- Motosikleti
- K 1600 GTL
Sabrını takdir ediyorum. Ayrıca bana kalırsa burada BMW üzerinden sanada bir taarruz var gibi geliyor ama tam emin değilim. Bundan farklı bir motor kullandığında ona da saldırırlarsa o zaman emin olacağım....Bak uzun uzun sana da yazıyorum. Aynı şeyi bir kaç farklı şekilde anlatıcam. Maalesef zaman harcanacak biri olduğunu düşünmüyorum önceki konuşmalarımızdan. Ama yinede bu vakti harcayacağım. Çünkü seni yanlış anlamış olmak istiyorum. Genellikle tespitlerim yerindedir. Az çok öğrenmiş olmalısın. Bu yüzden umarım anlarsın. Bu yobazlığını (Bir düşünceye ve bir inanca aşırılıkta bulunmak. - TDK) gençliğine, tecrübesizliğine ve muhtemelen F54'ün verdiği oylar sebebiyle yaşamak zorunda kaldığın şartlara veriyorum. Nereye oy verdiğini nasıl mı tahmin ediyorum? Eğitim seviyesi düştükçe bir kısım oyların artmasından. (bu istatistiği ben söylemiyorum, istatistik benim oy vermediğim taraftan)
12 YILLIK TECRÜBE diye büyük harflerle yazıp motosiklet gurusu ve otoritesi olduğunu düşündüğü ama 1 tenere dışında hondadan başka birşey kullanmamış birisi, hayatında binmediği motora bok atıyor. Bak bu ahmaklık. Bir şey hakkında fikrin olması için belirli bir birikime ihtiyacın var. Aynı şeyi sende yapıyorsun. Çok keskin fikirlerin var ama bilgilerin kulaktan dolma şeylerden ibaret. Çoğunlukla yanlış. Daha gençsin senin için geç değil. Bir insan herşeyi bilemez. Benim belirli şeyler söylemem kendisine çok dokunmuş olacak ki bu kadar kuduruyor. Kendisine düşmanlık besleyecek kadar umursamadığımı söylesemde durmuyor. Karşımda olsa suratına bile tükürmem. Benim için gerçek değil çünkü. Zekası hakkında doğru ya da yanlış olsada bir öngörümün olduğu forum kullanıcısı sadece. Söylediklerime cevap veremiyor laflarımı değiştirip üstü kapalı başka yerden kendince bel altı vurmaya çalışıyor falan.
Peki Sampsonte sen hayırdır?
Ben sana bu soruyu IQ fukarası eleman olur olmadık zamanlarda sebepsiz yere sürekli bana salladığında, benim mesajımın hemen ardından ortaya laf atacak şekilde cevap verdiğinden sormuş olabilir miyim?
Bu bir önermedir : Ortaya laf atıyorum ve iki kişi anlamıyor.
Bu önermeye göre iki kişiye sallamış oldum. Ama hangi 2 kişi? Yaptığın aynen bu. Doğrudan bir muhatabı yok.
Bmw ya da honda fark etmeksizin kötüsüne kötü diyorum. İyi tarafı varsa söylüyorum. Ben eleştirimin bilgi temelli olmasına gayret ediyorum. Ancak karşı taraf fanatizm temelli. Cehalete tutuluyorum yoksa neden sinirleneyim, bmw'ye ortak mıyım? Honda az satılsa cebime para mı koyacaklar? Bir çıkarım mı var? Diğer africaları es geçiyorum. Muhtemelen çöp Africa'sını hypelamaya çalışan benmiyim? Africa alınır diyorum ben zaten. Parasına göre kötü motor değil ki. 1300-1250-1200gs Elma, Africa armut. Mid size adventure = Africa. Kaç kere daha söyleyeceğim? Neyi anlayamıyorsunuz. Hadi diğerini anladık. Sana bir kere daha anlattım zaten bunu.
Aç bak, bi kaç saat önce F450 konusu açtım geyiğine. Altına kendi düşüncelerim olarak ne yazmışım. F450 iyi bir motor olabilirdi, ama satamaz. Pahalı kalır, Ayrıca TVS üretiyor, G310 gibi hezimet olur vs. Bu forumda 2 tane fanatik var. İkiside africa twin kullanıyor. Bir tanesi bana göre çekilebilir bir karakter. En azından zeka parıltıları gösteriyor. Fanatik olsam gider 2. motorumuda bmw alırdım. O sınıfta alabileceğim bmw'de var çünkü.
Her seferinde kendi yazdıklarımdan örnek vererek cevaplıyorum ben bu saçmalıklarına farkında mısın?
Şimdi çileden çıkaracak kadar salakça bir cevap vereceğine eminim.
Bak kafanı toplayamazsın yazı uzun gelir diye özetliyorum: Sinirlendiğim şey Bmw'ye laf edilmesi değil. Karaktersizlik, ayrıca geri zekalılığa tahammülüm yok.