Tek teker yaparken kaza yaptı

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben de aynı fikirdeyim fakat pistte ne yaparlarsa yapsınlar. Bize zarar vermesinler.
Medeniyet konusunda da haklısınız, eğitim konusunda da. Ama oturup bekleyerek de bu problemler çözülmeyecek.
Piste girmez ki bu apaciler. Piste para vermezler. Ustelik pistte kimseye hava atamiyoz, sokakta ne guzel herkes bize bakiyor diye dsuunuyo bunlar.
Hayir bu kadar kazaya sayilari da azalmiyo bunlarin, bi yerde seri uretime mi tabi bunlar anlamadim ki. Hepsi ayni kiyafet ayni sac trasi

Motosikleti
Yok
Burası Türkiye... Burada "olmaz" diye bir şey yok.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.02.2018 - 17:06
Güncelleme: 19.02.2018 - 18:51

Kocaeli'de 85 yaşındaki adam, eşi kabız olunca makatına bahçe hortumu sokup tazyikli su verdi. Bağırsakları hasar gören kadın yaşamını yitirirken gözaltındaki koca aynı işlemle iyileştiğini savundu.​

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, E.Y. (85) iddiaya göre, kabız olan eşi H.Y.'nin (78) rahatsızlığını gidermek için makatına hortum sokup su verdi. Tazyikli su ile bağırsakları hasar gören kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

KABIZ OLAN EŞİNİN MAKATINA BAHÇE HORTUMU SOKUP SU VERDİ​

Olay, geçen cumartesi günü, Çayırova'da meydana geldi. E.Y., kabız olan eşi H.Y.'nin rahatsızlığını gidermek için, kadının makatına çeşmeye bağlı bahçe hortumunu sokarak su verdi.

TAZYİKLİ SU YÜZÜNDEN BAĞIRSAKLARI HASAR GÖRDÜ​

Su tazyikli gelince H.Y. rahatsızlandı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının bağırsaklarının hasar gördüğü belirlendi. Durumu ağırlaşan H.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

GÖZALTINA ALINAN KOCA AYNI YÖNTEMLE İYİLEŞTİĞİNİ SÖYLEDİ​

Polis tarafından gözaltına alınan E.Y. ifadesinde aynı rahatsızlığı yaşadığında kendisine de aynı yöntemi uyguladığını söyledi.
Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılık, E.Y. hakkında soruşturma başlattı.

https://www.haberler.com/esini-saglik-sorununu-cozmeye-calisirken-oldurdu-10581427-haberi/

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Burası Türkiye... Burada "olmaz" diye bir şey yok.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

19.02.2018 - 17:06
Güncelleme: 19.02.2018 - 18:51

Kocaeli'de 85 yaşındaki adam, eşi kabız olunca makatına bahçe hortumu sokup tazyikli su verdi. Bağırsakları hasar gören kadın yaşamını yitirirken gözaltındaki koca aynı işlemle iyileştiğini savundu.​

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, E.Y. (85) iddiaya göre, kabız olan eşi H.Y.'nin (78) rahatsızlığını gidermek için makatına hortum sokup su verdi. Tazyikli su ile bağırsakları hasar gören kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

KABIZ OLAN EŞİNİN MAKATINA BAHÇE HORTUMU SOKUP SU VERDİ​

Olay, geçen cumartesi günü, Çayırova'da meydana geldi. E.Y., kabız olan eşi H.Y.'nin rahatsızlığını gidermek için, kadının makatına çeşmeye bağlı bahçe hortumunu sokarak su verdi.

TAZYİKLİ SU YÜZÜNDEN BAĞIRSAKLARI HASAR GÖRDÜ​

Su tazyikli gelince H.Y. rahatsızlandı. Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadının bağırsaklarının hasar gördüğü belirlendi. Durumu ağırlaşan H.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

GÖZALTINA ALINAN KOCA AYNI YÖNTEMLE İYİLEŞTİĞİNİ SÖYLEDİ​

Polis tarafından gözaltına alınan E.Y. ifadesinde aynı rahatsızlığı yaşadığında kendisine de aynı yöntemi uyguladığını söyledi.
Şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Savcılık, E.Y. hakkında soruşturma başlattı.

https://www.haberler.com/esini-saglik-sorununu-cozmeye-calisirken-oldurdu-10581427-haberi/
Bazen nefret ediyorum bu ülkeden.

Motosikleti
Yamaha YBR 125 ESD 2016 / Honda CB250R 2022/ Honda Kinetic Zoom 2006
TAG( Tarsus Adana Gaziantep) otobanının Tarsus batı çıkışında illegal olarak drag yarışları düzenlenirdi. 2005 yılında TAROSK (Tarsus Otomobil Sporları Kulübü) kuruldu. Kurulmasına ön ayak alan kişi emniyette görevli bir arkadaştı. Bu kişi illegal yarışanlara; "gelin yasal olarak yarışın, izinlerimiz tam, sigortalarımız tam, olası bir kazada sağlık personelimiz mevcut siz sadece lisans çıkarıp gelin" dediğinde aldığı cevap abi bu arabalar ile yarıştığımızı ailelerimiz duyarsa çok büyük sıkıntı çıkar. Yani uzun sözün kısası bu kişilere imkan versende yine illegal işlere devam ederler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Turklerin efendi insani ezme huyu seklinde baslik bile var eksisozlukte, normal kriminalligin yuceltilmesinin
Ben o nedenle tas kafalı, esmer bir doğulu değilsek çocuklarımızın çıtkırıldım yetiştirilmemesi taraftarıyım. Çocuklarımızı mücadele edebilir halde yetiştirmeliyiz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben o nedenle tas kafalı, esmer bir doğulu değilsek çocuklarımızın çıtkırıldım yetiştirilmemesi taraftarıyım. Çocuklarımızı mücadele edebilir halde yetiştirmeliyiz.
Valla gordugun uzere esmerim, cocuk da esmer. Buna ragmen soyledigin sey dogru ve cocugu hayatta kalacak sekilde nasil buyitecegimizi dusunuyoruz kara kara

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar