300k max motosiklet önerisi

Motosikleti
Motorsuz
Biz iç anadolu adamıyız karidesler midyeler bozar bizim mideyi.
Gel bulgura tahta kaşık atalım ilker kardeşim dinleme dış mihrakları.

Bu espri çok bayatladı ya sarmıyor artık 😁
espri amaçlı yazmamıştım aslında ya. böyle "bütçem bu motor önerin la" başlıklı konuları sevemiyorum (kesin ben de açmışımdır eskiden he), o yüzden hayabusa yazıyom. yani bi sarı siteye gir bak kardeş 4-5 motor söyle aralarından yorumlayak ya.. böyle olmaz..

Motosikleti
Motorsuz
espri amaçlı yazmamıştım aslında ya. böyle "bütçem bu motor önerin la" başlıklı konuları sevemiyorum (kesin ben de açmışımdır eskiden he), o yüzden hayabusa yazıyom. yani bi sarı siteye gir bak kardeş 4-5 motor söyle aralarından yorumlayak ya.. böyle olmaz..
yok önceden motor belirleyip konu açmışta seçtiklerinin çoğu zortes ya da zortes kalitesinde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
65066bf45c689570.jpg

bu gördüğüz motor BSA Gold Star 650 dir.

Sahibinde satılmayan sıfır 2023 modelleri var. ve 300 kusur e veriyolar..Bedavaaaaaa.Bakın bu motorlar ingiltere de 6400 pound yani 355.000 TL ye satılıyor.

Haaa şimdi birileri geelecek şuna benzer seyler diyecek

"kaza yapsak yedek parca bulabilecek miyiz!!1," -> Kaza yapma olm dikkatli sür biraz, honda yamaha da kaza yapanların parcaları hemen geliyor sanki

"satmak istersek satabilecek miyiz ? bu motorun varlığından bile haberdar değldim mesela elimde kalmasın" -> ohooo sen daha motor almadan ikinci el satışı dusunuyorsan defol git canımı sıkma benim. Elde böyle motor kalsın yeterki.

gibi gibi...

vizyonlu olun biraz.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Şimdi bilmeyen 300 bin liraya görünümü güzel çinli bakar avrupaya gücü yetmez japonun da tipini beğenmez. bence burada bilgililerin fikrini söylemesi daha iyi en azından alacaksan şunları bil diye söylüyorlar.
Su an kim 250 cc scooteri 300 bin liraya almaya razı gelir ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

65066bf45c689570.jpg

Sahibinde satılmayan sıfır 2023 modelleri var. ve 300 kusur e veriyolar..Bedavaaaaaa.Bakın bu motorlar ingiltere de 6400 pound yani 355.000 TL ye satılıyor.

"kaza yapsak yedek parca bulabilecek miyiz!!1," -> Kaza yapma olm dikkatli sür biraz, honda yamaha da kaza yapanların parcaları hemen geliyor sanki

"satmak istersek satabilecek miyiz ? bu motorun varlığından bile haberdar değldim mesela elimde kalmasın" -> ohooo sen daha motor almadan ikinci el satışı dusunuyorsan defol git canımı sıkma benim. Elde böyle motor kalsın yeterki.

gibi gibi...

vizyonlu olun biraz.
O zaman neden africaya ve cbf e biniyorsun diye sorarım

Şimdi bilmeyen 300 bin liraya görünümü güzel çinli bakar avrupaya gücü yetmez japonun da tipini beğenmez. bence burada bilgililerin fikrini söylemesi daha iyi en azından alacaksan şunları bil diye söylüyorlar.
Su an kim 250 cc scooteri 300 bin liraya almaya razı gelir ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman neden africaya ve cbf e biniyorsun diye sorarım
babajum ne kadar bilmiyor olabilirsin ya, yer gök motor doldu ülkede illa ufaktan fikrin olur, bi de genç adam yani. 300'e zaten 0 japon veya avrupalı var mı ki sukuter hariç? CRF250 var işte mis gibi ya da Dominar 400, azcık cüsseli isteniyosa.

Motosikleti
Motorsuz
65066bf45c689570.jpg

gibi gibi...

vizyonlu olun biraz.
Köy merkezlerinden geçerken bütün dedelerin odağı üstünde.
Bizim dee jawa motor vardı önceden 2 zamanlı bilin mi yeğenim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar