390 takipçiyle büyük özgüven! Trafik kontrolü kahkahayla bitti

390takipcili-infulancer.jpg

Trafik kontrolünde yaşanan diyalog, sosyal medyada gündem oldu.
Bir motosiklet sürücüsü, polis tarafından rutin kontrol için durduruldu. Motorcu, “Ben içerik üreticisiyim” deyince polis doğal olarak merak etti:

“Kaç takipçin var?”

Sürücü gururla,

“390”
diye yanıt verdi.

Polis ise sayıyı yanlış anlayıp şaşkınlıkla,

“360 bin mi?”
diye sordu.

Motorcu bu kez biraz mahcup, biraz gülerek,

“Yok yok, sadece 390”
deyince…

Polis kahkahayı bastı!

O anlar çevredeki vatandaşlar ve kask kamerası tarafından kaydedildi. Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntüler, mizah sayfalarında “mütevazı influencer anı” olarak paylaşıldı.

Yorumlarda ise şu cümle sıkça geçti.
“390 ama organik!”

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
390 bin olsa ne değişiyor? muafiyet mi var bazı hususlarda?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Burada gerizekalılık ne var ki adam içerik üreticilige yeni baslamıs sonuçta üretici takipçileride yeni. Polisde kaç bin diye sorunca komiğine gelmiş sayı.
Bunu bile açıklamak zorunda kaldım 😭

Herşeye gevrek gevrek gülen klasik insan tipi işte , yolda birinin ayağı tökezlese düşse onada hohohohihihi güler bu tipler..

Adama ne iş yapıyorsun diye sormuş oda şu an yaptığı şeyi söylemiş , içerikleri çok güzeldir belki birkaç yıl içinde milyonlara ulaşır , o zaman o da bu polise bir tarafıyla gülsün inşallah 🙂

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim instagram hesabım kişisel, öyle herkese açık da değil, şimdi merak edip baktım benim bile 900 küsür takipçim varmış. Beni kim niye takip etsin, anca motorla köfte paylaşıyorum. :ROFLMAO:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaşlıvesinsi nin 25 bin abonesi var.. adam 125 cc ile geziyo yoğurt falan yiyor..çok ilginc

ben de mi bu işlere başlasam yaaaa..Akmasa da damlar üç beş..

Motosikleti
K 1600 GTL
yaşlıvesinsi nin 25 bin abonesi var.. adam 125 cc ile geziyo yoğurt falan yiyor..çok ilginc

ben de mi bu işlere başlasam yaaaa..Akmasa da damlar üç beş..
O yoğurtlu video bence sosyal medya da görmesi gereken ilgiyi görmedi. Forum olarak o videonun yayılması için neler yapabiliriz bi konuşsak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar