kalp de kırarım üstünde de tepinirim diyorsun yani
gerek yok, yine denk geliyor beğenen ama ben öyle bir denemesine yükleyip baktım, hiç biri ile konuşmadım çünkü gerek yok, bana lazım değil..
yukarıda mesajda şaka yaptım ben, çevremde kadınlar beğeniyor genelde, şöyle iltifat ediyorlar; kokun aroman güzel, sesin, bakışların, herkes neden seni bu kadar koruyor? çok sakinsin, gizli psikopat bir yönün var ama belli etmiyorsun, çok yakışıklı giyiniyorsun v.s. iltifatlar alıyorum çeşitli kadınlardan.
ben şu anda sadece tek bir kadını etkilemek istiyorum, oda aşık olduğum kadın, aramız baya açıldı, bakalım zaman neyi gösterecek :/
teşekkürler, ilk kazamı yaptım, olduğu yerde devirdim motoru, çok ağırmış, 269 kg yazıyor ama ağırlık merkezi yukarıda olmasından dolayı belirli açıdan sonra yatınca tutulmuyor..
edit: utandım ya, hemen yardıma koştular, 3 kişi anca kaldırdık motoru yerden, arka fren manetinin ucu kırıldı, onun dışında hiç bir yerine bir şey olmadı motorun... o manetin ucu da kaynaklıydı, benden önceki sahibi de aynı şekil devirip kırmış orayı