıldı... İnstada feys te baya reklamları görüldü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karaambar kamyoncular derneği katılıyormu ki :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra

Tabii ki, doğrudan başka bi yere bile geçebiliriz. Vaktim yine kısıtlı bu arada. Akşama işim var
Yooo , yaklaşık 1 ay öncesinden direklere duyuruları asıldı... İnstada feys te baya reklamları görüldü...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Karaambar kamyoncular derneği katılıyormu ki :)
Bana hiç denk gelmedi abi ya. Ya da ben dikkat etmemişimdir.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Benim dersim 5'te bitiyor, okul fuara 5, ev ise 10 dakika mesafede. Akşam oğlana ders çalıştırmam lazım ama ablasına devredebilirsem gelip muhabbete katılmak isterim.

Motosikleti
D400
Gitmeye değer mi?

Hangi markalar var, sanırım otomobil %90'ını kaplıyordur etkinliğin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar