Bankaların sana kredi veriyoruz diye araması

Motosikleti
Triumph Trident 660
Yani bunu hangi pazarlama ve iletişim sorumlusu müdürü ya da her ne halt ise düşünüyor ise artık düşünmeyin yeter saçma sapan bir politika sen parayı ödesende ödemesende ben senden faydalanacağım uzun vadede benim için hep en mantıklı olanı bu düşüncesi ile sürekli biz sana kredi verelim diye rahatsız edilmemeli.
İşin absürt yanı arayıp istesen işi genellikle yokuşa sürerler.
Maaşımın 4 katı değilde 5-6 katı limitimi yükselt mesala

Motosikleti
D400
Beni kredi için hiç aramıyorlar.

Problem sende olabilir mi? =)

Motosikleti
D400
Niye problem ben de olsun yahu hem aile hem işyerindekiler dönem dönem denk geliyor yani bir tek ben olamam herhalde.
Özellikle garanti arıyor

Civarımda kredi için aranan kişiler genelde ya borcu olanlar,, emekliler ya da düzenli kredi çekenler cünkü.

ben 3üde olmadıgım için kredi için hiç aranmıyorum. Maaş bankam 2-3 ayda bi uygulama üzerinden bildirim gönderiyor sadece.

Mesela annemin emekli maaş hesabı bana tanımlı, günde 2 kere kredi ya da limit yükseltme bildirimi geliyor ona. :D

Motosikleti
DUKE 250
iletişim tercihlerini düzenle / değiştir işlemi ile çok basit çözülebilecek bir olay.

Motosikleti
D400
O konuda kesin bir bilgim yok. Çok sık kullanılmayan bir bankanın izinleri kapatarak bir deneme yanılma yapılabilir.

buldum.

SSS

Bankamı izin listemden çıkardım. Ödeme ve üyelik girişi gibi işlemlerde tarafıma gönderilen tek seferlik doğrulama kodu gelmeye devam edecek mi?
Evet, ret işleminiz yalnızca firmalara ait kampanya, reklam, tanıtım ve pazarlama iletileri için geçerlidir. Bilgilendirme dâhilindeki tüm hizmetlerden yararlanmaya devam edebilirsiniz.

F54

garanti bana da sürekli kredi vermeye çalıyor beyfendi başka bankalardan alıyorsunuz bizden neden hiç almıyorsunuz? siz tefeciden betersiniz be kardeşim dedim 4.3 aylık faiz mi olur bak akbank a 0.99 la veriyor;)

Motosikleti
Yok
Biraz durumunuz iyi olmaya görsün finansal olarak, bitmek tükenmek bilmeyen düdükleme teklifleri için habire rahatsız ediyorlar beni de. "Efendim şu kadar ön onaylı ihtiyaç krediniz hazır, kredi kartı limitinizi şu kadara yükseltelim, şu karttan da verelim size pek çok avantaj sağlıyor" vs. falan.

Bankaların numaralarını da engelleyemiyorsun rahatsız etmesinler diye, çünkü gerçekten önemli bir şey için (dolandırıcılık gibi) arama ihtimalleri de var.

Ben kendimce şöyle bir yol buldum. X bankası beni aradı, "Levent bey size özel şöyle bir teklifimiz var..." falan gibi.

Diyorum ki, "Hanımefendi, sizin gibi bankalardan gelen bu şekildeki avantaj/promosyon kampanyalarına katılmak için kampanya başına 250.000,00TL ben promosyon talep ediyorum öncelikle - öyle bir prensibim var. Eğer 250.000,00TL'lik promosyon talebim kabul edilir, o miktarı vadesiz hesabımda görürsem dediğiniz kampanyaya katılıyorum - göremezsem, yani talebim kabul edilmezse maalesef kampanyaya katılamıyorum. Hani 250bin TL, koskoca X bankası için bir bardak çay parası bile değil aslında."

Biraz aptallaşıyorlar bunu diyince, sonra, "Peki ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz" gibisinden bir cümleyle görüşmeyi sonlandırıyorlar.

Son düzenleme:
Biraz durumunuz iyi olmaya görsün finansal olarak, bitmek tükenmek bilmeyen düdükleme teklifleri için habire rahatsız ediyorlar beni de. "Efendim şu kadar ön onaylı ihtiyaç krediniz hazır, kredi kartı limitinizi şu kadara yükseltelim, şu karttan da verelim size pek çok avantaj sağlıyor" vs. falan.

Bankaların numaralarını da engelleyemiyorsun rahatsız etmesinler diye, çünkü gerçekten önemli bir şey için (dolandırıcılık gibi) arama ihtimalleri de var.

Ben kendimce şöyle bir yol buldum. X bankası beni aradı, "Levent bey size özel şöyle bir teklifimiz var..." falan gibi.

Diyorum ki, "Hanımefendi, sizin gibi bankalardan gelen bu şekildeki avantaj/promosyon kampanyalarına katılmak için kampanya başına 250.000,00TL ben promosyon talep ediyorum öncelikle - öyle bir prensibim var. Eğer 250.000,00TL'lik promosyon talebim kabul edilir, o miktarı vadesiz hesabımda görürsem dediğiniz kampanyaya katılıyorum - göremezsem, yani talebim kabul edilmezse maalesef kampanyaya katılamıyorum. Hani 250bin TL, koskoca X bankası için bir bardak çay parası bile değil aslında."

Biraz aptallaşıyorlar bunu diyince, sonra, "Peki ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz" gibisinden bir cümleyle görüşmeyi sonlandırıyorlar.
bi de şey vardı, arayıp "nasılsınız" diye sorduklarında, çok kötüyüm yaa, kayınço beni dolandırdı, sonra başkasına para kaptırdım, icraya borcum var, falan diye sıralayıp durunca da direkt kapatıyolarmış telefonu :)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben bankalardan arayanlara bazen "şu an toplantıdayım, şahsi cep telefonu numaranızı verirseniz müsait olduğumda sizi ararım" diyorum. Kimi niye şahsi numaramı verecekmişim diyecek oluyorlar, ee, siz beni şahsi numaramdan arıyorsunuz ya ondan diyorum error veriyorlar. :)

Çok vaktim varsa da sizinle görüşmeye devam etmek için danışmanlık ücreti almam gerekiyor, fatura bilgileri ve kredi kartı bilginizi alabilir miyim diyorum, fatura bilgimi niye istiyorsun diyen çıkmıştı, nasıl yani fatura kesmeyeyim mi? ben yasal çalışan bir danışmanım faturasız ödemem almam, ödeme almadan da size yardımcı olamayacağım diyorum. :)

Bir de banka adına arıyorum diyenlerin çoğu aslında başka bankadan arıyorlar. direkt kapatıyorum uğraşacak modumda değilsem.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Satış kökenli olduğum için bu konulardaki en büyük mottom "biri bir şey almanız için size geliyorsa inanmayın sizi şey edecektir ,ürün zaten muazzam olsa siz o ürünün peşinde koşarsınız."

Hayatımda bir defa telefondan beni arayan bir call center çalışanı kızdan sigorta ürünü aldım, kızın sesi muazzamdı, böyle bir ses tonu olamaz. Sonra bir şekilde kızla arkadaş olduk, sosyal medyada ekledik birbirimizi. Kız evli ve çocukluymuş bu nedenle hiç yazmadım ona ama tipi çok ofsayt çıksa da sesi ve inandırıcılığı muazzamdı.

Ben bankalardan arayanlara bazen "şu an toplantıdayım, şahsi cep telefonu numaranızı verirseniz müsait olduğumda sizi ararım" diyorum. Kimi niye şahsi numaramı verecekmişim diyecek oluyorlar, ee, siz beni şahsi numaramdan arıyorsunuz ya ondan diyorum error veriyorlar. :)

Çok vaktim varsa da sizinle görüşmeye devam etmek için danışmanlık ücreti almam gerekiyor, fatura bilgileri ve kredi kartı bilginizi alabilir miyim diyorum, fatura bilgimi niye istiyorsun diyen çıkmıştı, nasıl yani fatura kesmeyeyim mi? ben yasal çalışan bir danışmanım faturasız ödemem almam, ödeme almadan da size yardımcı olamayacağım diyorum. :)

Bir de banka adına arıyorum diyenlerin çoğu aslında başka bankadan arıyorlar. direkt kapatıyorum uğraşacak modumda değilsem.

Motosikleti
?
Yani bunu hangi pazarlama ve iletişim sorumlusu müdürü ya da her ne halt ise düşünüyor ise artık düşünmeyin yeter saçma sapan bir politika sen parayı ödesende ödemesende ben senden faydalanacağım uzun vadede benim için hep en mantıklı olanı bu düşüncesi ile sürekli biz sana kredi verelim diye rahatsız edilmemeli.
İşin absürt yanı arayıp istesen işi genellikle yokuşa sürerler.
Maaşımın 4 katı değilde 5-6 katı limitimi yükselt mesala
Eskiden kredi vermiyorlarmış şimdi kredi çek diye ayağına geliyorlar işte Türkiye 100 Yılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar