Gidondaki riser'ı da sökmek lazımBen de fotoğrafı büyüttüm gagalı kısmı söküp camıda sökünce bildiğin benelli oluyor![]()
Benim kasadan sonrasında çirkinleştirdiler ama, bendeki 2015 kasa XT modellerin en güzel haliydi, sonra far tasarımı değişti, ön taraf inceldi ama daha çok rüzgar alır oldu, o rüzgarı kesmek için büyük ön cam takınca da gitmiyor oldu, aslında gidiyor da Cyan'ın 2022 modelini düz ve boş yolda ben rahat geçiyorum mesela niye çünkü onda dev gibi ön cam var bende yarıya indirilmiş givi airflow ön cam fazlasıyla yetiyor.Farketmez, V-strom ve diğerleri olarak geçer. Sizin gözleriniz bozuk, V-Strom çirkinmiş... @espresso abi V-Strom'a çirkin diyorlar.![]()
Abi hani V-Stromları ne olursa olsun savunacağız ve kötü yanlarından bahsetmeyeceğiz demiştik. V-Strom lobisi memnun değil abi.Benim kasadan sonrasında çirkinleştirdiler ama, bendeki 2015 kasa XT modellerin en güzel haliydi, sonra far tasarımı değişti, ön taraf inceldi ama daha çok rüzgar alır oldu, o rüzgarı kesmek için büyük ön cam takınca da gitmiyor oldu, aslında gidiyor da Cyan'ın 2022 modelini düz ve boş yolda ben rahat geçiyorum mesela niye çünkü onda dev gibi ön cam var bende yarıya indirilmiş givi airflow ön cam fazlasıyla yetiyor.
Kesinlikle, cf motoda da bi tuhafliklar var, vogede de. Fiyat politikalari stok eritmenin otesinde gibi geliyor bana. Muhtemelen yuksek cc yani 150 250 cc ustu motorlari bi daha getirmeyecekler.Piyasada zortes seviciliği nerden geliyor haala anlamadım...
350 binlik motoru 250 ye veriyorlarsa kimse düşünmüyor mu bu paraya madem satılabiliyor , en baştan neden bu fiyattan girmedik diye ?..
Durum satılmadı tabi..
Ellerinde kalanları yakında 200 den itelemeye bakarlar , daha da getirmezler.. Zortes devri de kapanır gider...
Alanlar ellerindeki motora iyi baksınlar , yakında servis ve yedek parça da bulamayacaklar..
Köy görünüyor , haala uzaklarda aramaya gerek yok..
GS1300 tasarımı bana da çirkin geliyor, GS'lerden en beğendiklerin o çok heybetli gs1250ADV olanları, gemi gibi.Abi hani V-Stromları ne olursa olsun savunacağız ve kötü yanlarından bahsetmeyeceğiz demiştik. V-Strom lobisi memnun değil abi.
Ya işin şakası bir yana bütçe olsa direkt Multistrada alır geçerim çünkü benim beklentilerime en uygun modellerden biri o, ya GS ya Multistrada.
Halen GS1300'ün tasarımına alışamadım o ayrı konu.
Vstrom dan soğuttunuz yeminlen....GS1300 tasarımı bana da çirkin geliyor, GS'lerden en beğendiklerin o çok heybetli gs1250ADV olanları, gemi gibi.
vstromların kötü yanı yok aslında, otobanda 1 saat sürekli 180-190 arası gidilebiliyor mesela ama çok yakıyor, 8 litre üzerine çıkıyor, ama gidiyor, gitmem demiyor, bozuk yollarda da gitmem demiyor, yola benzer bir şey olsun yetiyor. artçı binince de zaten kendisi ağır olduğu için bir şey farketmiyor, artçı ve 3lü çantalar, arka çanta üzerine çadır vb. bağlanmış şekilde de otobanda 140'la gayet sakin konforlu gidiliyor. Yani daha güçlü bir şey almam için hiç bir neden yok, kalan ömrümde bana yeter bu ama işte kaşıntı geliyor bir süre sonra GS falan denemek istiyor insan. GS'lerdeki o konforu ve kullanım kolaylığını merak ediyorum.
GS'de tasarım olarak 1200-1250 tercihim gerileri bana hitap etmiyor.GS1300 tasarımı bana da çirkin geliyor, GS'lerden en beğendiklerin o çok heybetli gs1250ADV olanları, gemi gibi.
vstromların kötü yanı yok aslında, otobanda 1 saat sürekli 180-190 arası gidilebiliyor mesela ama çok yakıyor, 8 litre üzerine çıkıyor, ama gidiyor, gitmem demiyor, bozuk yollarda da gitmem demiyor, yola benzer bir şey olsun yetiyor. artçı binince de zaten kendisi ağır olduğu için bir şey farketmiyor, artçı ve 3lü çantalar, arka çanta üzerine çadır vb. bağlanmış şekilde de otobanda 140'la gayet sakin konforlu gidiliyor. Yani daha güçlü bir şey almam için hiç bir neden yok, kalan ömrümde bana yeter bu ama işte kaşıntı geliyor bir süre sonra GS falan denemek istiyor insan. GS'lerdeki o konforu ve kullanım kolaylığını merak ediyorum.
Gözleme yemek istiyorum abi sen Pulsarcısın dediler gözleme vermediler.Adamlar mis gibi Rt yapmış Rs yapmış, nedir bu Gs merakı beyler?
Hele bir de Cyan ile boy ve kilo farkından da bahsedivereydin yaBenim kasadan sonrasında çirkinleştirdiler ama, bendeki 2015 kasa XT modellerin en güzel haliydi, sonra far tasarımı değişti, ön taraf inceldi ama daha çok rüzgar alır oldu, o rüzgarı kesmek için büyük ön cam takınca da gitmiyor oldu, aslında gidiyor da Cyan'ın 2022 modelini düz ve boş yolda ben rahat geçiyorum mesela niye çünkü onda dev gibi ön cam var bende yarıya indirilmiş givi airflow ön cam fazlasıyla yetiyor.
Xrlari unutmaAdamlar mis gibi Rt yapmış Rs yapmış, nedir bu Gs merakı beyler?
aramızda 10cm boy farkı var, boya göre bakarsak benim göbek daha çok belli oluyor.Hele bir de Cyan ile boy ve kilo farkından da bahsedivereydin ya![]()
Sevicilik yapmadık senin değindin noktaya değindim kâr marjına bakın diyePiyasada zortes seviciliği nerden geliyor haala anlamadım...
350 binlik motoru 250 ye veriyorlarsa kimse düşünmüyor mu bu paraya madem satılabiliyor , en baştan neden bu fiyattan girmedik diye ?..
Durum satılmadı tabi..
Ellerinde kalanları yakında 200 den itelemeye bakarlar , daha da getirmezler.. Zortes devri de kapanır gider...
Alanlar ellerindeki motora iyi baksınlar , yakında servis ve yedek parça da bulamayacaklar..
Köy görünüyor , haala uzaklarda aramaya gerek yok..
Spontini'nin üreticisini araştırırken böyle site denk gelmişti, eğer bu Çin malı motosikletlerin ürün başı aldıkları fiyat buysa bizlere genel olarak deniz kenarından uzun atlıyorlar.Sevicilik yapmadık senin değindin noktaya değindim kâr marjına bakın diye
Benim motosikleti aldığım bayinin sahibi çalıştığım hastanede yalvar yakar eski hastanızım cart curt indirim yaptırttı. Bayide denk geldim yani. Bu seferde ben indirim istiyorum bak o kadar yardımcı oldum dedim 1000 lira indirdi zaten kazanmıyoruz dedi. Umarım dişleri tutmaz amqSpontini'nin üreticisini araştırırken böyle site denk gelmişti, eğer bu Çin malı motosikletlerin ürün başı aldıkları fiyat buysa bizlere genel olarak deniz kenarından uzun atlıyorlar.![]()
Senin şahsına yazmadım ki ..Sevicilik yapmadık senin değindin noktaya değindim kâr marjına bakın diye
Acima yetime, doner koyar dotuneBenim motosikleti aldığım bayinin sahibi çalıştığım hastanede yalvar yakar eski hastanızım cart curt indirim yaptırttı. Bayide denk geldim yani. Bu seferde ben indirim istiyorum bak o kadar yardımcı oldum dedim 1000 lira indirdi zaten kazanmıyoruz dedi. Umarım dişleri tutmaz amq
Başlık sahibi ben olduğum için üzerime alındımSenin şahsına yazmadım ki ..
Hatta yazarken sen bile aklımda değildin..![]()